אוהדי חיפה שבפורום תתעלמו ממה שכותבים לכם פה...נכון אנחנו בתקופה רעה אבל זה תקופה...זה יעבור ונחזור לצמרת אולי לא אליפות העונה אבל נחזור לעצמנו תרימו את הראש תבואו לעודד שבוע הבא יום ראשון ובמשחקים הבאים!!!! אל תשימו על אחרים
אוהדי חיפה שבפורום תתעלמו ממה שכותבים לכם פה...נכון אנחנו בתקופה רעה אבל זה תקופה...זה יעבור ונחזור לצמרת אולי לא אליפות העונה אבל נחזור לעצמנו תרימו את הראש תבואו לעודד שבוע הבא יום ראשון ובמשחקים הבאים!!!! אל תשימו על אחרים
בליבי כבר נחרט שמכבי חיפה היא האחת
|
|
חחחחחחחחח גדול =]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה השפלה חחחחחחחחח
=)
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
כל אוהדי הפועל לדעתי צו'קסים אחושרמוטה ואם יש לך דיבור בוא לבקר אותי
אתם עושים מזה עניין גדול!,
בשבוע הבא לא יהיה לכם מה להגיד 7 עמודים,
חיפה ייצגה את הכדורגל הישראלי טוב מכל הקבוצות אל תדברו שטויות.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
"צודק....וכל אוהדי הפועל הניטחנים האלה סתם ילדי כאפות משחקים אותה מי שלא קופץ שוטר אבל בתאכלס כל אחד מהם עד מדינה ומשתף פעולה עם המשטרה
ילדי כאפות"
אמר הפושע.
חחחחחחחחחחחחחח מה הקשר ערס שמשחק מייפל סטורי יא ילד כאפות??...וזה מעלי מה הקשר פושע אמרתי שאני פושע?
זה החיים אוהדי הפועל הניטחנים לא מקבלים את זה שכל מישחק הם מקבלים מכות וקרטר אתה ילד בן 14 כפרה במקום לחיות ..אתה כל החיים שלך במחשב משחק אותה גבר בוא תיצא החוצה ותדבר ילד כאפות מסריח אוהד הפועל מפגר
ובוא נגיד לך דבר אחד אחרון אתה בן 14 כיתה ח אני בן 17 יא ואתה מדבר איתי בפוזות במחשב תן כבוד לגדולים ואם אין לך כבוד אני יזיין אותך ועל הזין שלי מה שיגידו שהבאתי מכות לילד בן 14 איך אני איתך??...למה אני לא מביא מכות לילדים פלצנים וקטנים ממני כמוך אבל אם יש צורך בזה לחנך אותך לעתיד אני יחנך אותך
ואני לא ערס יא ילד כאפות
נערך לאחרונה על ידי (*) (*); 29-01-2007 בשעה 10:17.
א. תלמד לאיית נכון, שים קצת פסיקים.
ב. תן כבוד לגדולים? למה אתה בן 70? סתום קצת את הפה.
ג. אוהדי הפועל נטחנים ומקבלים מכות? ולמה איזו קבוצה אתה אוהד שאחרי כל משחק יוצאים החוצה עם בקבוקים ודוקרים אנשים? תפסיקו לחיות באשליה שאלימות זה מה שמגדיר את האוהדים. אתה רק הורס את ההנאה של המשחק. כבר קרו פעמים שהייתי צריך להגן על עצמי, אבל אף פעם לא מצאתי ילד בן 12 חננה באף וצעיף של מכבי והתחלתי לדפוק לו מכות, כמו שרוב אוהדי מכבי/ביט"ר אוהבים לעשות.
מה הקשר ימעפן קיצר תתחיל לדבר יפה למה אני לא עוד אחד צו'קס מהפורום או מהשכונה שלך...תרוצה לקלל אותי אישית תיכול לבוא אלי לשכונה או שתגיד לי מקום ואני יבוא ככה אני יראה שאתה גבר שאתה לא מקלל רק במחשב שיש לך אמביציה...
למה אני שונא צו'קסים בני 14 שמדברים איתי במחשב אחרי זה אני בא לבצפר שלהם מתחילים להשתין לי