חעחעחע אחרי סיוט עם הפן הישן שליפן מעולה
אבל כבר עבר זמנו
![]()
חעחעחע אחרי סיוט עם הפן הישן שליפן מעולה
אבל כבר עבר זמנו
![]()
My mind tellin' me to go
But my heart tellin' me to crawl back to you <3 (:
|
|
סטייליסט?
My mind tellin' me to go
לאדע חשבתי ישר אתה סטייליסט אוף סעמק רציתי לשאול אותך פה שאלות תאכלס ואת כל סטייליסט אחר כמו שחבר שלי שאל בסילבר אולי 50 סטייליסטים כמה שאלות![]()
טוב אחי אבל זה רק אם אתה גם מיתלבש כמו סטייליסט נראה ככה עם הפוני כזה בפנים ועם טווסון מאחורה או עם קוקו קטן כזה ותמיד הולך עם כובע או בלי
הקיצר אחי תאכלס דבר איתי זה נוח לכם הסטייליסטים ללבוש את הבגדים האלה או למרוח 40 קרמים על הפנים או להיסתפר בלי להעליב כמו קוקסינלים ולעשות פוני וקוקו ולדבר כמו ניטחנים...תאכלס זה נוח לכם או שאתם עושים את זה בשביל מטרה לתפוס בנות וכאלה?
שאלנו את זה סטייליסט אז הוא אמר לחבר שלי סתכל עליך מה אני אומר לך מה ערס לובש אז חבר שלי אמר שמע אני קם בבוקר 2 דקות מול המרה שם סתם בגדים מעיל גי'נס והולך לבצפר אתה 40 דקות מול המרה לובש שעות בגדים והכל אני לא בא לרדת עלייך פשוט זה מה שאתה אוהב תאכלס להיראות כמו קוקסינל ולהיתלבש בבגדים לא נוחים או בכובע צמר מסריח כזה של הודים ועגילים בפה וכאלה? הוא לא ענה שתק
עריכה: אז רציתי לשאול עוד כמה לראות למה זה ככה
והייתי פעם אחת בסילבר אבל הוציאו אותנו למה היה כמעט מכות איזה אחד רקד מאחורי חבר שלי ונגע לו בתחת המיתרומם הזה אז רצינו לזיין אותו והעיפו אותנו
נערך לאחרונה על ידי (*) (*); 28-01-2007 בשעה 15:26.
חחחחחחחחח מה שאמרת עכשיו זה 100 אחוז שטויות
אני מתלבש ככה בגלל שזה נוח לי ולדעתי זה יפה (:
התסרוקת שלי היא כזאת כי כיף לי לטפח את השיער שלי (: וזה גםםם יפה לדעתי (:
הדיבורחחח נמנמ אתה שומע אותי מדבר כמו אוחצ' מרסק?
חחחח קיצר זה כל אחד ומה שנוח לו
ולא במטרה לתפוס בנות או משהו כזה =\
אבל כן בכל ה"סצינה" הזאת של הסטייל הזה יש הומואים ומתרוממים וקוקסינלים
חחחח אבל כל אחד מתלבש איך שבא לו ועושה בשיער שלו מה שבא לו (:
My mind tellin' me to go
לא כי תישמע תאכלס אנשים צריכים ללבוש את מה שהם אוהבים ולהיסתפר ולעשות מה שהם רוצים עם השיער שלהם ולא להיתלבש איך שאחרים חושבים שזה יפה או להיסתפר או לשים עגילים באוזן בלשון וכל האלה בשביל שאנשים יראו שזה יפה
מה שנוח לך ואתה חושב שמתאים לך זה תאכלס מה שאתה צריך לשים.....לדעתי רוב הסטייליסטים מושפעים
יש לי ים חברים סטייליסטים אז שלא יחשבו פה שאני "יורד" עליהם
רק רציתי לדעת תאכלס את האמת
לדעתי גם גבר מבלה יותר מ 5 דקות מול המראה בבוקר, הוא צריך לחשוב מאוד ברצינות אם הוא לא אוהב בנים במקרה...
נערך לאחרונה על ידי Beauty_Angel; 28-01-2007 בשעה 15:56.