חח כן ידעתי שסושרד יקח והתלת מימד היה באמת דפוק כזה ..
|
|
חחחחחחחחחח
ידעתי שסושרד יקח..היה צפוי
לפחות לא אהוד שגב הנשנש הזה
בדיוק! בגלל זה אני כלכך אוהב אותו.. אמיר לוסטינג הזה תותח.. גם אם תראה את התוכנית שלו בערוץ 10 עם נימרוד הראל (שהוא גם תותח רציני) תראה שהם לא חרטטנים כמו כל אלה שהיו בתוכנית.. הם אומרים לפני התוכנית בבירור לקהל ולצופים שהכל זה טריקים ואין להם שם "כוחות על טבעיים" או כל כוחות אחרים.. אלה הכל זה זריזות ידיים, עבודה בעיניים וטריקים, פסיכולוגיה ועוד כמה דברים שאפשר ללמוד.. אבל אין פה משהו "על חושי \ על טבעי" וכו'..
זה מה שאני אוהב גם בלוסטינג ובתוכנית של נימרוד הראל, בחלק מה"קסמים" שהם עושים הם מראים איך הם עשו אותם ומראים איך שהכל זה טריקים ועד כמה זה נראה מדהים ושמגלים את זה רואים עד כמה זה פשוט..
מה שאני שונא באורי גלר זה שהוא מתלהב מעצמו יותר מדי וטוען שיש לו "כוחות על טבעיים" וכו'.. שזה פשוט שקר.. ואם ראית את הראיון שעשו עם נימרוד הראל תראה איך הוא צוחק על אורי גלר ומוסר לו "מספיק עם הבולשיט"... וגם הקטע שהוא אמר שהוא יכול להעיר את שרון עיצבן אותי.
בכל מקרה .. תאמין לי שאם לוסטינג היה עושה את הקטע עם החרב שבמקום שקית יש שם בנאדם זה היה נראה הרבה יותר טוב =]
ראיתי רק עם השולחן תגידו זה נראה לכם אמיתי??...הכל חרטות יש תחוטים השחורים הדקים מחברים אותם לאמצע השולחן ולצדדים ואפשר להרים את זה בקלות
הפעם היה תוכנית מאכזבת אחוש :|
גם אמיר לוסטיג לא זכה וגם חרא קטעים =\
סתם הומו .
Keep the blue side up.i
סעמק פיספסתי
היה מעפן אתם אומרים?
לא מצחיק :\
ורון,כן היה מעפן,
ליאור סושרד היה עלוב רצח,עלק מדבר עם עצמו בעתיד במסך טלוויזיה.
אהוד שגב גם היה עלוב,הפעם הכי גרועה שהייתה לו.
אמיר לוסטיג עוד בסדר,אבל גם היו לו פעמים הרבה יותר טובות :\
נכון באמת היה סתם מעפן
חחחח בטח בארץ נהדרת יחקו את סושרד,מעניין איך יצא XD