http://news.walla.co.il/?w=//1049592
גועל נפש..מתנחלים צבועים...העיקר יבואו כל הימנים ויגידו שזה הסתה ושקרים של התקשורת, אפילו שיש תיעוד.
צבועים.
http://news.walla.co.il/?w=//1049592
גועל נפש..מתנחלים צבועים...העיקר יבואו כל הימנים ויגידו שזה הסתה ושקרים של התקשורת, אפילו שיש תיעוד.
צבועים.
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תרוא מי מדבר השמאל שקורא לי "גזען" ומכליל.
ועוד בגלל מתנחל אז כל המתנחלים צבועים.
יפה יפה
אז אני מניח שגם אתה לא רחוק מלהיות פאשיסט
וד"א הידיעה כנראה לא קיימת כי האתר לא עולה
באסה.
![]()
בתור ימני אני לא יכול להגיד שכולם בסדר יש אצל המתנחלים הרבה משוגעים כמו שבקבוצות אחרות יש זה הכל ומי שאמר לו את זה בן זונה אפס
לא אבל הם עיוורים הם עדיין חושבים שאפשר להגיע לאיזשהו הסכם עם הפלשתינים או מדינות ערביות אחרות אבל זה נושא אחר וגם הרוב השמאלנים מושחתים(אולמרט חיים רמון עמיר פרץ רוחמה אברהם שפותחים נגדה בחקירה על שוחד אם אינני טועה ועוד שאני לא זוכר)
יש לך כנראה בעיה רצינית.
שאני נכנס לאתר דרך FFOX ו דרך IE העמוד לא עולה לי.
אבל אני מאמין לך.
יש לי מושג מזה פאשיסט לאחר שסיימתי שתי בגרויות בהיסטוריה על 80+ ולאחר עוד מבחן "בגרות" בארה"ב.
אתה עכשיו אמרת,
בגלל שמתנחל אחד עשה משהו אז כולם ככה?
ואמרת לא.
אז למה לעזאזל אתה כותה
מתנחלים צבועים?
אתה סותר את עצמך כמו טמבל.
מי אמר שהשמאלנים מניאקים והומואים?
אני טוען שהשמאלנים חיים באשליות.
וכן אני מעיר לך על הכללות כמו שאתה מעיר לי על הכללות וקרא לי "גזען" שאין לך מהי המושג "גזענות" בכלל.
כתבתי הנה לקח בשבילך
לדעתי כולם צבועים. בכיף הייתי לוקח דוזר ומשטח לכולם את הבתים מול העיניים.
אין כזה דבר קשר לרכוש, סתם חבורת מפגרים שמנצלים את המשאבים של צה"ל לחינם. אני מעדיף שחיילים ישמרו על גבולות יציבים מאשר לבזבז מחלקה שלמה לשמור על 3 קראוונים באמצע שומקום.
ועוד לסבול את כל ההטחות והקללות של המתנחלים? אל תגיד לי קצת יש המון מקרים. יצהר היה ישוב של חארות שעשו דווקא לצה"ל, המתנחלים שנתקעים באמצע מובלעות ערביות עושים את המוות לצה"ל בכך שהם מסנג'רים אותם למאבטחים פרטיים. יודע מה? תכלס, אין לי בעיה שהמתנחלים ישארו שם. הדבר היחיד שמעצבן אותי בקטע הזה שצריך לבזבז משאבים יקרים עליהם. הפיתרון שלי היה ותמיד יהיה שצריך פשוט להוציא את החיילים שלנו משם וזהו, שהמתנחלים ישארו בשטח של הפלסטינים, יקבלו אזרחות פלסטינית ויחיו שם בסבבה. מה רע? גם ככה אני שומע סיפורים על היפרדות מישראל ושנאת צהל. אבל מכיוון שהתוכנית היחידה על השולחן זה התנתקות נוספת מיו"ש אז זה מה יש.
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
אנשים כמוך זה פשוט לחנוק ולהנות מזה!!
איך אתה בכלל מעיז לדבר?!@#%?
אני אומר שלא צריך שומר מסכן בכל סופר, בכל חנות או מסעדה.
מסכים איתי?
לנו בקיבוץ יש שומר בפאב אני חושב שזה מיותר לגמרי וזה נמצא באמצע שום מקום!
סתם מיותר. באמת.
יודע מה אני יביא לך עכשיו כמה דברים שתשב טוב טוב ותשים קצת מחשבה.
למה אתה גר איפה שאתה גר?
למה סבא,סתבא שלך גרים איפה שהם גרים?
לכל הדודים והדודות שלך גרים איפה שהם גרים?
מסיבה ביטחונית או כי זה ארץ ישראל?
אתה יודע שעד לפני אוסלו (ההסכם שלום של רבין ז"ל - זכרונו לקללה) ביו"ש הייתה רק פלוגה אחת!!!!!!!!!!!!!!!
ששמרה על כל יו"ש!!!!
כן אני מניח שידעת הכל כי אתה כזה משכיל.
תעשה טובה אין לך בכלל מושג איזה עליה בטרור הייתה מאז אוסלו, אין לך בכלל מושג מהם המקומות האלה כמו עזה ויו"ש.
ואתה תוותר גם על האמא שלך בשביל שיהיה שלום אתה תמכור מצידך את כל ארץ ישראל שיהיה שלום!
תבין מטומטם ותעורר מהחלום שלך!!!!!!!!!!!
את הערבים זה לא מעניין אם ישראל היא בגודל של אפונה או בגודל של ארה"ב!!!!!!!!!!!
הם לא מוכים שתיהיה פה מדינה יהודית או שום מדינה אחרת גם לא נוצרית או שום דת אחרת מלבד מדינות איסלם.
מממ לפי מה שזכור לי זה השמאלאנים שלא רצו לקבל את בני מנשה מהודו לארץ עם כל מיני טעות הזויות
עכשיו אותם אנשים גרים בלא קצת התנחלויות עם המתחנלים הגזעניים שלכם .
ואני לא מבין מה הבעיהי של אנשים עם אתיופים בארץ , מהרגע שקיבלו אותם לארץ הם סובלים מגזענות לשמה
הלחם ב כאילו "שנאה" באמצעות שנאה , רק שמאלאנים ישראלים יכולים.
נערך לאחרונה על ידי KOLT; 01-02-2007 בשעה 14:46.
ICQ 252263330
אתה הטמבל פה. זה שאתה רוצה להתבסס על גבולות א"י כמו שנכתב בספר עתיק, ז ה בחירה שלך, אבל מדינת ישראל היא לא ארץ ישראל, תפנים את זה כבר חתיכת דביל מטומטם, באיזה זכות אתה בכלל בא ודורש שטחים שאין שם יהודי אחד מערבים שישבו שם מאות שנים?! אל תגיד לי ישבנו פה קודם ויש חפירות פה ושם, הרומאים באו לפה, פיזרו את כל היהודים ומימי הביניים ועד היום הערבים התיישבו פה, מזה תבוא אליהם יום אחד תגיד "טוב יאללה ח'ברה פה כתוב בתורה שזה שלנו, תתחפפו"
זה כמו לטעון שכל גרמניה וצרפת שייכות לאיטליה, בגלל שלפני הרבה מאוד זמן הרומאים שהם איטלקים שלטו בשטח ולכן צריך להחזיר להם הכל.
וזה בדיוק כמו שערבי יבוא אליך ויגיד לך "טוב שמע פה בקוראן כתוב שזה שייך לנו, אני נורא מצטער אבל תלך מפה" תסכים? לא, בחיים לא תסכים. למה שהם יסכימו?
מדינת ישראל היא מדינה שהרוב בה יהודי, אבל היא לא מדינת מסורת ולא מדינת דת, היא מדינה כמו כל מדינות העולם, וכמו כל מדינה היא צריכה לדעת לוותר על מקומות שאין לה קשר אליהם! איך אתה חושב שהמדינות באירופה התחלקו לאחר מלחמת העולם? לפי אוכלוסיה. יש בי"וש יהודים בכל האזורים? לא. גם אם תמשיך ליישב בקצב מטורף במשך 10 שנים מתנחלים שם עדיין לא תגיע לרמה שבכלל מגיע לך לדרוש את השטח הזה. יושבים שם 3 מיליון פלסטינים ואתה רוצה לגרש את כולם בשביל כמה עשרות אלפי מתנחלים? נכון שבמלחמה כובשים שטחים, אבל אף פעם לא קרה מצב שהשטח הכבוש נשאר בידי המדינה. אין אף מקרה כזה בעולם, חפש ולא תמצא. כלום!!! כל האימפריות והמדינות שהחזיקו בשטחים של לאומים אחרים בסוף החזירו את זה, אין מקרה אחד. ברית המועצות כבשה כמעט חצי מזרח אירופה, אבל כמה זמן שזה יקח, היא החזירה את זה. גרמניה הנאצית החזיקה בשיא מלחמת העולם בכל אירופה, אבל לא החזיקה בזה הרבה. יפן כבשה את מנצ'וריה אבל החזירה את זה. מדינת ישראל היא המדינה היחידה בעולם ששולטת בשטחים לא שלה למעלה מ30 שנה! 30 שנה מחזיקים אנשים במעמד פליט!! אתה חושב שבסוף יצא מזה משהו טוב?! אנשים משתגעים שם!
עוד משהו,
"(ההסכם שלום של רבין ז"ל - זכרונו לקללה) "
תתבייש לך, אין לי מה להגיד. אתה מקלל את ראש הממשלה שלנו לשעבר, ואת אחד מהאנשים הכי חשובים ומשפיעים שהיו לישראל אי פעם. הבנדאם הזה עשה בשנה אחת שלו יותר מכל מה שאתה תעשה אי פעם, תפסיק לזיין בשכל ותתביש לך, הוא היה ממקימי הפלמ"ח והיה עמוד בסיס חשוב במדינת ישראל. ראש ממשלה מדהים ובנדאם של שלום. הוא חתם עם ירדן על הסכם ואם לא היה נרצח בוודאי היה מוציא את ההתנתקות הגאונית הזו שהייתה צריכה להתבצע מזמן. חוץ מזה, איך יכול להיות מצב שאתה, אזרח מדינת ישראל, מקלל ומעליב ראש ממשלה שנרצח? חתיכת קוף פרימיטיבי ומטומטם, אתה וחבורת הימנים שלך מוזמנים ללכת מישראל אם לא טוב לכם מה שיש פה וזה כבר לא המדינה שלכם.
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
"חתיכת קוף פרימיטיבי ומטומטם"
פיראט עכשיו הבנתי שאתה שמאלאני טיפוסי , חתיכת סנוב שחושב שהוא מעל כולם.
מי אתה שתגיד לו שהוא קוף? בטח שלא כשהתחלת לקלל מתנחלים אתה לא מעליו.
ICQ 252263330
הוא קוף בן זונה לא רק קוף
חחחחחחח
אייי פשוט לקרוא את מה שיש לאנשים כמוך זה כמו פשוט להתפלל שתצא מהקללה השמאלנית.
מדהים פשוט מדהים.
איפה ראית שדיברתי על ארץ ישראל השלמה?
איפה ראית שכתבתי ארץ ישראל מנהר הנילוס עד עירק.
איפה ראית שכתבתי משהו על התנ"ך?
אני מדבר איתך על שטחים שמדינת ישראל כבשה במלחמת ששת הימים.
שטחים שהם ביברור של מדינת ישראל!
אתה פשוט לא יודע כי הבריטים בגדו ביהודים ונתנו לערבים את השטחים האלו.
גם ירדן הייתה מובטחת ליהודים אבל גם שם הבריטים בגדו ביהודים.
ואם אתה טוען שהשטחים האלה הם אינם של העם היהודי אז אני מניח שגם ירושלים, הרי אין לנו שום קשר פה בארץ אז מה לעזאזל אנחנו עושים פה תסביר לי?!!?!
אתה מכיר את הסופר הידוע והאנטישמי מארק טוואין?
באחת ממסעותיו הם ביקר בארץ וכתב ספר על מסעותיו ובו הוא כתב שבמסעות שלו הם לא ראה איש, הכל היה פה ריק מאנשים.
הקטע פה שמדינת ישראל לא שמה ביו"ש ועזה את הריבונות שלה, לכן זה נראה כאילו זה לא שייך לנו..
ואני יכול להבטיח לך שעזה ויו"ש הם מקומות הרבה יותר חשובים היסטורית לעם היהודי מאשר, חיפה, עפולה, בית שאן, תל אביב..
כן אני מקלל את רבין כל יום וגם יורק לעברו.
יש לך בעיה עם זה? אז שתמשיך להיות לך בעיה.
כל יהודי שנרצח מאז אוסלו אשמת רבין וכל השותפים שלו לפשע.
כל הנשק האירגון אש"ף קיבל ממנו, שומש לפגיעה ביהודים.
עליה חדה מאוד אצל הטרור של הערבים כלפי היהודים.
אבל את הדברים האלה קשה לך להבין.
כי אתה הקוף פה אתה כנראה גם לא מאמין בה' אז תעשה לנו טובה,
ותחזור לאבותיך בג'ונגל קופיף