נכתב במקור על ידי
Desire
החתימה שלך לעומתו של שקל..
דבר שני שלא יתייחס כי אין פה מעצב ברמה שיכול להגיד משהו... לא טוב לכם לקבל את זה בעיה שלכם..
תאמין לי HumenMatal שאני מתחיל בחתימות, אבל בענייני הפורום של חתימות הרבה הרבה יותר ממך,
ואני הכרתי, ומכיר אנשים שפי 10 מפה, וממך, אז גם אתה לא צריך לתפוס פוזה על בן אדם שכולה התחיל לפני
חודשיים.. כן התגובות שלכם מצחיקות, ואפילו די עלובות.. מזה החתימה בוהקת מדי? מזה נכנס לך לאור לעין..
מזה השטויות האלה.. בישרארט 1 לא אמר את זה.. רק פה 1 אומר כל השאר אחריו כמו טטלה.. ושוב אני לא
אומר שמישהו פה לא רמה, או שאנחנו יותר טובים שזה כמובן, אבל כמובן לא נכון כי אני כולה בשביל זה להנאה
בלבד, אני לא מתכוון להיות מעצב, וזה גם לא הרצון שלי כי אם הייתי רוצה הייתי עושה כל יום חתימה וחורש..
אבל התגובות שלכם לא לעניין.. למשל כל חתימה לא משנה איזה כל חתימה וחתימה מישהו רושם "שפר ניק"..
זה יענו ישר בלי לחשוב.. אפילו פינגווין אתה, שחושב שאתה כזה סוס בחתימות ושם פה את כולם, לפני שבוע
אמרת אנשים פה לא מבינים כלום, ואתה לא תפרסם פה יותר חתימות.. אז אל תצאו עלי ועל יוגב.. ELSF יותר
טוב מאטרף רק בגלל שיש בו קהילה יותר גדולה ובגלל שהוא המון שנים קיים, מה אתה משווה פורום שלנו של
3 שנים אליו?.. ועובדה כל חתימה שהראיתי בישרארט התגובות פי 10 יותר טובות מפה, ואומרים לי בדיוק מה
לשפר לא כמו פה.. "חתימה חמודה, שפר ניק".. עזוב אותכם אתם לא רציניים.. אני יכול לדבר איתכם שעות על
גבי שעות, אבל זה לא מתאים לפה.. מי שרוצה נדבר באי סי או בפרטי