|
|
אתה לא מכיר אותי אחי...
זה לא מצחיק.. אני מבחינתי לקחת את כל ההומאים והלסביות לקחת אותם להשמדה או לשים אותם
בבידוד בכלא או באיזה אי לבד לא יודע... אין צורך באנשים לא שפויים, עם בעיות בראש... סתם הורס
את העולם האי שפיות של ההאנשים החולי נפש האלה...
ערבים זה כבר יותר חמור.. שמה זה השמדה כללית.. לא גירוש ולא כלום... פשוט להשמיד...
ואני מקווה מאוד כשאני יהיה בצבא, אני יעשה אותו טעות כמו שקרה עם הטנק שהרג 20 איש
בבית.. לא אכפת לי מה יקרה.. לעשות אותו דבר עם איזה טנק טוב בכל עזה, ואז הכול יהיה טוב..
זאת דוגמא מצויינת לגזענות
לא אוהבת שאנשים שופטים אנשים אחרים לפי מה שהם
לא משנה אם הם כושים אשכנזים מרוקאים יהודים כל דבר תמיד יהיה איזה אדם מטומטם אחד שלא יודע כלום מהחיים שלו ויתחיל לשפוט אנשים לפי מה שהם בלי שהוא מכיר אותם בלי כלום
אנשים גזענים הם אנשים שפשוט לא יודעים כלום
הם לא יודעים להשלים ולקבל את השונה מהם
.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple
נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל
או לפחות את עורו-
מפאת חוסר ביקוש,
והכל מתפרק עלינו.
זה ששונא מרוקאים וילדים קטנים בוא עכשיו תבוא אלי אני יזיין את הכושיל דודה שלך יא ילד כאפות ישמן מניאק וואלה ילדים כמוך צריך לשרוף להשמיד יהומו מסריח
כל צו'קס התחיל לפתוח תפה שלו בוא תצעק את זה בחוץ עם יש לך בעיה עם מרוקאים בו ותגיד אל תגיד לי את זה במחשב אני יש לי בעיה עם ערבים והנה בוא ניתן לך דוגמא היינו בירושלים בספארי ראינו ערבים אמרנו להם כל הערבים שרמוטות מסריחים ואם יש להם מה להגיד בנוגע לזה שיבואו ויעשו משהו הם הלכו כמו הומואים והלשינו למנהל המקום