קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 07-11-2010, 17:39
  2. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 13:03
  3. "אבא שלו, תראה כמה אתה חסר לו"
    על ידי Ravid בפורום דיבורים
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 17:03
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 00:46
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 5 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 62

מתנחל לאתיופי: אתה לא יהודי, תחזור לאתיופיה - עמוד 2

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יהודי, איפה שאתה ואיך שאתה, הקב"ה אוהב אותך!

דבריו של יהורם גאון אחרי מה שקרה בעמונה:
    "חשבתי, מה היה קורה לחלוצי חומה ומגדל, שקמו באזור הררי פרוע חוק מכל ישוב עברי,
    וכנגד הממסד של אז, הקימו את ביתם, והפכו לסמל לגבורה ולהעזה ציונית חלוצית.
    מה היה קורה להם לו ידעו שממשיכיהם של שנת תשס"ו, מפונים ע"י צבא ומשטרה כחול לבן בפקודת המדינה?
    מה היו אומרים האנשים שגאלו את אדמת העמקים, שכל חייהם היו גאולת אדמות הארץ?
    רק מי שלוחם על אדמתו ורגביה, עריה ושדותיה קונה אותה אותה באהבתו ומסירותו, האיש הצמוד לאדמתו הוא קונה את הנצח שלו עליה.
    מי שיהיה כאן בארץ לאורך ימים ושנים יהיו דווקא אותם "פורעי חוק" מעמונה וגוש קטיף, כי הם שנבעו בברית עולם לארץ הזאת.
    אלה יתנתקו? אלה לא יתגייסו? כשמדבור באדמת ארץ ישראל, הם ירוצו לכל משימה להגנתה אפילו מהגג של עמונה ובין הסוסים התוקפים..."
    חח תקלל כמה שאתה רוצה את המתנחלים, את הדתיים, ואתה יודע מה אני מאחלת? כן ירבו כמותם בארץ
    אורן, תבין, לערבים לא רשום בקוראן כלום על ארץ ישראל!!! זה מה שדפוק פה!!!! אין להם שום מילה על ארץ ישראל בקוראן ולעומת זאת על מכה? רשום להם מיליון ואחד פעמים...אז שיחזרו למכה....
    לנו יש חזקה על ארץ ישראל, וכן גם הערבים מאמינים בתנ"ך וגם הנוצרים אז שיישבו בשקט, כי לפי אמונתנו וגם לפי אמונתם הארץ הזאת היא שלנו!!!!
    חיחיחיחיחחיחיח אם היית יודע מה הולך היום בהתנחלויות היית מתפחלץ נראה לי, שבוע שעבר הייתי שבת באלון מורה, עכשיו תבין המדריך אמר לנו שמלא זוגות ומשפחות רוצים לבוא לגור שם אבל אין כבר מקום...חחח נראה לך שהם לא יקימו עוד מעט כמה התנחלויות חדשות? הרי ממה הכל מתחיל? מגבעה עם 2 קרוואנים ואז מתפתח לגוש התיישבות, וכן בעז"ה אני מקווה שהכל ביו"ש יהיה מלא ביהודים

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Pirate
    לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

אין לי כוח לריב איתכם
    אני רק מקווה שמתישהו תפנימו את העובדה שהנבואות שלכם לא יקרו אף פעם.
    הבעייה שלכם, שאתם טוענים שיש לכם ראייה אובייקטיבית, אבל אשכרה אין לכם. גם לא שכל וגם לא אוזניים לקלוט מה מנסים להגיד לכם.

ואולי חלאס לקלל סתם שמאלנים? רק זה מעלה לי את הסעיף וגורם לי להגיב. עלק הם התחילו וכו'..זה מדינה דמוקרטית. תלמדו לקבל את המחשבות של האחר. הכי מעצבן שאתה אומר לי לעזוב את ישראל. למה מי אתה בכלל? אתה פטריוט גדול וגבר שרק לאנשים מהסוג שלך מותר לחיות פה? זה גם המדינה שלי, אני גאה בה, היא לא רק שלך. את הקללות שלך תשמור לעצמך כי אתה סתם מחמם פה אנשים עם נטייה שמלאנית.
    !Hasta la victoria siempre
    ~Che Guevara

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יהודי, איפה שאתה ואיך שאתה, הקב"ה אוהב אותך!

הנבואות לא מתקיימות? תפתח ספר נביאים בתנ"ך תראה מה זה שנבואות לא מתגשמות...
    אני כמעט כל שיעור נ"ך אומרת לחברה שלי :"וייי זה בדיוק מה שקורה היום..."
    קיבוץ גלויות? זאת נבואה שרשומה בתנ"ך וראה זה פלא זה מתגשם...מישו פעם היה מאמין שעם ישראל יחזוור לארץ ישראל? תראה איזה עליות ענקיות!!!!! מישו היה מאמין על זה? זה לא נס? זה נס ועוד איך...
    אהה לקלל שמאלנים וערבים זה אסור...חס וחלילה....אבל מיתנחלים ודתיים? זאת מצווה לקלל לא? זה מותר..
    כן , למה אתה חושב שלא קוראים ולא מבינים מה שאתה רשום? מבינים ועוד איך...אבל יש רק דבר אחד קטנטן שאני לא מבינה...אתה באמת מאמין לכל הבולשיט שאתה רושם? אחרי כל ההיסטוריה שלנו, אני לא מדברת על מלפני 1000 שנה, אני מדברת על מלפני 70-80 שנה...מאורעות תר"פ-תרפ"א, מאורעות תרפ"ט, מאורעות תרצ"ו-תרצ"ט, זה כלום נכון? כל הפיגועים? כל הלינצ'ים? כל החטיפות חיילים? זה כלום..מה בקטנה...
    הערבים כ"כ מסכנים, נכון?
    הסכם אוסלו? גירוש גוש קטיף? עזר במשו?????????????? לא עזר בכלום!!!!!! כלום!!!! כלום!!! ואפילו החריף את הטרור עוד יותר....קסאמים על שדרות נפסקו? על אשקלון? כל יום יש העברות של ים כלי נשק ועוד דרך איפה? דרך עזה..וגם נשק שאנחנו הבאנו להם לא חסר...מי הזהיר מפני כל זה? הימין!!! ומה השמאל אמר? "מה פתאום...זה לא יקרה אנחנו עושים שלום..." לזה קוראים שלום? ילד בגיל 3 יכול לנהל את המדינה פה יותר טוב....זה לא הסכמים, זאת פחדנות לא פחות ולא יותר!!! הם מישתמשים בנו בכוח, אז נחזיר להם בכוח, פעם, פעמיים הם יחטפו יראו לא שווה להם וישבו בשקט, למה הם לא הסכימו לתוכנית החלוקה? 75 אחוז מארץ ישראל רצו להביא להם, ומה הם אמרו? "לא, אנחנו רוצים את כל הארץ..." אז הנה לך עובדות ברורות בשטח, עד שכל הארץ לא תיהיה שלהם הם לא ירגעו, ככה ששום הסכמים לא יועילו פה...עם אוייבים כאלה אין הסכמים, וכדאי כבר שתיתעוררו!!!!! אנחנו במלחמה איתם!! אתם אשכרה קונים את כל מה שהתשקורת והטבמבליוזיה מוכרת לכם....וחאלאס עם כל ההשתנפות הזאת.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    30
    פוסטים בבלוג
    9
    משפט מחץ
    אין חדש תחת השמש, ואם עכשיו לילה ?

ציטוט נכתב במקור על ידי Pirate צפיה בהודעה
    אתה הטמבל פה. זה שאתה רוצה להתבסס על גבולות א"י כמו שנכתב בספר עתיק, ז ה בחירה שלך, אבל מדינת ישראל היא לא ארץ ישראל, תפנים את זה כבר חתיכת דביל מטומטם, באיזה זכות אתה בכלל בא ודורש שטחים שאין שם יהודי אחד מערבים שישבו שם מאות שנים?! אל תגיד לי ישבנו פה קודם ויש חפירות פה ושם, הרומאים באו לפה, פיזרו את כל היהודים ומימי הביניים ועד היום הערבים התיישבו פה, מזה תבוא אליהם יום אחד תגיד "טוב יאללה ח'ברה פה כתוב בתורה שזה שלנו, תתחפפו"
    זה כמו לטעון שכל גרמניה וצרפת שייכות לאיטליה, בגלל שלפני הרבה מאוד זמן הרומאים שהם איטלקים שלטו בשטח ולכן צריך להחזיר להם הכל.
    וזה בדיוק כמו שערבי יבוא אליך ויגיד לך "טוב שמע פה בקוראן כתוב שזה שייך לנו, אני נורא מצטער אבל תלך מפה" תסכים? לא, בחיים לא תסכים. למה שהם יסכימו?
    מדינת ישראל היא מדינה שהרוב בה יהודי, אבל היא לא מדינת מסורת ולא מדינת דת, היא מדינה כמו כל מדינות העולם, וכמו כל מדינה היא צריכה לדעת לוותר על מקומות שאין לה קשר אליהם! איך אתה חושב שהמדינות באירופה התחלקו לאחר מלחמת העולם? לפי אוכלוסיה. יש בי"וש יהודים בכל האזורים? לא. גם אם תמשיך ליישב בקצב מטורף במשך 10 שנים מתנחלים שם עדיין לא תגיע לרמה שבכלל מגיע לך לדרוש את השטח הזה. יושבים שם 3 מיליון פלסטינים ואתה רוצה לגרש את כולם בשביל כמה עשרות אלפי מתנחלים? נכון שבמלחמה כובשים שטחים, אבל אף פעם לא קרה מצב שהשטח הכבוש נשאר בידי המדינה. אין אף מקרה כזה בעולם, חפש ולא תמצא. כלום!!! כל האימפריות והמדינות שהחזיקו בשטחים של לאומים אחרים בסוף החזירו את זה, אין מקרה אחד. ברית המועצות כבשה כמעט חצי מזרח אירופה, אבל כמה זמן שזה יקח, היא החזירה את זה. גרמניה הנאצית החזיקה בשיא מלחמת העולם בכל אירופה, אבל לא החזיקה בזה הרבה. יפן כבשה את מנצ'וריה אבל החזירה את זה. מדינת ישראל היא המדינה היחידה בעולם ששולטת בשטחים לא שלה למעלה מ30 שנה! 30 שנה מחזיקים אנשים במעמד פליט!! אתה חושב שבסוף יצא מזה משהו טוב?! אנשים משתגעים שם!
    עוד משהו,
    "(ההסכם שלום של רבין ז"ל - זכרונו לקללה) "
    תתבייש לך, אין לי מה להגיד. אתה מקלל את ראש הממשלה שלנו לשעבר, ואת אחד מהאנשים הכי חשובים ומשפיעים שהיו לישראל אי פעם. הבנדאם הזה עשה בשנה אחת שלו יותר מכל מה שאתה תעשה אי פעם, תפסיק לזיין בשכל ותתביש לך, הוא היה ממקימי הפלמ"ח והיה עמוד בסיס חשוב במדינת ישראל. ראש ממשלה מדהים ובנדאם של שלום. הוא חתם עם ירדן על הסכם ואם לא היה נרצח בוודאי היה מוציא את ההתנתקות הגאונית הזו שהייתה צריכה להתבצע מזמן. חוץ מזה, איך יכול להיות מצב שאתה, אזרח מדינת ישראל, מקלל ומעליב ראש ממשלה שנרצח? חתיכת קוף פרימיטיבי ומטומטם, אתה וחבורת הימנים שלך מוזמנים ללכת מישראל אם לא טוב לכם מה שיש פה וזה כבר לא המדינה שלכם.

מעריץ אותך
    קרא חוקים

Cen0x
    אורח

וואי מיכל מתחתנים ועכשיו
    ונעבור לגור בישוב עופרה

אייי כל כך עושה לי שמח לקרוא ולדעת שיש לנו תקווה עם אנשים כמוך
    פשוט תענוג, אני כל כך שמח.

ד"א שמאלן יקר תן לי לשאול אותך שאלה,
    אתה מסכים איתי שהערבים שנמצאים פה יתנו לכל עם, אחר למשל בלגים, רוסים, אפריקאים וכל עם שלא תבחר.
    להיות במקומינו?

אתה מסכים איתי שאת הערבים זה לא מעניין אם מדינת ישראל היא בגודל של אפונה או בגודל של ארה"ב?

אם אנחנו לא אובייקטים אז באמת שאין לי מושג מהי אובייקטיביות יותר..

וכן תן לי להגיד שוב,
    יצחק רבין ימח שמו.
    יצחק רבין ז"ל (זכרונו לקללה)
    יצחק רבין שר"י (שם רשעים ירקב)

שמח
    כי אני מאושר.

user80
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Cen0x צפיה בהודעה
    וואי מיכל מתחתנים ועכשיו
    ונעבור לגור בישוב עופרה

אייי כל כך עושה לי שמח לקרוא ולדעת שיש לנו תקווה עם אנשים כמוך
    פשוט תענוג, אני כל כך שמח.

ד"א שמאלן יקר תן לי לשאול אותך שאלה,
    אתה מסכים איתי שהערבים שנמצאים פה יתנו לכל עם, אחר למשל בלגים, רוסים, אפריקאים וכל עם שלא תבחר.
    להיות במקומינו?

אתה מסכים איתי שאת הערבים זה לא מעניין אם מדינת ישראל היא בגודל של אפונה או בגודל של ארה"ב?

אם אנחנו לא אובייקטים אז באמת שאין לי מושג מהי אובייקטיביות יותר..

וכן תן לי להגיד שוב,
    יצחק רבין ימח שמו.

שמח
    כי אני מאושר.
    אני לא בטוח במאה אחוז במה שאתה אומר שלעמים אחרים הם לא היו עושים בעיות לי נראה שהם היו עושים לכל אחד בעיות לא רק ליהודים שהיו גרים פה כל מי שלדעתם "גוזל" להם אדמות היה מקבל טרור מהבני זונות האלה ובקשר להתנחלויות אני חושב שמצד אחד זה דבר טוב שיהיה לנו כמה שיותר שטחים אבל מצד שני חיילים מתו לנו סתם כדי להגן עליהם ככה שזה דילמה קשה כל העניין הזה אם להתיישב בכמה שיותר מקומות או לא
    נערך לאחרונה על ידי user80; 02-02-2007 בשעה 19:31.

לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

אני בשוק
    מה גנרלים ופוליטיקאים דגולים כמוכם עושים פה בכלל? רוצו לממשלה! אתם מבזבזים את הזמן באטרף!

תקשיבו, כולכם חבורת ילדים קטנים, אין לכם רבע ושליש מושג בכלל מה מתנהל שם. ממי בכלל שמעתם? מחבר שהיה בקרבי? זה המקור שלכם? אני אומר לכם שקצינים בקרייה מבינים פי 10 על חייל בשטח.
    מיכל, את רוצה עובדות? ישראל הכניסה לערבים בכוח במשך כמעט 15 שנה, למה נראה לך פרצה האינתיפאדה? בגלל שישבנו שאננים ורצינו שלום? לא. בגלל שנכנסנו באמאמא שלהם ועובדה שזה לא עזר. אז אל תזיינו לי בשכל עוד כוח עוזר, אין שומדבר שכוח פותר. עם שנמצא במצור ולחץ מתמיד יתנגד. היהודים התנגדו לנאצים אפילו שהם כפו עלינו כוח ואלימות, ישבנו בשקט? לא! לא ישבנו אף פעם בשקט! הנאצים השמידו יהודים (אנחנו רחוקים מאוד מלהשמיד ערבים) והאם התנגדנו? כן! מחתרות יהודיות התנגדו ברחבי אירופה, היו מרידות בגטאות, אל תגיד לי לא היה. אז מה ההבדל ביננו לבין הערבים? אם נפעיל עליהם כוח אז זה יפתור? אז פתאום כל הערבים יגידו "וואלה חזקים היהודים האלה, בוא נשב בצד" פחח, בחלום הלילה. גם אם נרסק אותם במיליון פצצות אטום ונהפוך את עזה לחלק מהמדבר, אני מבטיח לך, חותם לך, שהפלסטינים בחיים לא יוותרו. אין אף עם בעולם שנמצא במצב של מצוקה ולא מתנגד. למה ללכת בכוח? למה ראש בקיר? כדי לעבור חומה לא נכנסים בה בכוח עם הראש, מפרקים אותה לאט לאט ובחוכמה. איך אתה בונה דברים? איך אתה מפרק חלקים שונים במכשירים? בכוח? אתה תולש וזורק את הכל על הרצפה בתקווה שאיכשהו משהו יסתדר שם? שהמכשיר הדפוק ילמד שאיתך לא מתעסקים והופה הוא יסתדר מעצמו? לא. בטוח קרה לך שניסית לסדר משהו בכוח ותלשת חלק שנשבר, נכון שאחר כך הצטערת שלא עשית בחוכמה? כי זה אבוד כבר, אבל תמיד יש דבק מגע.

חביבי, שום דבר לא הולך בכוח.
    ~Che Guevara

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    30
    פוסטים בבלוג
    9
    משפט מחץ
    אין חדש תחת השמש, ואם עכשיו לילה ?

וכן תן לי להגיד שוב,
    יצחק רבין ימח שמו.

שמח
    כי אני מאושר.
    שמתה לב מה רשמתה עכשיו ?
    לאנשים כמוך אין זכות בכלל לאהוב את מדינת ישראל
    אם אתה ככה מתחייס לאדם שהקריב את החיים שלו למען המדינה
    קרא חוקים

Cen0x
    אורח

כן כן גאוני השמאל.
    זה פשוט לא מפתיע אותי בכלל!

למה חיילים מתים לנו שם?
    כי זאת ארץ ישראל ועל האדמה הזאת אתה נלחם כפי שאתה תלחם על תל אביב וכל מקום אחר.
    למה אתה גר איפה שאתה גר?
    מסיבה בטחונית?
    אני לא חושב..
    אתה גר איפה שאתה גר מסיבה שזאת ארץ ישראל!!!!!!!!!!!!!!!

זה שמדינת ישראל לא החליתה לפתח שם והלשתיל את הריבונות שלה לא הופך את עזה ויו"ש לא "לא חלק מארץ ישראל"
    תעשה טובה ותגדיל ראש שמאלן!!!!!!!!!!!

--------------------

פיחרט כן אני כבר רץ עם אפי איתם לראשות הממשלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    פשוט מטומטם זה מה שאתה.
    ולהשוות מכשיר אלקטורוני לאנשים זאת הדוגמאה הכי מטומטם שראיתי בחיים שלי.

פעם הבאה תעשה גם השווה בין מקקים למחשבים.

אל תזיין לנו במוח ששיטה כוח לא עובדת
    עובדת מצויין ורואים את זה בעבר
    כוחות המערב שתקפו את גרמניה הנאצית, השמידו ערים שלמות!@!!!
    בשביל מה?!%#@?
    לגבוה מחיר מהנאצים
    עד שהנרצים ירימו דגל לבן ויגידו אנחנו נכנעים!!!!!!!!!!!

איך אתה רוצה להילחם בטרור?
    עוד יום 5 הרגוים, ויום הבא 3 הרוגים..
    התוצאה הסופית הכוללת תיהיה הרבה יותר גדולה מאשר אם תפציץ עכשיו ותגבה מחיר
    אבל אני מניח שאני "לא הומני"...

-----------------------------

כן אין לי סיבה לחיות בארץ ישראל, ובגלל זה יש לי גם אזרחות אמריקאית.
    עכשיו אתה שמח?

רבין זכרונו לקללה, ככה זה שאתה בצבא ולאחר מכן אתה ממש בן אדם שונה.
    בנוסף לכך השמאל של פעם הוא לא השמאל של היום.

user80
    אורח

חחחחחחחחחחחחח אני יותר ימני ממך אם התכוונת אליי אני חושב שלכל ערבי מגיל אפס צריך לערוף את הראש אבל מצד שני לא יודע אם הייתי רוצה שמישהו מהמשפחה שלי יסכן את החיים שלו בלשמור על מתנחלים אבל מצד שני אני חושב שצריך לעשות מבצע גדול ולמחוק את רוב עזה להפציץ אותם כמה ימים ללא הפסקה על כל פיגוע שהם עושים פה כי הם מבינים רק בכוח אז צריך להוריד להם על כל פיגוע שכונה שתיים בעזה ככה שבסוף לא ישאר כלום וזהו ובקשר לתל אביב בינתיים אף אחד לא נלחם על תל אביב הרי זה לא צמוד לפלשתינים ואף אחד שגר פה לא נקרא "מתנחל"

לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

טמבל אחד, אתה בכלל משווה בין מלחמה בין 2 מדינות למלחמה נגד ארגון טרור?
    רואים שאשכרה עצמת עיניים בקשר לתקופה של הממשלות הימניות פה. במשך כמעט 15 שנה (לא ברצף) שלטו פה ממשלות ימניות, והן כיסחו לערבים את הצורה על כל פיגוע. למיטב זיכרוני האינתיפאדה פרצה בשנת 2000-2001 לא? ומה עשו אז? "שכונות שלמות על כל פיגוע", זה פרץ בגלל ששרון (שהיה יותר ימני אז) החליט שבכוח הוא הולך לטייל בהר הבית. פתר? לא. רק עצבן את הפלסיטנים יותר. וכמה אלימות שהפעלנו נגדם באותה תקופה זה לא עזר (רק שתדע שאני בעד חיסול בכירי טרור, אבל נגד עונש קולקטיבי). אינתיפאדה ראשונה הייתה בתקופה של יצחק שמיר. מצלצל מוכר?
    ובזה שאתה משווה למלחה"ע השנייה שוב מוכיח שאתה טמבל שאין לך מושג בכלל מה הלך במלחמה. לך תעשה היסטוריה ב' שוב (אם עשית בכלל). גרמניה הנאצית נכנעה רק שהשטח שנשאר לה היה בערך כמו של הולנד, שהרוסים פלשו לברלין וכבשו את הרייכסטאג, שהאמריקנים הגיעו לנהר האלבה ועצרו שם. והם נכנעו רק רק רק אחרי שהיטלר התאבד. אבל הם נכנעו בגלל שהמצב שלהם באמת היה שבר כלי.
    אם אתה רוצה לעשות אותו דבר לפלסטינים, תדע לך שזה בחיים לא ילך. במקרה הטוב כל מדינות ערב יכריזו עלינו מלחמה, וזה רק במקרה הטוב. אתה בכלל קראת את הקטע על המחתרות היהודיות? נראה לי שבכלל העדפת לדלג על כל הקטע שכתבתי ולעקוץ אותי על המכשיר האלקטרוני. נורא חכם. קיר לא שוברים עם הראש, שוברים אותו בחלקים.
    עובדה שאריאל שרון, אחד הימנים שהיו, הפך פתאום לשמאלי. למה זה קרה? המוח נזל לו מהאוזן? לא, הוא הבין שכוח לא פותר כלום.
    אתה יודע מה הבעיה של הימנים? כולם חושבים שהם צודקים, שיש להם אידיאלים נכונים ואג'נדה צודקות. תגיד לי מה אדיאליזם בזה שהורסים גידולים של עניים? שמתעללים בהם?
    ותפסיק לחזור על סיסמאות ריקות מתוכן, כמעט כל תגובה שלך זה "ארץ ישראל שלמה!" "ואת ת"א ניתן להם גם?!" "למה אתה גר פה"
    חלאס, חפרת עם זה, תביא נימוקים משכנעים. לא סיסמאות משלטים.

ודוגרי שליחטא צודק, אין לך זכות להיות פה אם אתה לא מכבד מה שהבנדאם הדגול הזה עשה. תכף גם תגיד שהרצל ושרון היו חארות וכו'.
    נערך לאחרונה על ידי Pirate; 03-02-2007 בשעה 14:33.
    ~Che Guevara

Cen0x
    אורח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"שרון היה ימני שהפך לשמאלני"
    איזה שטויות אתה מדבר.
    זה שהוא תמך בהקמת התנחלויות ואז מפנה אותם לא אומר שהוא היה ימני ואז שמאלן.

אני מכיר את ההסיטוריה שלו, עוד מתי שהוא התחיל את הקרירה שלו, הייתה לו מפלגה ואחת האנשים שהוא הביא למפלגה שלו היה שמאלן קיצוני.
    את הנחש הזה אני מכיר הוא גנב לכולם את הקולות הדיקטטור השמן שנמצא שוכב עכשיו בבית חולים צמח

כן אני משווה את מלחמת העולם השניה למה שקורה פה.
    אני מראה לך דוגמאות של ניצחון מדינות על מדינה ועם.
    אתה כנראה מטומטם מידי להבין שאתה נלחם בערבים והם האויב שלך!

ארה"ב בריטניה ורוסיה כיסחו לנאצים ערים, עד השהממשלה (במקרה שלנו הוא האירגון טרור) יראה ויבין שהמחיר של כל מה שהם עושים יגרור תגובה כזאת חריפה מהצד השני שאתה נלחם בו!
    עד שהם יגידו שהם נכנעים.

מה לא כל כך לא אפשרי פה אידיוט?!@#%?

וד"א אני עשיתי 3 בגרויות בהיסטוריה, שתים בארץ ועוד אחד בארה"ב 80+ כולם.
    לי אין צורך להסביר.

אם היו פה ממשלות "ימין" באמת המצב היה שונה.
    רק חבל שגם בתוך ה15 שנים האלה גם נחתם אוסלו.
    ותודה רבה למי שרצח את רבין, הבעיה שאין לאף אחד את הביצים למחוק את ההסכם הממורמר אוסלו.

לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

אתה בנדאם מגעיל.
    שרון הוא לא בן אדם? גם רבין?
    ואם היו רוצחים מנהיג ימני, ואני הייתי מקלל אותו ושמח על זה שהוא נפגע, זה היה בסדר?
    מגיע לרחבעם השמן הדפוק הזה, הגיע לו כדור מצלף פלסטיני, כל הכבוד לפלסטיני שירה, שימח שמו של השמן הטמבל הזה.
    איך אתה מרגיש?
    רבין נרצח על ידי יהודי, מהעם שלו. אתה מבין את גודל הדבר? לרצוח בגלל מילים ודעות?

תכלס, אתה אידיוט. הפלסטינים אף פעם לא יכנעו בכוח. לא יהיה להם מצב של "די הם כיסחו אותנו יותר מדי, בוא נפסיק"
    תמיד יש ארגונים אחרים שישימו זין על מה האוכלוסיה חושבת ויפגיזו אותנו. עכשיו בערך 70% תומכים בפת"ח שנחשב מתון יותר אבל הם מפחדים להגיד את זה. אז מה זה עוזר לך שאתה מפציץ אותם בלי הפסקה? זה רק מחזק את החמאס. צריך עכשיו לעזור לפת"ח להפיל את החאמס. כוח יביא תוצאה הפוכה.
    ושוב, להשוות בין מלחמת העולם למצב עכשיו זה לא נכון, בשום מצב. אני משווה את זה רק בגלל שככה אתה מבין את זה, אבל זה כל כך שונהה ואחררר
    אתה מבין שאנחנו נגד אוכלוסיה אזרחית?! אוכלוסיה אזרחית במרד! זהו! מה אתה הופך אותם לנאצים שמאיימים לכבוש את העולם!? המקסימום שהם עושים זה לירות עלינו קסאמים ולנסות להוציא לפועל פיגועים ש90% מהם נכשלים. לא ראיתי בשום מקום שטחים שהם כובשים או מבצעים הרג המוני בישראלים.
    רק אתה חושב שאנחנו במלחמה איתם. אנחונ לא בשום מלחמה. אפשר להגיד שאנחנו ב"מלחמה" נגד ארגוני הטרור, לא נגד האזרח הפשוט הפלסטיני.
    אם אתה כל כך צודק במעשים שלך, איך זה שלא עושים את זה? מה הם לא הגיעו ל"אמת" שאתה הגעת אליה? הם פשוט שפויים.
    ~Che Guevara

Cen0x
    אורח

אין לי בעיה עם דעות.
    ברגע שאתה עוזר לאויב ממש עוזר לאויב.
    לתת נשק, לתת עוד שטח לטרור.
    על זה אני שונא אותם, ואת העונש הם קיבלו מלמעלה
    "רבין נתן נשק קיבל כדור, שרון נתן אדמה הפך לצמח"

אההה כן מה אתה אומר שהפלשטינאצים לא יכנעו בכוח?
    זה גם מה שהיית אומר על יפן?
    אז בבקשה בו תסביר לי למה לקח 2 אטומים עד שיפן נכנעה?
    למה לא ישר באטום הראשון?
    הרי גם היפנים היו מתאבדים והערך של החיים שלהם לא שווה כלום.
    אז למה פתאום באטום השני הם הפסיקו?

כי המחיר לא היה שווה!
    ובסוף כולם מבינים את זה!

כן אתה כזה גאון!!!
    עכשיו צריך לעזור לפתח רוצה גם להכין לו קפה ועוגיות?
    נו באמת אידיוט מה זה קשור?!@$
    שניהם שונאים את ישראל, אין קשר למריבות שלהם בניהם למה שקורה איתנו.
    וזה ככה אצל רוב האוכלוסיה הפלשטינאצית.
    הם שונאים את ישראל מסיבה אחרת לגמרי.
    הדעה שלהם מגובשת כאשר זה מגיע לישראל.

כן אני הופך את הפשלטינאים לנאצים.
    זה שאין להם את היכולת לחסל את העם היהודי זה לא אומר שהם לא כמו הנאצים.

אנחנו במלחמה בכל העם הפשלטינאצית, זה שלא הייתה הכרזה רשמית לא קובע שזאת לא מלחמה.
    האינטיפדה הראשונה והשניה היא קריאה למלחמה.

משתמש משקיע האוואטר של Solid Snake
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עדיף ארטיק ביד, מאשר ציצי של אישה זקנה.

אין לי בעיה עם דעות.
    ברגע שאתה עוזר לאויב ממש עוזר לאויב.
    לתת נשק, לתת עוד שטח לטרור.
    על זה אני שונא אותם, ואת העונש הם קיבלו מלמעלה
    "רבין נתן נשק קיבל כדור, שרון נתן אדמה הפך לצמח"

אההה כן מה אתה אומר שהפלשטינאצים לא יכנעו בכוח?
    זה גם מה שהיית אומר על יפן?
    אז בבקשה בו תסביר לי למה לקח 2 אטומים עד שיפן נכנעה?
    למה לא ישר באטום הראשון?
    הרי גם היפנים היו מתאבדים והערך של החיים שלהם לא שווה כלום.
    אז למה פתאום באטום השני הם הפסיקו?

כי המחיר לא היה שווה!
    ובסוף כולם מבינים את זה!

כן אתה כזה גאון!!!
    עכשיו צריך לעזור לפתח רוצה גם להכין לו קפה ועוגיות?
    נו באמת אידיוט מה זה קשור?!@$
    שניהם שונאים את ישראל, אין קשר למריבות שלהם בניהם למה שקורה איתנו.
    וזה ככה אצל רוב האוכלוסיה הפלשטינאצית.
    הם שונאים את ישראל מסיבה אחרת לגמרי.
    הדעה שלהם מגובשת כאשר זה מגיע לישראל.

כן אני הופך את הפשלטינאים לנאצים.
    זה שאין להם את היכולת לחסל את העם היהודי זה לא אומר שהם לא כמו הנאצים.

אנחנו במלחמה בכל העם הפשלטינאצית, זה שלא הייתה הכרזה רשמית לא קובע שזאת לא מלחמה.
    האינטיפדה הראשונה והשניה היא קריאה למלחמה.
    כל פעם אותם משפטים. תפסיק להביא כבר משפטים מחורבנים של הימין שראית באינטרנט. מילא מיכל, לפחות יודעת להקשיב ולהביע עמדה שהיא לא מתנשאת ומעצבנת, אבל אתה, אתה פשוט ימין דווקא. למה? כי ככה. כי אתה שונא את כל מי שהוא לא יהודי(כן כן, שומע מוזיקה שחורה אבל שונא כל שחור שפגשת באמריקה. אני עדיין זוכר שאמרת את זה!), שונא כל דבר שהוא לא ימני, כי זה ככה אתה. לספר לך על אנשים דגולים? אנשים דגולים הם אנשים שלא נוגדים דעות, וחושבים טוב טוב לפני שהם פועלים. להפציץ בניין שלם רק בגלל שהיה בו מחבל אחד, ולהרוג בדרך עוד עשרות אנשים חפים מפשע זה פשע מלחמה! פ-ש-ע מלחמה!

Pirate אני תומך בכל מה שאתה אומר. טוב שיש לנו אנשים כמוך!

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,005 | הודעות: 8,201,598 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect