אני חושב שהסיכויים של ביתר לנצח הם גבוהים מאוד בעיקר בגלל שמכבי חיפה בתקפה חלשה מאוד רק הפסדים מאז הרצליה..
אני חושב שהסיכויים של ביתר לנצח הם גבוהים מאוד בעיקר בגלל שמכבי חיפה בתקפה חלשה מאוד רק הפסדים מאז הרצליה..
|
|
טוב ,
אני חושב שהתקופה הטובה מגיעה
אחרי סטירה מצלצלת מהכח והרצליה, הגיע הזמן לפתוח בתקופה חדשה.
ההגנה עדיין גרועה:
אלמדון, שהוא שוער מצוין לכל דבר, עושה הרבה טעויות עקב כך שהוא לא משחק הרבה.
מגרלשווילי, שכבר הבנו שהוא וכדורגל זה שני דברים שונים, ואם היתי נותן לו לשחק זה בתור מביא כדורים.
חרזי, שבתור בלם הוא עדיף על אנדרסון, ואולי ברמתו של אולארה, וממש לא מגיע לסולייה של קינן, חוזר מפציעונת ונקווה שהוא יהווה עמוד תומך בהגנה.
אולארה, שכבר לא משחק ראשון שהוא איטי, עושה טעויות ומרחיק כמו חמור, לדעתי יקח את עצמו ביידיים ויראה משחק טוב.
משומר. שהוא כישרון גדול, עושה הרבה טעויות בהגנה בעיקר בגלל היותו מגן שמצטרף יותר להתקפה והוא גם איטי נורא. שני שערים של הרצליה היו באשמתו.
בקישור צפוים לפתוח ארבעה:
חאבייר דירסאו, שעושה עבודה טובה, נראה שיצא מהתקופה הרעה שעברה עליו עם המשפחה והוא משחק בצורה טובה.
רביד גזל, שפותח מקבל סופסוף את הקרדיט מרוני במקום חאבייר אנדרסון.
הוא שחקן טוב שיכול להועיל.
כמו אלמדון, הוא לא משחק הרבה ולא הראה יכולת שיא נגד ספרטק ודינמו.
גוסטבו בוקולי, שישחק בצד ימין, העמדה שבה הוא הצטיין בשנה שעברה יעשה הכל כדי לתמוך בהגנה ובהתקפה, שחקן שנותן הכל על המגרש את הלב את הנשמה, ופשוט אחד השחקנים שאמורים לקחת את חיפה לתקופה חדשה.
ליאור רפאלוב, שהוא אחד הכשרונות הצעירים הגדולים בארץ והוא אחד מנקודות האור בקבוצה, עם משחקים טובים נגד ספרטק ודינמו ובאחד מהם גם נבחר למצטיין, יעשה הכל כדי לנצח, עוד שחקן שמשחק עם הלב ונקווה שיהיה טוב.
בהתקפה שניים:
רוברטו קולאוטי, שחוזר להרכב על חשבון ארבייטמן שבחיפה מאוד לא מרוצים מהמשחק שלו נגד הרצליה.
רוברטו בתקופה רעה מאוד, לא פוגע, כלום לא נכנס למרות המוני הזדמנויות.
נקווה שישחק טוב ויכניס לנו גול.
הקפטן, יניב קטן, שפשוט עושה הכל לבד, אין מצטרפים אנשים לא עוזרים לו, הוא מנסה לבד כי לא מצטרפים להתקפה לקבל מסירה.
אומנם המסירות שהוא כן מוסר חסרות חשיבה ודיוק אבל הוא ידוע כשחקן דוחף והוא אחד הסמלים הגדולים.
עד כאן שמעתם ממני![]()
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
חח איזה סיכום תומר...
אהבתי.
גם אם מכבי בהרכב מלא בית"ר יותר טובה.. והסיכויים הם שלה...
אבל אלמדון שהוא אחד השוערים היותר גרועים בליגה שלנו משחק, קינן לא משחק ואולארה ואנדרסון משחקים בהגנה, בית"ר יכולה לחגוג הרבה שערים לאור הנסיבות.
^ חרזי ואולארה
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
הוא צודק ^
אנחנו מדברים, מדברים, ומדברים, אבל בכל זאת זה חיפה...
אני לא מצפה ליותר מדי.. מספיק לי תיקו או ניצחון ואני יודע שחיפה מחוץ
למירוץ ההאליפות סופית, הפסד לא מתקבל.. אבל אני מאוד מאמין שננצח את חיפה,
כי אלמדון בשער, בלי קינן, החיים קלים ויפים
סראבק חיפה אפסית העונה אין פשוט גרועההההההההההההההה