לילה טוב לכולם (:
איזה כיף שמחר אני מתחילה ב10
ובכלל במערכת אין יום שאני מתחילה ב8..ככה עד סוף השנה
גם היום הכי מאוחר זה 1 וחצי..קיצר מערכת נוחה, אין הרבה שעות, סך הכל 4 מקצועות לימוד..השנה הזאת עוברת מהר ככה זה בי''ב
לילה טוב לכולם (:
איזה כיף שמחר אני מתחילה ב10
ובכלל במערכת אין יום שאני מתחילה ב8..ככה עד סוף השנה
גם היום הכי מאוחר זה 1 וחצי..קיצר מערכת נוחה, אין הרבה שעות, סך הכל 4 מקצועות לימוד..השנה הזאת עוברת מהר ככה זה בי''ב
נערך לאחרונה על ידי יעל; 04-02-2007 בשעה 23:27.
|
|
יש לי מחר מבמחן אני יקבל 90 ככה
ויום שלישי יש יום זכויות התלמיד משהו המורים נגד המורות לא לומדים כל היום ומסיימים ב12 וחצי (:
המערת שלי בי"ב היית בנויה מ17 שעות שבועייות ככה שאין מצב שאת למדת פחות ממני :]
כל יום בשעה 10 חוץ משלישי ב1 .. חחח ומסיים ב2
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
במצחית הראשונה התחלתי ביום ראשון ב11 חח איזה הגזמה
יום שישי וחמישי לא הייתי לומד .. אם זה עוזר חחח
שלישי היה לי רק שעה ספורט
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
לקחתי אזרחות כמקצוע מוגבר
וגם אני יכולתי ללמוד 10 שעות בשבוע אם הייתי מסתפקת ב3 יחידות מתמטיקה ולא מגבירה שום דבר אבל אני רוצה תעודה טובה עם הרבה יחידות וממוצע גבוה
אנגלית סיימתי 5 יחידות עם ציון גבוה אז זה הוריד לי הרבה שעות במערכת
מתמטיקה אני עושה 4..נשאר לי רק 005, אזרחות יחידה חמישית שזה ממש קל
היסטוריה ב' וניהול עסקי יחידה חמישית
נערך לאחרונה על ידי יעל; 04-02-2007 בשעה 23:31.
יש לי 36 יחידות .. זה טוב או לא ?
ממוצע 85 +-
חחח מה אתה מדבר
יום ראשון יש לי שעה ראשונה ספורט עם מורה שלא אכפת לו אם אפחד לא בא בכלל
אחרי זה שעתיים ספרות שזה כמו שעתיים חופשיות ואחרי זה שעתיים סוציולוגיה שזה הכי כיף
אני מדבר איתך על "אין שיעור" לא יש והוא חופשי ..
5 - 4 אנגלית מטמטיקה [3 כי המורה שמאלנית - סיפור ארוך]
היית בטכ"מ לא היה לי שיעורים אבל עשיתי את הבגרויות כי זה מקצועות שידעתי לפני או שלמדתי לבד
אני בעיוני
4 באנגלית ורצו לעלות אותי ל5 אבל זה יותר מידי השקעה ואני בכלל לא משקיען
ו3 מתמטיקה
נו טכ''מ זה 15 יחידות לא?
אני לומדת מנהל וכלכלה 5 יחידות ואזרחות 5 יחידות
מתמטיקה 4 ואני משלימה 5 לפני הגיוס
אנגלית כמו שאמרתי..5 עם ציון גבוה
לא חשובה הכמות, העיקר האיכות.
מה שאני מצטערת זה שלא הייתי בהקבצה של 5 מתמטיקה למרותש יכולתי פשוט לא למדתי בכיתה ט' קיבלתי 56 בתעודה אז בכיתה י' שמו אותי ב3 יחידות:\
יכולתי ללמוד פיסיקה וביולוגיה אבל זה רק ל5 יחידות מתמטיקה
אני עכשיו ב3 יחידות מתמטיקה אני יוכל לעלות עוד בעתיד?
הייתי בטכ"מ אבל אני בניתי את המערכת ככה שעשיתי גם 5 עיצוב תוכנה וגם 6 ניהול מידע .. שזה מגמה אחרת ..
ועוד מקצועות חובה .. משונה