תוך כדי משחק קורה לפעמים שהעכבר מתחרפן לאללה...פצתאום הוא עולה לי למעלה או משנה כיוון בלי שהזזתי אותו בכלל...מישו יודע למה זה ככה? ואם זה בעיה במשחק או בעכבר?
תודה
תוך כדי משחק קורה לפעמים שהעכבר מתחרפן לאללה...פצתאום הוא עולה לי למעלה או משנה כיוון בלי שהזזתי אותו בכלל...מישו יודע למה זה ככה? ואם זה בעיה במשחק או בעכבר?
תודה
|
|
חחחח גם לי זה קרה פעם :]
זה ה- DPI, אתה צריך לקנות עכבר טוב עם DPI גבוה.
סליחה על ההקפצה לא הייתי בבית כל התקופה הזאת...
מה זה ה dpi הזה ואיפה אני בודק כמה יש לי ממנו באמת?
עריכה :
אל תתיחס למה שאמרתי קודם....מקודם לא הבנתי ת'בעיה נכון...
נערך לאחרונה על ידי kid; 05-02-2007 בשעה 21:43.
גם לי זה קרה זה העכבר היה אצלי .
מה זה הDPI הזה למה אתה צריך אותו כל כך לי למשל לעומת כל החברים שלי יש עכבר סתם מאפן קטן כי ככה אני אוהב ואני משחק יותר טוב מהם שלהם אני יודע יש עכבר אם משקולות או משהו יכול להיות שמה שאתה אומר שעכבר זז מעכבר לייזר.ולא נירא לי שזה בעיה במחשב 97% שזה לא בעיה במחשב
זה שאתה משחק יותר טוב מהם זה לא אומר שהעכבר שלך יותר טוב, אני למשל משחק עם microsoft optical 1.1 שיש לו יחסית DPI גבוה ואני על מהירות 1 והוא זז לי מהר, אבל ל- GPT שהיה לי היה לו יותר נוחות ומהירות מדויקת אבל כל 20 שניות עשה לי סיבובים.
עצה שלי קנה את העכבר הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5831
ועוד משהו, אני כבר משתמש איתו שנה והוא לא עשה לי סיבוב אחד, וקצת להרחבה משתמשים בעכבר הזה באירועים של CPL, ESWC וכד'.
נערך לאחרונה על ידי SinteL; 05-02-2007 בשעה 19:59.
לא יודע למה העכבר זז לך לבד אבל מה הקשר בין זה ל DPI??
והעכבר מיקרוספוט הזה בכלל יש לו איזה 800 DPI ואם לזה אתם קוראים גבוהה אז אתם בבעיה :| או שבכלל יש לו 400..בכל מקרה לי יש MX518 אני משחק על 1600 DPI + ביטל האצות (יעני כמו MOUSEFIX) ואני משחק על סנס 2.6 אני יכול לשחק גם על פחות אבל ככה אני לא צריך את כל הפד בשביל להסתובב שמישהו מאחורי ממש בתזוזה קטנה אני מסתובב ויש לי פאד STEEL QCK+
פאד כמו שטיח נשבע לכם הזזתי תמסך לסוף השולחן כדי שיהיה מקום