מועדון הכדורגל של ליברפול נמכר 06.02.2007 (15:42)
מועדון הכדורגל של ליברפול יצא היום בהודעה שמועצת המנהלים של הקבוצה הגיע להסכמה בנוגע למכירת המועדון לידיהם של מר ג'ורג ג'ילט ומר טום היקס. מועצת המנהלים הסכימה להמליץ בפה אחד לבעלי המניות הנוכחיים לקבל את הצעת המכירה. לתגובות
טום היקס וג'ורג ג'יליט
פרטים מלאים של הצעת הקנייה הוכרזו קודם לכן בבורסה.
בתגובה להצעה, דיוויד מורס, יו"ר המועדון אמר: "אני מאמין שזהו צעד גדול קדימה בשביל ליברפול, בעלי המניות והאוהדים. המועדון הזה הוא התשוקה שלי והוא מהווה חלק חשוב בחיי. לאחר עיונים מדוקדקים, הסכמתי למכור את החזקותיי במועדון כדי להבטיח למועדון את ההשקעה שהוא זקוק לה כדי לבנות את האיצטדיון החדש ולחיזוק סגל הקבוצה. אני מפציר ביתר בכלי המניות לפעול בדרך דומה ולתמוך בהצעה. עשיית דבר זה יבטיח את עתידו המוצלח של המועדון.
"אני שמח לקבל את ההצעה ממשפחות היקס וג'ילט להמשיך בתפקיד נשיא הכבוד לכל החיים של המועדון."
ריק פארי, מנכ"ל המועדון הגיב: " זה דבר גדול עבור ליברפול, האוהדים שלנו ובעלי המניות - זוהי התחלה של עידן חדש עבור המועדון.
"השותפות שנוצרה בין ג'ילט והיקס היא מאוד מיוחדת. הם מביאים לשולחן נסיון עצום, תשוקה גדולה לספורט, משאבים גדולים וכבוד גדול למסורת של ליברפול. הגישה שלהם מייצגת בדיוק את השותפות שליברפול חיפשה אחריה.
"ידענו שג'ילט והיקס רוצים יחסים ארוכי טווח עם ליברפול ושהם מבינים את הצורך שלנו בהשקעה בהצלחה על המגרש וגם מחוצה לו. הם הבהירו שהכוונה שלהם היא לנוע מהר ככל האפשר בכדי לממן את בניית האיצטדיון החדש בסטנלי פארק ובהשקעה בסגל הקבוצה.
דיוויד מורס"אלה זמנים חשובים עבור המועדון, יש לנו את השותפים הנכונים. אני לחלוטין בטוח שאנחנו נמצאים במקום הנכון, עם בעלים שיעזרו לנו להצליח ולשגשג."
בהגיבם להצעה, ג'ורג ג'ילט וטום היקס אמרו: " ליברפול הוא מועדון פנטסטי עם היסטוריה אדירה ובסיס אוהדים מלא תשוקה. אנחנו לחלוטין מודעים ומוקירים את המורשת המיוחדת וההיסטוריה האדירה של המועדון ואנחנו מתכוונים לכבד את המורשת הזו גם בעתיד.
משפחות ג'ילט והיקס נרגשות להמשיך במסורת ובמורשת של המועדון
"אנחנו מרוצים במיוחד מהעובדה שדיוויד מורס וריק פארי ימשיכו במעורבותם במועדון. עבורנו ההמשכיות והיציבות הם המפתח לעתיד
שלא תחשבו בכלל שאני מצפה לצ'לסי
זה רק יתרום
אנחנו קבוצה מצוינת שתקציב קצת יותר גבוה יכול לעושת נפלאות
בקיץ לא הסכימו לקנות את אלבס וההפרש בין ההצבעה של סבילה להצעה של רפא עמד על 3 מליון לישט
בינואר האחרון הוציאו בערך 7 מליון לישט על כמה שחקנים ביניהם מחליף ראוי לסטיב פינאן
ועוד כמה שחקנים
בנוסף גם חאבייר מסצ'ראנו הושאל עד סוף העונה ובסופה יוכל לחתום בקבוצה
יאללה ליברפול !!!!!! YNWA

מועדון הכדורגל של ליברפול יצא היום בהודעה שמועצת המנהלים של הקבוצה הגיע להסכמה בנוגע למכירת המועדון לידיהם של מר ג'ורג ג'ילט ומר טום היקס. מועצת המנהלים הסכימה להמליץ בפה אחד לבעלי המניות הנוכחיים לקבל את הצעת המכירה. 

ציטוט ההודעה