Biohazard 4הוא בעצם Resident Evil 4 למחשב!
לידיעה המלאה
תהנו![]()
Biohazard 4הוא בעצם Resident Evil 4 למחשב!
לידיעה המלאה
תהנו![]()
|
|
הוא לא אמור לצאת באפריל??
פשש איזה סבבה.
אבל אם אני לא טועה, הוא לא עושה שימוש בDX10 נכון? לא יהיה הבדל גדול בין DX9 ל-10
כל דעביד רחמנא לטב עביד
בְּקַדְמִין בְּרָא יְיָ יָת אֲנָשָׁא...כְעַן בָּרֵי אֲנָשָׁא יָת אֱלָהָא
יש מצב לדרישות מערכת?
הממ לא שיחקתי באף אחד מהמשחקים, אבל העלילה נראית די נחמדה. אם אני לא טועה הבלונדיני מחפש ת'בת של הנשיא, כה? משו בסגנון...
רק דבר אחד שאני לא מבין, לדעתי יש ליוביסופט אנשים מקצועיים עם רעיונות טובים. כל העניין של העלילה מעצבן כבר (שוב, אני מדבר בתור אחד שלא שיחק אבל שומע פה ושם). לדעתי הם היו צריכים לעשות...משו חופשי יותר. ולמה הם לא התאימו ת'משחק כבר לXBOX360 או PS3 :\
בכל מקרה, הנה הדרישות מערכת: (לא ראיתי לנכון לתרגם...אנגלית קלה)
קוד:Supported OS: Windows® 2000/XP (only) Processor: 1 GHz Pentium® III or AMD Athlon" (or better) RAM: 256 MB Video Card: 128 MB DirectX® 9.0c-compliant AGP or PCI Express graphics card (256 or higher for High Graphics Detail support) (see supported list*) Sound Card: DirectX 9.0c compliant (or better) DirectX Version: DirectX 9.0c or higher (included on disc) CD-ROM: 12x or faster Hard Drive Space: 1.2 GB minimum Peripherals Supported: Gamepad *Supported Video Cards at Time of Release NVIDIA® GeForce" FX/6/7 families ATI® Radeon® 9200-9800/X families.
כל דעביד רחמנא לטב עביד
בְּקַדְמִין בְּרָא יְיָ יָת אֲנָשָׁא...כְעַן בָּרֵי אֲנָשָׁא יָת אֱלָהָא
אל תורידו תחכו לגירסה האמריקאית
זו הגירסה היפנית היא לא תומכת בעכבר
אל תורידו לפי מה ששמעתי זו מין גירסא מומרת למחשב כזה מקונסולה..בכל אופן תחכו להמרה מלאה למחשב שתצא באפריל או משהו
שמעתי שאין שליטה עם עכבר
יש גם הרבה משחקים חראות אחושרמוטה שקיבלו ציון 10 אז מה ?
זה לא אומר כלום אחי ואתה יודע כבר מה אני חושב על הציונים שנותנים למשחקים באינטרנט ..
ואני שיחקתי בכמה משחקי Resident Evil וזה מעפן חח ו Gamecube וPS 2 קונסולות מעפנות אחושרמוטה חח ואם המשחק הזה נחשב להכי טוב שם.. מצב הקונסולות קשה יותר ממה שחשבתי חח![]()
אפשר לדעת על מה אתה מדבר?! גיימקיוב ופיאס2 שני קונסולות טובות. יש להם משחקים טובים, ועלילות טובות למה סתם לכתוב שטויות? אז נכון לפעמים הגרפיקה לא ממש טובה אבל אם אתה רק מסתכל על האספקט של הגרפיקה אז אין אל תקרא לעצמך גיימר אפילו..
וכל משחק שנותנים לו ציון טוב באינטרנט יש סיבה..
ראזידנט איוול4 אחד המשחקים היותר טובים ששיקחתי בזמן האחרון..גם מבחינת גרפיקה וגם הסיפור וגם מבחינת השליטה במשחק ממש יפה.
הורדתי את הגירסא שיצאה ואני עוד לא שיחקתי ישמצב מחר..ואם חרא נמחק ונחכה לגירסא היותר טובה![]()
חח בסדר מישו אמר את זה? אתה פוסל משחק אך ורק בגלל הגרפיקה שלו..