מישו יודע מה הנזק שזה עושה?
זה חוקי בכלל?
מישו יודע מה הנזק שזה עושה?
זה חוקי בכלל?
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
|
|
זה לא חוקי
זה סמים לכל דבר..
וכן יש הרבה נזקים , תלוי אילו אתה לוקח
יש לך יותר מידע פה:
http://www.olympusfit.co.il/select_m..._id=10&start=1
משה,
אני סובל מסטרידו (חזק מאוד) בתקופה מסויימת בשנה ..(בכל שנה.)
מרוב שזה חזק נותנים לי סטרואידים : |
זה ישפיע עלי? (שאלתי את הרופאה והיא אמרה שרק כאלה שלוקחים הרבה שנים אז זה משפיע).
בכל באנדם קיימים סטרואידים..
סטרואידים הם קבוצה של שומנים..
יש סטרואידים טובים ויש לא..
יש פעם שלוקחים סטרואידים שהם לא אנבוליים (סטרואידים אנבולים זה מה שלוקחים הבילדרים למינהם..)והם עוזרים לכאבים חזקים..למחלות וכו..
אז אם נותנים לך סטרואידים ונותן לך רופא זה לא סמים זה משו אחר..יש סטרואידים סינטטיים וטבעיים..תלוי מה מביאים לך..
מה שרופאים בד"כ מביאים אלו לא סטרואידים אנאבולים (בונים שריר) , הם יכולים לבנות אבל לא באותה רמה כל הסטרואידים שנועדו לבנות שריר בונים...
אישית גם אני לקחתי כשהייתי קטן סטרואידים בגלל מחלת כליות ,המינון שהרופאים מביאים הוא ממש זניח.
השפעות לוואי כמו לסטרואידים אנאבולים לא יהיו לך (כגון התקפי לב, בעיות כבד וכדומה).
אבל דברים כגון השמנה (מה שלי אישית היה) , קטע של שיער גם יש לי , אני לא שעיר בשיט(לא יודע אם זהבגלל זה , אבל אח שלי אישית הרבה יותר שעיר ממני).
דברים שוליים לא משהו רציני בכל מקרה...
תודה על ההתייחסות .
סטרואידים זה משמין ?
זה מדלל שער ? ( יש לי ממש ממש קצת חושבים שאני מגלח .. )
כן אחת מהתופעות לוואי זה דילול שיער , גם לי כל החיים אומרים שאני מגלח אבל אין זה פשוט לא גודל אבל באיזורים שצריך לגדול יש מספיק שיעור...
וכן כמעט כל סטרואיד משמין וחלקם סופחים נוזלים בצורה מטורפת מה גם הם מעוררים תאבון בלתי רגיל מה שגורם לעוד השמנה...
בקיצור זו לולאה שאי אפשר לצאת ממנה אישית נפגעתי מסטרואידים בקטע של השמנה אבל לא נורא מתקנים את זה עם הזמן...
מצד שני זה תרם לי לגוף מבחינת גובה , מבחינת מבנה עצמות , הרחיב לי את הגוף בצורה מטורפת
יש פלוסים ומינוסים..
בוא נגיד שבקטע של השיער עוד כמה שנים אתה תבין איזו ברכה זו , בי אישית כולם מקנאים שהשיער לא גודל כי הם כל החיים מגלחים ולי לא אכפת לי יש לי 5 שיערות בחזה ו10 שיערות ברגליים ובידיים 2 שיערות וחצי
נערך לאחרונה על ידי Moshe; 08-02-2007 בשעה 00:50.