קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-06-2008, 15:45
  2. [ידיעה]Asus מייצרת Xbox 360 עם כונן Blu-Ray?
    על ידי ofekjosef בפורום קונסולות משחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 14-05-2008, 20:30
  3. [ידיעה]Xbox 360: הדור הבא
    על ידי orcho בפורום קונסולות משחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-05-2008, 00:33
  4. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 18-04-2008, 17:18
  5. [ידיעה]הוזלה במיחר של xbox 360
    על ידי KaZiNo בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 15-08-2007, 15:00
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

[ידיעה] ה-Xbox 360 מגיעה לישראל!

ברירת מחדל [ידיעה] ה-Xbox 360 מגיעה לישראל!

ידענו שזה הולך לקרות, השמועות מסתובבות כבר חודשים, אבל עכשיו זה רשמי ומוצהר: ה-Xbox 360 תגיע לישראל במהלך שנת 2007!
    האחראי על תחום ה-Xbox במיקרוסופט ישראל, גיא עורי-ארמה, הכריז היום בבוקר בצורה מפורשת שה-Xbox 360 תגיע לארץ ב-2007, " כנראה מוקדם מאשר מאוחר". הדברים נאמרו בכנס IDC בתל אביב, היום (ב') בבוקר.
    לאחר ההכרזה התנפל על מר עורי-ארמה, העורך הראשי של Vgames, יובל בירב, שתפס אותו לסבב שאלות מהיר.
    איפה נוכל לקנות את הקונסולה?
    "מיקרוסופט ישראל לא תפיץ את המכשיר בעצמם, אלא תעבוד עם שותפים להפצה - כמו שהיא עושה עם כל המוצרים שלה בארץ. עוד לא ברור מי יהיה אותו השותף, אך בטוח שמיקרוסופט רק תביא את המכשירים עצמם, ללא לוקליזציה של המוצר או של שירותי הרשת (כנהוג ברוב ארצות אירופה)."
    מה לגבי המשחקים?
    "המשחקים שמיקרוסופט עצמה מפיצה יגיעו לארץ כמו לאירופה, בדומה למצבם של משחקי ה-PS2. לגבי משחקים של מפיצות אחרות, הדבר תלוי אך ורק ביבואנים הרשמיים בארץ."
    מה לגבי המחיר?
    "המחיר לא נקבע בידי מיקרוסופט ישראל עצמה, אלא בידי הסוחרים. עקב כך, התחרות צפויה לקבע את מחירו של המכשיר בדומה למחיר הרשמי אירופה, אך יקר יותר בעקבות מיסים. כמובן שמדובר בהערכות בלבד בשלב זה, ומוקדם מדי להתחייב למחיר."
    מה לגבי שירות?
    "שאלה טובה, במיוחד לאלו שרכשו את המכשיר באירופה ומקווים שמיקרוסופט ישראל תטפל בהם יפה, אך עוד מוקדם מדי להגיד."
    כבר לא חוששים יותר מפיראטיות?
    "מסתבר שלא. לפי בדיקות שערכה מיקרוסופט הפיראטיות בארץ נמצאת בירידה, ובקונסולות בכל מקרה היא נמוכה משמעותית לעומת המחשב. כמו כן, שירות האון-ליין ב-Xbox 360 חשוב מאוד, וזהו שירות שאי אפשר לפרוץ או לעקוף." לכן, אומר עורי-ארמה, זה לא נושא שמדאיג אותם באופן קיצוני, והבעיה אינה חמורה מספיק כדי למנוע מה-Xbox 360 להגיע ארצה.
    בשעה טובה לכולנו, ומזל טוב לכל הגיימרים בארץ.

הכי קורע: "לפי בדיקות שערכה מיקרוסופט הפיראטיות בארץ נמצאת בירידה"

הכתבה הזאת אומרת אחרת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3361298,00.html

ועוד כתבה מYNET:
    מיקרוסופט אישרה: ה-Xbox תעלה השנה לארץ

שוק הקונסולות הישראלי מתחמם. בכנס גיימרים של IDC הבטיחה מיקרוסופט להפיץ את ה-Xbox 360 בישראל כבר השנה. במקביל, האנליסט של IDC סיפר שההערכות הן שה-Xbox 360 ימשיך להוביל במכירות, במקביל ל-Wii, כאשר ה-PS3 תדשדש מאחור דן פרידמן פורסם: 05.02.07, 17:55

מיקרוסופט התחייבה היום (ב') כי קונסולת ה-Xbox 360 שלה תשווק השנה בישראל, ואישרה את הידעה שפורסמה כאן לפני תשעה חודשים.

גיא עורי ארמה, מנהל קבוצת השיווק והמכירות ללקוחות פרטיים במיקרוסופט
    מימין לשמאל: רוני דן, מנהל שיווק מוצר, אפליקציות CONSUMER , NDS , גיא עורי ארמה, מנהל קבוצת CONSUMER, מיקרוסופט ישראל, רון יכיני, שותף בקרן הון הסיכון GENESIS PARTNERS, בילי פידג'ן ומנהל תוכנית המחקר העולמית: Gaming, IDC ארה"ב (צלם: יובל חן)

ישראל, אמר היום כי הקונוסולה תגיע "מוקדם יותר מאשר מאוחר".

ההבטחה נמסרה בכנס שערכה חברת הייעוץ והמחקר IDC ישראל, במטרה לבחון את כיווני ההתפתחות של הטכנולוגיה לתעשיית הגיימינג, המודלים העסקיים ואפשרות צמיחתה ושילובה בענפים אחרים.

לפני שבוע הכריזה ישפאר, יבואנית ה-Playstation 3, כי הקונסולה החדשה שלה תושק בישראל במקביל לאירופה - ב-23 במרץ, במחיר מוערך של 4,500 שקלים.

ה-Xbox 360 וה-Wii יובילו בשנה הבאה

לפי האנליסט בילי פידג'ן, מנהל תוכנית המחקר העולמית Gaming ב-IDC ארה"ב, ה-Xbox 360 וה-Wii יובילו את השוק בשנה הקרובה. היתרון של ה-Xbox 360 הוא בזמינות, בהיצע המשחקים הגדול והמוצלח שלה ובשירות ה-Xbox Live, אשר מחברת בין חברים, מאפשרת לשחקנים להשוויץ בפני חבריהם על כך שזכו בפריטים מיוחדים (unlocks), הורדות ישירות, הורדת משחקים ודמואים, אפשרות להוריד תוספים ושלבים נוספים למשחקים ולאחרונה נוסף גם חיבור לנגן של מיקרוסופט - הזון ואפשרות להורדת סרטים.

לפי פידג'ן, ל-Xbox יש גם עדיפות אצל מפתחי המשחקים, בגלל שהיא זמינה יותר מה-PS3, ההשקה שלה הייתה עולמית (בניגוד ל-PS3) והפיתוח ל-Xbox הינו קל יותר – בגלל שהוא דומה יותר לפיתוח ל-Windows. למרות דבריו, חשוב לנו לציין שההשקה העולמית של ה-Xbox 360 הייתה בגלים, כאשר לישראל הקונסולה תגיע רק בהמשך השנה.

היתרונות של ה-Wii, על פי פידג'ן, הם בכך שהיא השאירה את מלחמת הגרפיקה לענקיות (מיקרוסופט וסוני), ופנתה לשוק של ה-Casual Gamers – אלו שלא מכורים למשחקים - אך נהנים לשחק מדי פעם. האסטרטגיה הזו טובה בעיקר לטווח הקצר.

PS3 תתפוס תאוצה רק בסוף השנה

היתרונות של הקונסולה של סוני, ה-Playstation 3, יבואו לידי ביטוי רק בסוף השנה, כאשר הזמינות שלה תהיה גבוהה יותר, ויהיו משחקים אשר יתמכו ביתרונות הגרפיים שלה, כך הסביר פידג'ן.

להערכתו, בשנת 2007 יימכרו יותר משחקים ל-PS2 (כמעט 200 מיליון, בדומה ל-2006). אחר כך, בהפרש גדול, נמצאת קונסולות ה-Xbox 360 (מכרה 65.7 מיליון, לעומת 34 מיליון ב-2006), מיד אחר כך ה-Wii (שמכרה 60.9 מיליון, לעומת 13 מיליון ב-2006) והרחק מאחור - ה-PS3 יימכרו, על פי הערכתו, 23 מיליון משחקים בלבד (לעומת כ-20 מיליון ב-2006).

אגב, פלייסטיישן תשווק את הPS3 בארץ ב-23 למרץ והמחיר יהיה 4500 שקל.

אז, מי מתכוון לקנות ? מי מתלבט? מי יוותר?
    נערך לאחרונה על ידי جܧٹξლąი; 07-02-2007 בשעה 02:28.

כל דעביד רחמנא לטב עביד
    בְּקַדְמִין בְּרָא יְיָ יָת אֲנָשָׁא...כְעַן בָּרֵי אֲנָשָׁא יָת אֱלָהָא

2. קישורים ממומנים

עדיף לוותר חח לדעתי קונסולה זה חרא דבר.. למחשב כמעט כל משחק של הקונסולה יוצא, והרבה יותר נוח לשחק עם עכבר ומקלדת ורמקולים ולשנות את הגדרות המשחק איך שבא לך, ולשחק עם האפשרויות ובכלל לדעתי הרבה יותר נוח לשחק משחקים במחשב מאשר בקונסולה, למרות שמיקרוסופט ניסו לעשות משהו נחמד שיהיה בעתיד הקרוב אפשרות לחבר מקלדת ועכבר לקונסולה זה עוד לא נותן את כל האופציות שיש במחשב לקנסולה.. אבל הם מתחילים להתקדם..

ד"א בקשר לפירטיות חחחח זה לא ייגמר אף פעם, כל עוד זה חינמי, ימשיכו להוריד בלי סוף.

~ Life Is A Shitt y Game, But The Graphic Is Awesome ! ~

רוב הגיימרים באמריקה לדעתי, לפחות בעיר שלי, מעדיפים לשחק בקונסולה. אתה יושב בכרסת משחקים שלך, לרוב יש מסך HD לפחות 720p וזה נראה בהרבה יותר טוב מכל מחשב בישראל...אממ מה עוד? אה כה, במחשב אתה כל הזמן בלחץ מתי הכרטיס מסך, הזיכרון והמעבד שלך יזדקנו. עם הקונסולה אתה ההיפך שמח כשיש שדרוג/קונסולה חדשה.

כך ש...אפשר להתווכח עד אין סוף. יש אנשים שכיף להם לשחק בקונסולה ויש אנשים שרגילים למחשב והקונסולה לא עושה להם את זה...

בכל אופן, שמעתי הרבהה דברים טובים על הXBOX 360.

כל דעביד רחמנא לטב עביד

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    One day the Rockets will launch

ציטוט נכתב במקור על ידי Born2Kill צפיה בהודעה
    עדיף לוותר חח לדעתי קונסולה זה חרא דבר.. למחשב כמעט כל משחק של הקונסולה יוצא, והרבה יותר נוח לשחק עם עכבר ומקלדת ורמקולים ולשנות את הגדרות המשחק איך שבא לך, ולשחק עם האפשרויות ובכלל לדעתי הרבה יותר נוח לשחק משחקים במחשב מאשר בקונסולה, למרות שמיקרוסופט ניסו לעשות משהו נחמד שיהיה בעתיד הקרוב אפשרות לחבר מקלדת ועכבר לקונסולה זה עוד לא נותן את כל האופציות שיש במחשב לקנסולה.. אבל הם מתחילים להתקדם..

ד"א בקשר לפירטיות חחחח זה לא ייגמר אף פעם, כל עוד זה חינמי, ימשיכו להוריד בלי סוף.
    אוקיי... אני יכול לספר לך על כמה משחקים מדהימים (שיצאו או יוצאים בקרוב לXBOX 360) שלא יוצאים למחשב:
    CRACKDOWN
    GEARS OF WAR
    LOST PLANET: EXTREME CONDITION
    HALO 3
    FABLE 2
    GTA 4 (ל360 יוצא השנה, למחשב בטח עוד שנתיים אם בכלל)
    SAINT'S ROW
    DEF JAM: ICON
    ASSASSIN'S CREED
    TONY HAWK'S PROJECT 8
    CALL OF DUTY 3
    HELLBOY
    NBA STREET HOMECOURT
    GUITAR HERO 2
    MASS EFFECT
    TUROK
    BATTLEFIELD: BAD COMPANY
    SHADOWRUN
    STRANGLEHOLD
    THE DARKNESS

ובאמת אני יכול להוסיף כאן עוד אינספור משחקים, וכל משחק זהב.. תבדוק תמונות וסרטונים של משחקים שנשמעים לך לא מוכרים מהרשימה הזאת ואני מבטיח לך שאתה תגמור רק מלהסתכל על זה.... חצי מהמשחקים הטובים בכלל לא יוצאים למחשב, יש רק את CRYSIS, UT 07 וC&C 3 שמצילים את כבודו של המחשב בתור מכונה המשמשת למשחקים

וד"א, בקשר לנוחות, זה הכל עניין של הרגל והעדפה... אני לדוגמא התרגלתי לג'ויסטיק המדהים של מייקרוסופט והוא נוח בדיוק כמו עכבר ומקלדת בשבילי...

נ.ב, אפשר לשנות הגדרות בXBOX 360... אפשר לשנות BRIGHTNESS ואפשר לשנות רזולוציה (אם אתה מחליף מסכים, אני לדוגמא משתמש במסך של המחשב, כן - גם זה אפשרי), ואפשר לשחק עם הסאונד כמה שאתה רוצה... זה עידן חדש של משחקים, וכל מי שיש לו רק מחשב מפספס, ומפספס המוןןן...
    נערך לאחרונה על ידי Frisky; 12-02-2007 בשעה 07:25.

PHeNomenal האוואטר של hEN.
    שם פרטי
    חן
    לייקים
    0
    נקודות
    62
    משפט מחץ
    אל תסתכל בקנקן אלא תשתה למה אתה צמא חתיכת אדיוט:-]

לא אוהב במיוחד XBOX

משתמש משקיע האוואטר של Jack
    לייקים
    1
    נקודות
    774
    משפט מחץ
    Let The Fun Begin

ציטוט נכתב במקור על ידי Frisky צפיה בהודעה
    אוקיי... אני יכול לספר לך על כמה משחקים מדהימים (שיצאו או יוצאים בקרוב לXBOX 360) שלא יוצאים למחשב:
    CRACKDOWN
    GEARS OF WAR
    LOST PLANET: EXTREME CONDITION
    HALO 3
    FABLE 2
    GTA 4 (ל360 יוצא השנה, למחשב בטח עוד שנתיים אם בכלל)
    SAINT'S ROW
    DEF JAM: ICON
    ASSASSIN'S CREED
    TONY HAWK'S PROJECT 8
    CALL OF DUTY 3
    HELLBOY
    NBA STREET HOMECOURT
    GUITAR HERO 2
    MASS EFFECT
    TUROK
    BATTLEFIELD: BAD COMPANY
    SHADOWRUN
    STRANGLEHOLD
    THE DARKNESS

ובאמת אני יכול להוסיף כאן עוד אינספור משחקים, וכל משחק זהב.. תבדוק תמונות וסרטונים של משחקים שנשמעים לך לא מוכרים מהרשימה הזאת ואני מבטיח לך שאתה תגמור רק מלהסתכל על זה.... חצי מהמשחקים הטובים בכלל לא יוצאים למחשב, יש רק את CRYSIS, UT 07 וC&C 3 שמצילים את כבודו של המחשב בתור מכונה המשמשת למשחקים

וד"א, בקשר לנוחות, זה הכל עניין של הרגל והעדפה... אני לדוגמא התרגלתי לג'ויסטיק המדהים של מייקרוסופט והוא נוח בדיוק כמו עכבר ומקלדת בשבילי...

נ.ב, אפשר לשנות הגדרות בXBOX 360... אפשר לשנות BRIGHTNESS ואפשר לשנות רזולוציה (אם אתה מחליף מסכים, אני לדוגמא משתמש במסך של המחשב, כן - גם זה אפשרי), ואפשר לשחק עם הסאונד כמה שאתה רוצה... זה עידן חדש של משחקים, וכל מי שיש לו רק מחשב מפספס, ומפספס המוןןן...
    *הערה-
    ASSASSIN'S CREED
    יוצא בסוף גם למחשב ול PS3,בדוק.
    ניתן ליראות את זה באתר הרשמי של Ubisoft שמפתחת אותו.
    Fable 2 ו Halo 3 אמנם בנתיים לא יוצאים למחשב,
    אבל עם לשפוט את המשחקים הקודמים בסדרה,בסוף הם כן יצאו.
    Gears Of War גם לא פסול מלצאת בסוף למחשב.
    כמה מן המשחקים ברשימה הם לא משהו מיוחד אם כמה יש כמה שהולכים להיות ממש טוב כמו MASS EFFECT,אבל לא לשכוח
    שגם למחשב יוצאים כמה בלעדיים טובים כמו S.T.E.L.K.E.R
    ו Crysis.

"-אתה מפלצת. -תודה.זאת אומרת שאני אקבל העלאה?
    -רק מדליה,אפילו לתקציב שלנו יש מגבלות." המשחק של אנדר

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Jack צפיה בהודעה
    *הערה-
    ASSASSIN'S CREED
    יוצא בסוף גם למחשב ול PS3,בדוק.
    ניתן ליראות את זה באתר הרשמי של Ubisoft שמפתחת אותו.
    Fable 2 ו Halo 3 אמנם בנתיים לא יוצאים למחשב,
    אבל עם לשפוט את המשחקים הקודמים בסדרה,בסוף הם כן יצאו.
    Gears Of War גם לא פסול מלצאת בסוף למחשב.
    כמה מן המשחקים ברשימה הם לא משהו מיוחד אם כמה יש כמה שהולכים להיות ממש טוב כמו MASS EFFECT,אבל לא לשכוח
    שגם למחשב יוצאים כמה בלעדיים טובים כמו S.T.E.L.K.E.R
    ו Crysis.
    כל המשחקים ברשימה הזאת ניראים פשוט מדהימים, בלי יוצא מן הכלל... והמשחקים שאמרת שיצאו גם למחשב, זה הולך להיות עוד שנה וחצי מינימום לGEARS OF WAR ושנתיים מינימום לHALO 3 וFABLE 2, ובוא נודה בזה, אתה לא רוצה לחכות כמעט לגיל 20 כדי לשחק בזה...

ובקשר לASSASSINS CREED והמשחקים שיוצאים רק למחשב, צודק, אבל שמת לב שזה בקושי 10% לעומת המשחקים שיוצאים ל360 כן? אז את הוויכוח הזה הגיימרים שמשחקים רק במחשב לא יכולים פשוט לנצח, לא עד שתהיה מהפכה בתחום המשחקים למחשב, וכן זה יקרה כניראה כשמשחקים יתחילו להשתמש בDX10 קבוע עוד שנה וחצי בערך...

קיצר למי שיש כסף לבזבז - XBOX360 זה הבוקס האוליטימטיבי לגיימר ...

בשביל ישראל זה...קצת יותר מידי הייתי אומר. בגלל זה MICROSOFT לא מייבאים בעצמם

כל דעביד רחמנא לטב עביד

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני אישית מעדיף לחכות לPS3 ולזה שאמר שבמחשב יוצאים כל המשחקים וזה יותר טוב .
    לדעתי אתה טועה בגדול .
    יש מלא משחקים שלא יוצאים למחשב והם ממש טובים יש רשימה מאוד ארוכה.
    לדוגמא God Of War שזה אחד המשחק הכי טובים אם לא הכי טוב ששיחקתי בו בחיים הוא לא יגיע למחשב
    דרך אגב עוד חודש הולך לצאת God Of War 2 איזה משחק .......
    נערך לאחרונה על ידי Scooter; 13-02-2007 בשעה 20:15.

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

בינתיים הXBOX 360 קרע לPS3 את הצורה במשחקים, בגרפיקה וכמובן בדברים שהוא מציע (חיבור למחשב עם תמיכה בווינדוס, XBOX LIVE שזה הדבר הכי טוב שקרה לקונסולות מבחינת האונליין וכו')

המחשב תמיד ישלוט גם בתחום המשחקים אתה לא מבין ?, בקונסולה אי אפשר לשחק המון משחקים שאפשר במחשב..

לדוגמא: משחקי אסטרטגיה, משחקי תפקידים, משחקי פנטזיה וכו'..

בשלט העלוב (לדעתי) של הקונסולה יש רק מספר קטן מאוד של כפתורים (2-3) ולדעתי האישית הוא לא כל-כך נוח ובכדי לשחק משחקים שונים צריכים כפתורים אחרים ואפילו אולי כמות אחרת של מקשים..
    אני מעדיף את העכבר ואת המקלדת, ומשחקי אסטרטגיה למשל, זה בלתי אפשרי לשחק עם הג'ויסטיק של ה 360 במשחקי אסטרטגיה או תפקידים וכו'.. ולכן לא מוציאים לקונסולות משחקי אסטרטגיה \ תפקידים \ פנטזיה או כל משחק מז'אנר אחר שצורך כמות מקשים יותר גדולה.. זה פשוט בלתי אפשרי.

עוד יתרון למחשב (לדעתי), הוא שמשחקים באינטרנט במחשב, הרבה יותר מהנים ונוחים ובכלל אין מה להשוות, מחשב לוקח כי הוא יכול להריץ הכל ורק שתדע שמהרשימה שאמרת לי חלק גדול מהמשחקים שציינת כן יוצאים למחשב.. ומה שלא, לא משחקים כלכך מלהיבים ומתוחכמים ואני בטוח שהם יצאו בשלב מסוים גם למחשב..

ותחכה שיצא DX10 ואז תראה איך המחשב עוד יותר משתלט על גבי הקונסולות.. אתה חושב שה xbox 360 הזה שיש לך כלכך טוב כי כמובן אתה מחזיק בו..

אם לא הייתה מחזיק בו הייתה חושב ומדבר אחרת..

כמו שאנשים שעוברים טסט שלישי למשל, אומרים "הנהגים הכי טובים הם אלה שעוברים בשלישי" כי הם עברו בשלישי...

בקיצור הבנת את הנקודה שלי.. (ד"א למה אתה נותן תגובה פעם ב 100 שנה!? טוב שתנזכר להיכנס לפורום חחחח הפכת למשתמש וותיק חחחחחחחחחחח)
    נערך לאחרונה על ידי Born2Kill; 14-02-2007 בשעה 17:14.

~ Life Is A Shitt y Game, But The Graphic Is Awesome ! ~

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Born2Kill צפיה בהודעה
    המחשב תמיד ישלוט גם בתחום המשחקים אתה לא מבין ?, בקונסולה אי אפשר לשחק המון משחקים שאפשר במחשב..

לדוגמא: משחקי אסטרטגיה, משחקי תפקידים, משחקי פנטזיה וכו'..

בשלט העלוב (לדעתי) של הקונסולה יש רק מספר קטן מאוד של כפתורים (2-3) ולדעתי האישית הוא לא כל-כך נוח ובכדי לשחק משחקים שונים צריכים כפתורים אחרים ואפילו אולי כמות אחרת של מקשים..
    אני מעדיף את העכבר ואת המקלדת, ומשחקי אסטרטגיה למשל, זה בלתי אפשרי לשחק עם הג'ויסטיק של ה 360 במשחקי אסטרטגיה או תפקידים וכו'.. ולכן לא מוציאים לקונסולות משחקי אסטרטגיה \ תפקידים \ פנטזיה או כל משחק מז'אנר אחר שצורך כמות מקשים יותר גדולה.. זה פשוט בלתי אפשרי.

עוד יתרון למחשב (לדעתי), הוא שמשחקים באינטרנט במחשב, הרבה יותר מהנים ונוחים ובכלל אין מה להשוות, מחשב לוקח כי הוא יכול להריץ הכל ורק שתדע שמהרשימה שאמרת לי חלק גדול מהמשחקים שציינת כן יוצאים למחשב.. ומה שלא, לא משחקים כלכך מלהיבים ומתוחכמים ואני בטוח שהם יצאו בשלב מסוים גם למחשב..

ותחכה שיצא DX10 ואז תראה איך המחשב עוד יותר משתלט על גבי הקונסולות.. אתה חושב שה xbox 360 הזה שיש לך כלכך טוב כי כמובן אתה מחזיק בו..

אם לא הייתה מחזיק בו הייתה חושב ומדבר אחרת..

כמו שאנשים שעוברים טסט שלישי למשל, אומרים "הנהגים הכי טובים הם אלה שעוברים בשלישי" כי הם עברו בשלישי...

בקיצור הבנת את הנקודה שלי.. (ד"א למה אתה נותן תגובה פעם ב 100 שנה!? טוב שתנזכר להיכנס לפורום חחחח הפכת למשתמש וותיק חחחחחחחחחחח)
    ואלה שאין להם מקנאים ומנסים להמציא תירוצים ולנחם את עצמם.. ככה זה עובד אחי אין מה לעשות... זה ידוע כרגע שהXBOX 360 יכולה להוציא ביצועים יותר טובים מכמעט כל מחשב קיים כיום מבחינת גרפיקה (חוץ מאחד עם סידרת ה8800), כי יש לזה TRIPLE CORE (שלוש ליבות) וכרטיס מסך חזק מאוד, וזיכרון מהדור החדש... ואם שכחת זה יצא כבר לפני שנה וחצי, ועדיין זה יותר טוב מרוב המחשבים כיום, כך שזה הישג מדהים...

ושום משחק מהרשימה שם חוץ מASSASINS CREED לא יוצא למחשב בכלל, לפחות לא לפי GAMESPOT, או שאולי פספסתי עוד אחד או שתיים שבמילא לא יעבדו על 90% מהמחשבים בצורה נורמלית ויעבדו חלק על ה360, אבל רובם לא יוצאים גם ככה למחשב... לפחות לא בשנה-שנתיים הקרובות... ובקשר למשחקי אסטרטגיה, עובדה שC&C החדש יוצא גם ל360 במרץ... וזה אמור להיות אחד ממשחקי האסטרטגיה הכי טובים והכי מצופים בשנים הקרובות, כמעט ברמה של STARCRAFT חדש... ואתה תראה שאחריו יתחילו לצאת עוד משחקי אסטרטגיה ל360... גם LORD OF THE RINGS המשחק אסטרטגיה יצא ל360 לא מזמן... אל תגיד סתם..

ובקשר לכמות הכפתורים בשלט של הXBOX 360, זה בדיוק למה אני אומר שאתה לא יכול להתווכח איתי.. לי יש גם XBOX 360 וגם מחשב חזק מאוד (7950GT OC עם 2 ג'יגה זיכרון וINTEL CORE 2 DUO שזה המעבד כפול הליבה הטוב בעולם), ולך יש רק מחשב ויש לך דיעה קדומה מאוד על קונסולות.. יש לי המון משחקים ל360 והמון משחקים למחשב, ועובדה שאני משחק ב360 יותר, הרבה יותר... בשלט של ה360 יש 18 כפתורים אני חושב, לא 2 או 3 כמו שאתה אומר.. ותאמין לי שזה יותר ממספיק, בד"כ אפילו לא משתמשים בכל אלה... חוץ מזה שאפשר להשתמש בקונסולה בדיוק כמו במחשב.. עוד מעט (ברצינות, ממש בקרוב) חברה כלשהי מוציאה לזה מקלדת ועכבר שאפשר יהיה להשתמש בהם ל90% מהמשחקים, אבל אני לא צריך את זה כי אני ממש אוהב את השלט החדש המדהים שלהם..וד"א כבר כיום אפשר לחבר את זה למסך של מחשב וזה מה שאני עושה, ושום משחק במחשב לא ניראה טוב כמו המשחקים שיש לי ב360.. והמשחקים גם הרבה יותר איכותיים...

ובקשר למשחקים באינטרנט, שוב הכל נובע מחוסר ידע על ה360... פשוט אין שום דבר קרוב במחשב למה שיש בXBOX LIVE החדש של מייקרוסופט.. אתה יכול לשחק אונליין בGEARS OF WAR בזמן שאתה מדבר עם חבר שלך במיקרופון שבכלל משחק במשחק אחר באינטרנט ורואה אותו בפינה בקטן דרך המצלמה שלו... ואז אתה יכול לשלוח לו הזמנה למשחק והוא מצטרף לאותו סרבר שאתה נמצא בו ואז זה בכלל כיף... אחי, קודם כל תשחק ב360 לפחות כמה שעות, תבדוק משחקים שונים, ואז תביע את דעתך... כרגע אין לך דיעה... אתה מבסס הכל על הXBOX הישן שיצא ב2001 או על הPS2 שיצא לפני 7 שנים בכלל...

אני אישית בחיים לא ראיתי משחקים עם גרפיקה כזאת עוצרת נשימה ומשחקיות כל כך מהנה, כיפית וממכרת...

עריכה: "משחקי פנטזיה לא יוצאים לקונסולות"??? הם כמעט נוצרו בקונסולות ידידי! FINAL FANTASY, FABLE וכל אלה....
    נערך לאחרונה על ידי Frisky; 14-02-2007 בשעה 20:57.

משתמש מכור האוואטר של ABO
    שם פרטי
    DOR
    לייקים
    0
    נקודות
    1,313
    משפט מחץ
    ...

wii!!!!!!!!!!!!!

קיבלתי באן

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,711 | הודעות: 8,173,298 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect