http://news.msn.co.il/news/CriminalL...0214134003.htm
סוף סוף
ישראל כץ ... ת-ו-ד-ה
http://news.msn.co.il/news/CriminalL...0214134003.htm
סוף סוף
ישראל כץ ... ת-ו-ד-ה
|
|
ישך רובה שאתה כלכך אושר שאתה יכול לירות בהם? xD
.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple
נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל
או לפחות את עורו-
מפאת חוסר ביקוש,
והכל מתפרק עלינו.
כן חח כאילו יהיה אכפת לי אם מותר או לא אם מישהו מנסה להרוג אותי
יופי!!מצוין!!!כל הכבוד
טוב שנזכרו..
אבל החוק הזה הולך ליצור המון המון בעיות..
א. פורצים יחמשו את עצמם יותר עכשיו..
ב. איך יגדירו מי פורץ ומי לא??ואם מותר להרוג נערים שנכנסו לפרדס לדפוק כמה קלמנטינות??
ג. מכיוון שהחוק יהיה חדש יהיו המון פירצות..ואנשים ינצלו את הדבר הזה לרצח של שכנים וכאלה חח
א. נכון אבל סביר להניח שעכשיו הם יפחדו יותר כי עכשיו מותר לניתקפים לעשות משהו בנידון .
ב. ניראה לי שנערים שניכנסו לפרדס לדפוק כמה קלמנטינות לא יעשו להם כלום חחח אולי בעל הפרדס יצעק עליהם פעם אחת והם ילכו ולא יחזרו מה גם שאם זה פרדס אז זה או אנשים שגרים בקרבת מקום נגיד מושב וכלום מכירים את כולם אז לא ניראה לי שזה בעיה ואם זה מקומות אחרים נגיד קבוצה של אנשים שמטיילים אז דבר ראשון בדרך כלל הם לא יכנסו לפרדס ויאכלו כי לא תמיד יש זמן וגם אם הם יכנסו זה חד פעמי חחח
ג. יש לנו מדינה דפוקה יעשו את זה עם זה לא בלי זה, זה עצוב אבל נכון מספיק שאתה פותח תעיתון אתה רואה 3 עד 6 רציחות בשבוע ! לא ניראה לי שזה יזיז להם החוק החדש אה ועוד דבר אחד בישראל גם ככה לא באמת מייחסים חשיבות לרצח כאילו ישראל זו המדינה הכי דפוקה שיכולה להיות ! מורידים לפושעים שליש מאסר על התנהגות טובה ! גם אם הם רוצחים וזה נגיד היה את המיקרה הזה עם הילדים שרצחו נהג מונית אז זה היה 2 ילדים , אחד ברח לארגנטינה ואחד ישב בכלא כולה 10 שנים! והבן אדם רוצח ! אסור לו לפי דעתי להסתובב חופשי לעולם ! הבן אדם רוצח ושיחררו אותו אחרי 10 שנים !
סוף סוף :| יא אללה עם המדינה המטומטמת הזאת.
עד שהם נזכרו אשכרה שאפשר להגן על עצמך.
ולזה שאמר בקשר לילדים שנכנסים לפרדסים.
מצטער להגיד לך גם זה מותר, זה השגת גבול ולמען האמת הם יודעים את זה אבל בוחרים להתעלם. בעייה שלהם שיסבלו.
Bring the Violence-
מעולה,
באמת,
בן אדם פורץ לך לבית גונב לך דברים מה באמת ציפו מאיתנו להגיד לו "ממצב אחי?" =.=
אצלנו לפני כמה שבוע פרץ מחבל לתוך בית בשעת הבוקר כדי לחפש כלי נשק (כנראה הוא מאיזה תנועה גיאד).
קיצור בעל הבית שחזר מלפזר את הילדים שלו בבתי הספר ובגן ראה את החלון פתוח שלף את האקדח
באותו זמן המחבל כנראה קלט שבעל הבית נכנס הביתה ולקח את הרובה שהיה בבית M-16
וניסה לירות על העל הבית (מזל שהוא לא יודע איך לתפעל את הרובה) קיצור הניצרה הייתה כנראה סגורה
לכן לא היה אפשרות לירות בעל הבית תפס את הרובה של המחשב ונאבק איתו כ 5 דקות של כאסח רציני
מכות אם כול הבא ליד המחבל דקר את בעל הבית ביד ואז בעל הבית תפס מוט ברזל והרביץ לערבי בראש.
בקיצור זה היה יכול להגמר ממש רע אם המחבל היה יודע לתפעל רובה ולשחרר את הניצרה.
מסתבר במשטרה אמרו לבעל הבית ציטוט: "מזל שלא הרגת את המחבל כי יכול להיות שהייתה נכנס לכלא"
אז איזה מן מדינת חוק זאת ?
אני אומר מי שפורץ לך הבית צריך לחטוף מכות ואם הוא מאיים אליך תהרוג אותו לבני אדם יש זכות להגן על הנכסים שלהם
הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות