נכתב במקור על ידי r_9_r_9_r_9 טוב אחי מה אתה עצבני מאיפה אני יודע מה קורה במקום אחר זה באק כתב ככה וראסמי מה ג'יאד מה אבנים? ממ.. נגיד ככה, כל מה שליאור כותב וזה לא שאלה אז לא הגיוני ולא קרה. ועוד משהו בפעם האחרונה שהתעצבנתי זה היה בכיתה ח'.. וליאור אני עושה מבחן חוזר במד"א :|
נכתב במקור על ידי r_9_r_9_r_9 ואללה זה הכי באסה שיש!! שחבר עוזר לך ועז הוא נדפק בעצמו וSINTAL{יענו אסף}הוא פה אמרת מעצר זה שמעלי של מי המספר הזה 0525681818 מי זה אבי?? הטלפון הזה הוא של אחד מהחוקרים אני חושב למה שאני יקח את הטלפון של החוקר אסף ? אני בכלל לא התערבתי במכות =\
ספאמר בע"מ
נכתב במקור על ידי SinteL ממ.. נגיד ככה, כל מה שליאור כותב וזה לא שאלה אז לא הגיוני ולא קרה. ועוד משהו בפעם האחרונה שהתעצבנתי זה היה בכיתה ח'.. וליאור אני עושה מבחן חוזר במד"א :| טוב אחי זה רק נשמע ככה אז תאכלבס לא היה כלום.
נערך לאחרונה על ידי r_9_r_9_r_9; 16-02-2007 בשעה 20:33.
נכתב במקור על ידי SinteL ממ.. נגיד ככה, כל מה שליאור כותב וזה לא שאלה אז לא הגיוני ולא קרה. ועוד משהו בפעם האחרונה שהתעצבנתי זה היה בכיתה ח'.. וליאור אני עושה מבחן חוזר במד"א :| אסף אני לא מבין אותך מצד אחד אתה במדא רוצה להציל אנשים ומצד שני אתה זורק על אנשים אבנים ומרביץ להם כמו איזה חוליגן :|
נכתב במקור על ידי r_9_r_9_r_9 טוב אחי זה רק נשמע ככה אז תאכלבס לא היה כלום. בטח שהיה הוא פשוט מתבייש בזה כי הוא לא רוצה שכולם ידעו שחקרו אותו בהמשטרה
נכתב במקור על ידי באק בטח שהיה הוא פשוט מתבייש בזה כי הוא לא רוצה שכולם ידעו שחקרו אותו בהמשטרה וןואלה אין מה להתבייש בזה אז חקרו אותו גם אותי חקרו כי חשבו שגנבתי שיחות מפלאפון של מישהו אחר!!
נערך לאחרונה על ידי r_9_r_9_r_9; 16-02-2007 בשעה 20:36.
חחחח ולמה אתם מספרים את זה בפורום?
נכתב במקור על ידי matan009 חחחח ולמה אתם מספרים את זה בפורום? שאלה טובה אחי אני גם לא הבנת למה
נכתב במקור על ידי matan009 חחחח ולמה אתם מספרים את זה בפורום? כי זה פורום דיבורים אחי \=
נכתב במקור על ידי באק כי זה פורום דיבורים אחי \= אחי נראה לי הוא התכוון להגיד שזה לא מעניין אותו ורגע לא הבנתי של מי המספר 0525681818 הזה??? ומאיפה הוא?
נכתב במקור על ידי r_9_r_9_r_9 אחי נראה לי הוא התכוון להגיד שזה לא מעניין אותו ורגע לא הבנתי של מי המספר 0525681818 הזה??? ומאיפה הוא? המספר הזה של החוקר משטרה קוראים לו אברהם אין לי מושג למה סינטל פירסם אותו :|
אח אחח מכותתתתתתת
אכן סיפור קשה :| אנשים, תפסיקו להיות עיוורים, זה לא קרה :|||||||||||||||||
חוקי הפורום