מה זה בכלל
ומשה למה מה קרה לך שם
מה זה בכלל
ומשה למה מה קרה לך שם
.
.
.
.
|
|
זה בניצנים
פסטיבל שאנטי
לא נוסע..למרות שזה פה מטר
זין לשלם..אולי יש פירצה
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
אנסוהו.
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
בפעם האחרונה ירד וואחת מבול כל האוהלים שלנו הוצפו כל הדברים שלנו נראה לי עדיין שם פשוט לקחנו תרגליים וברחנו רטובים מבואסים(חרא של מסיבות היו שנה שעברה) , תפרנים(כל הכסף הלך על שטויות) ,ובהפסדים בגלל הציוד.
מה גם סתם כל שנה מבטיחים כל מיני דברים ולא מקיימים שנה שעברה למשקל כולם סקאזי בא סקאזי בא , זיין הוא בא לא שאכפת לי אני שונא אותו אבל עדיין תמיד מבטיחים הבטחות ועובדים על אנשים בעיניים.
בבראשית היה 400 מעלות חום נראה לי ב3 ימים שהייתי שם יכלתי למלא תמיכלים האלה של מי עדן שיש במכשיר של המים של ה18 ליטר ואני לא צוחק אחרי 7 בבוקר אי אפשר היה לישון באוהל היה כל כך חם ומסריח שזה לא יאמן.
לפני שנתיים אני לא זוכר אבל אני זוכר שגם היה מסריח הרימו למשהו אוהל או משהו כזה ובתאחלס תחוזר מת מעייפות , כולך מלא בחול מסריח , המסיבות כבר לא משהו לפני שנתיים עוד הייתה וואחת מסיבה בסוף שנה שעברה היה על הפנים לדעתי לא שווה את הכסף , את הנסיעה, את האירגון ואת הכאב ראש עדיף לחסוך עוד קצת ולנסוע עם חברים לאילת או משהו להיות בבית מלון כמו בני אדם וכל הירקות מסביב...
בונה מוישי
אתה מתגלה כמפונק אמיתי
בן טובים
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
אין לי מושג מזה אבל תהנה בכל מקרה..
בשביל לראות את כל החתימות שלי בעמוד אחד - לחץ כאן.
12 חתימות מתחלפות כל ריענון.
תודה ל- s&a על 4 מהחתימות!!
תודה ל- Anxious על 3 מהחתימות!!
תודה ל- X-MOI-X על אחת מהחתימות!!
תודה ל- Matanb91 על אחת מהחתימות!!
ותודה לי על 3 מהחתימות!!
בואנה משה...
אתה בנאדם כלכך מפונק ופאסיבי..=\
בבראשית שנה שעברה ירד לנו גשם אחושרמוטההה
אז מה?
נהנו מזה...הורדנו נעליים והלכנו יחפים...
קצת חם אז מה? הולכים לים..למה שאני ירכב בתוך האוהל...שמים מחצלות ויושבים..והבאנו גם רשת צל...
הכל חרטא..אם אתה אוהב להיזרק במקום עם מלא אנשים ומסיבות ואנשים מצחיקים ולנגן בגיטרה כל היום[אפילו שאני לא יודע חח] ולשתות אלכוהול כמו לאדע מה בלילה ולא להתקלח שלושה ימים ועוד ועוד ועוד..אז זה המקום בשבילך...
אם אתה מפונק..אז לא חח
=]
גם אני קניתי כרטיס
זהו...שם אתה לא תתחמק ממני
שפיררררררררררר אחי אתה חייב לעשות לי טובה להשיג לי כרטיס
אני בא איתכם ואורלוב וכולםםם הולך להיות בן בן בן בן בן בן זונההה
מממ כל שנה אני נכנסס חינם + אוטו עד למיתחם..
אני אהיה
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו