בקריית אליעזר שבועיים רצוף הפסדתם.. (7-0 בסיכום.. נראה לי)
הלוואי תיקו 0-0..
היום בית"ר חייבת ניצחון!!.. כי להפועל אין הרבה סיכויים לנצח עם איך שהיא נראית.. (פאאס אבוקסיס ברדה ועוד איזה 2-3 לא משחקים) ועוד נגד אשדוד..
בקריית אליעזר שבועיים רצוף הפסדתם.. (7-0 בסיכום.. נראה לי)
הלוואי תיקו 0-0..
היום בית"ר חייבת ניצחון!!.. כי להפועל אין הרבה סיכויים לנצח עם איך שהיא נראית.. (פאאס אבוקסיס ברדה ועוד איזה 2-3 לא משחקים) ועוד נגד אשדוד..
|
|
אתה רק מצדיק אותי...לכולם יש את ה15 דקות של תהילה...העונה הזאת זה ביתר...
זה שאתם עכשיו צצתם ואתם מרגישים חזקים זה לא משנה כלום...כן היא דורסת את הליגה אבל עדיין יש עוד זמן ובתכלס אני סגור על זה שרוב מי שאוהד ביתר היום זה סתם אוהדי הצלחות או אוהדי ספה...אתם מנסים לרדת על שאר האוהדים אבל בתכלס הזמן יעשה את שלו...2-3 משחיק שתפסידו פתאום חצי מהאוהדים שלכם יעברו לקבוצה היותר טובה שהבאה בתור...
יאללה חיפה!
חיפה מלחמה!!!!
יאללה אווס סוהנ :]
חחחחח
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
15 דקות של תהילה זה ממש קצת הייתי קורא לזה תקופה...
ולא בית"ר לא אוהדי הצלחות אי אפשר להגיד את זה על קהל שהיה בא כל שנה גם שהיו בתחתית ועודדו, את זה אולי אפשר להגיד על חיפה שהקריירה שלה באמת מוצלחת ויש לה הרבה תארים אבל הם קצת מגמגמים והאוהדים כבר רוצים שהמאמן יעוף ועוד זורקים עליו מקלות ומטריות...
סוף סוף אוהד של קבוצה שהיא לא בית"ר ומודה שבית"ר היא הקבוצה הכי טובה בליגה....
אזקס
תראה, ביט"ר כרגע מובילת הטבלה, נכון.
היא כרגע הקבוצה עם היכולת הכי טובה בארץ? בקצת מעל כולם.
היא כרגע מראה שהיא קבוצה של 175 מיליון? לא.
היא משחקת כמו קבוצה של 75 מיליון, לאן הלכו עוד 100.
בשביל משחק של 175 מיליון, זה חרא קבוצה.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
די כבר עם החרא הזה
אוהדי ביט"ר תפסיקו לדבר שטויות כולם זוכרים איך אתם מעיפים מאמנים כמו זבל,
ואיך זרקתם דברים על אלי גוטמן, אז די לשחק אותה תמימים גם לנו מותר לכעוס כי אם אנחנו לא היינו עצבניים על איך שהקבוצה מתנהלת אז המצב היה הרבה יותר גרוע.
I LOVE INTER
שש נקודות זה נזיל סתכל את חיפה של עונה שעברה ברחו בחמש עשרה נקודות מהמקום השני עם שליש תקציב כמו של בית"ר בערך אבל עשו טעויות ששחררו כמה שחקנים והיום אם תל אביב מנצחים אותנו(מקווה מאוד שזה לא יקרה) הם יהיו רק ארבע נקודות אחריכם שזה כלום זה נזיל מאוד עם התקציב שלכם הייתם צריכים להיות לפחות בשלוש עשרה ארבע עשרה נקודות הפרש מהמקום השני
נערך לאחרונה על ידי football99; 18-02-2007 בשעה 15:01.
חיפה לוקחת היום , יום שבת כולם לבוא לכפר סבא לעודד !!!
Siete
חיפה תזין אותם היום אללה חיפה אללעיעלילה
Siete