|
|
תומר, בחייאת.
"אותנו אוהדי ביט"ר לא מעניין אופ"א"?
למה אתה מנסה להאכיל את עצמך שטויות...
כל קבוצה הייתה רוצה להגיע לאופ"א או לליגת האלופות, ואל תזיין תשכל ותגיד שאתם קבוצה חדשה, ומאמן חדש, ושחקנים חדשים, ובעלים חדש. כי זה לא משנה.גם לנו מאמן חדש ושחקן חדש, רק בעלים אין(חדש).
בקיצור, אתם 6 נק' מכולם בליגה, כל הכבוד. רוצה סוכרייה עם מסטיק באמצע?
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אל תקלל אותי דבר ראשון
זה שאתה עצבני זה לא נותן לך רשות לקלל אותי
מכבי פ"ת באו להפריע נכון?
הם לא באו לשחק כדורגל נכון?
בואו נתרץ תיקו שפת באו להפריע
שליטה מוחלטת שלנו מה לעשות שארבייטמן הוא ילד נבדל שלא יודעי מה זה קו אחד
ומה לעשות שקטן נפצע מהבנזונה מרטי נוביץ' הזה
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
כשאתה לא לוקח משנת 98 אליפות זה באמת משנה אירופה? שתוק כבר שתוק....
לגבי מה שאמרת... "שחקן חדש", לנו "סגל חדש"... תחשוב לפני שאתה מדבר... חבל שאני יתחיל
לירשום פה את השמות.. זה יוצא בערך 10 שחקנים... ולא אני לא רוצה רק סוכרייה, אני רוצה גם קולה
עם קרח אם אפשר? תודה... אהה ותודה שאתה מחמיא לנו, כנראה שיצאת מהבועה
תומר לקלל אותך זה מסכן?. נו באמת לך מפה יתינוק....
ועוד דבר... שוב אתם הייתם מול 10 שחקנים בלי שום מצב, את מי זה מעניין ששלטתם, אנחנו לפחות עשינו
משהו, אתם אפילו לזה לא הגעתם...
נערך לאחרונה על ידי Desire; 19-02-2007 בשעה 00:02.
כן.. אתם כל כך מסכנים.. קיבלתם את כל השחקנים הכי טובים בליגה ולקח להם חצי שנה+ להתחבר.. עצוב עצוב.. דמעות בעיניים..
אם אתה כל כך נטפל לעבר, בוא ננסה להיזכר כמה פעמים הפועל ניצחה את ביט"ר.. וכמה ביט"ר את הפועל.. אני אומר הפועל לוקחת.
ד"א, אתה נשמע כל כך נואש כשאתה אומר שמ98 לא לקחתם אליפות. בעצם, מה לקחתם מאז? הממ... חומר למחשבה! אולי בזק הספונסרים שלכם לקחו את הליגה ללשכת עבודה. פחח..
משחק מגעיל. חיפה היתה צריכה לנצח.
אני לא יכול לסבול תמשחק הבטוח של רוני לוי. אתה רואה שחיפה יותר טובה, מה הבעיה להוציא קשר אחורי להכניס קשר\חלוץ? ועוד יותר טמטום הם בעשרה שחקנים אז למה לא להכניס אז עוד שחקן התקפה? או לומר לבוקולי לעבור להתקפה ולא לשחק כקשר אחורי?
הכדורים ברחו מהרגליים של חיפה כל המשחק וזאת לא פעם ראשונה אני לא מבין אותם. 5 דקות התקפה של מכבי עד שחיפה לוקחים תכדור מאבדים אותו אחרי 5 שניות. ארבייטמן צריך לקבור אותו בספסל לא יכול להיות ששחקן נכנס לנבדל כלכך הרבה פעמים.
משחק חרא משחק חראאא זה מה שזה קטן נפצעעע עוד היחיד שיכול לעשות משהו ותראו את קולאוטי עם היה מוסר היה גול בטוח עוד היה שחקן אחרון יופי מכבי ת"א כאלה אפסים לא ראיתי קבוצה כאלה אפסית ותראו אותנו לא שמים גול סמאקקקקקקקקקקקקקקקק
Siete
תעשה טובה אל תבלבל את המוח.. תשאל את כולם אם זה קללה...
איי איי מצב קשה... מה קללה במסכן? מי ישמע מה אמרתי.. מה אני רב איתך בכלל..
יש לך בעיה תירשום בראשיים.. Solid כנראה שאתה המיואש.. מכל מה שאמרת נראה כאילו
אתה נותן לנו את האליפות, אז תודה לך, ובכל מקרה גם אם אתה נותן או לא, אנחנו ניקח את האליפות
ואתם תשבו בצד בלי שום תואר...
מה אתם מתלהבים כל כך מביתר?
אם לא גידאמק הזה הייתם עכשיו בליגה שנייה... הוא בא והציל לכם תתחת
וגם עם ה170 מליון שלו אתם מנצחים רק 1-0 את מקום אחרון ועוד היה אמור להיות תיקו... פחחחחח
ומה אתם אומרים שחיפה קרעה את מכבי??!?!?!?!
המשחק היה דיי שווה... אולי יותר לחיפה אבל תכלס שתי הקבוצות גרועות ולא מנצלות מצבים.
אני יודע שאנחנו אפסים אבל אני לפחות מודה בזה...
אז מה אם אנחנו גרועים? אני אוהד מכבי בדם ולא מזיז לי כלום שאנחנו גרועים אני עדיין אוהב תקבוצה שלי
אוהד אמיתי לפחות.
Desire אתה אוהד הצלחות נואש, שמתחנן לתואר. מ98'(אני דיי בטוח שחיפשת את זה בויקיפדיה או משהו) לא לקחתם אליפות עד השנה. וגם זה לא בטוח. הפועל אף פעם לא באה בהצהרות של אליפות או תואר כלשהו, כי שמע, זה סוג אחר של אנשים. אנחנו מסתפקים ב1-0 קטן, אנחנו אנשים של לבוא בקטן, ולצאת בגדול. קרא לנו קהל של לוזרים, קהל של אפסים, אבל אנחנו קהל שיילך עם הקבוצה שלו. כל אוהד בן 9 עם גשר בשיניים ושערה על הביצים צועק היום "בית"ר ירושלים, באש ובמים!" אבל שנה הבאה שקבוצה אחרת תיקח אליפות הוא ירוץ אחריה.
אתם קהל של בכיינים. יודעים לבכות בזמן הנכון. שער פסול לקבוצה השנייה? אל תזכירו את זה להם. הם לקחו את הנקודות בסוף. לקח לכם זמן להתחבר.. וואלה.. אני חושב שכל קבוצה הייתה מתחברת טוב טוב עם שכר של שחקן אחד בגודל של תקציב של קבוצת תחתית. גאידמק לקח מכל הקבוצות את השחקנים הכי טובים, את המנהיגים ואת המוכשרים ושם אותם בקבוצה אחת. ומה קרה לאותה קבוצה? היא הפכה לבלוף. עם תקציב של 170 מיליון שקל לעונה, עם סגל נוצץ, היא מובילה את הליגה בפער של 6 נק', הועפה מגביע אופ"א בשלב הראשון בלי ניצחון.