נכתב במקור על ידי
Desire
Itay...
מי מחפש נואשות משקיעים? מי מחפש נואשות כסף? מכבי ת"א.. אז מה עם גאידמק בא למה אנחנו
צריכים להתבייש בזה? כל המדינה קנאית מאיתנו... כל הקבוצות פה רוצות את הכסף שיש לנו ושהם
לא יקבלו אז אל תבלבל לי את המוח כאשר מכבי ת"א בשפל הכי גדול שלה הלכה לעשות ספונסר עם המבורגרים
בשביל כסף.. אז אל תלכלך על הקבוצה שלי ותסתכל על הקבוצה העלובה שלך שעושה בונקר כל משחק, ועוד עם
החלוצים העלובים שלכם כמו אלי ביטון שמחמיץ מול שער, בן אדם אומלל.. אז תוריד פרופיל לגבי בית"ר ומכבי..
ואם אתה רוצה כל כך כסף כמונו לך תבקש מלוני...
solid...
אני אוהד הצלחות חחחח... אתה מכיר אותי בכלל? אתה יודע מי אני? לא נראה לי... מצטער כדי לדעת מידע
אני לא הולך לויקפדיה כמוך.. כן אנחנו אוהדי הצלחות ברור... כל שנה בית"ר מביאה 20,000 אוהדים גם
בימים הכי גרועים שלנו אז אל תבלבל לי במוח.. זה שכולם שונאים את אוהדי הבועל זה לא בעיה שלי.. תשאל
איזה קבוצה הכי שנואה במדינה כולם יגידו לך הבועל.. אז מה לנו פסלו שער מול הרצליה מישהו אמר משהו?..
אתם לא ניצחתם אותנו ב2 משחקים ב10 שחקנים על מה אתה מדבר בכלל.. עדיף לנו לשחק עם השלטים במגרש ואולי נפסיד לכם... ובטח שאנחנו נשמח על אליפות.. מעניין מאוד, אתם כל השנה מנסים להגיד
שאתם תיקחו את האליפות, בנתיים אף אחד לא רואה אותכם ממטר.. כולם שואלים מי יכולה לקחת? חיפה שהיא
באמת רצינית... הבועל לא מוזכרת בכלל... בקיצור תמשיכו לחפש את בית"ר, תמשיכו לחפש עלינו תירוצים, אנחנו לוקחים אליפות, אתם לא, וזהו תהנו מהמשך השנה בה תצפו איך אנחנו לוקחים אותם :]