הרוב פה צודקים שתדע ... אחרי כל ירידה יש עליה......כלומר המצב עוד ישתפר.....
הרוב פה צודקים שתדע ... אחרי כל ירידה יש עליה......כלומר המצב עוד ישתפר.....
|
|
החיים הם כמו אופניים אם קל לך סימן שאתה בירידה..
גשם של עופרת יצוקה.
המשפט הכי נכון בשבילי זה...קשה יש גם בלחם..וגם אותו אוכלים..
אתה לא צריך להכנס לדיכאון מכל דבר שוקרה...נכון זה מבאס לריב עם המשפחה..זה מבאס לא להצליח בלימודים..וזה מבאס שיש בעיה באהבה..אבל תאר לך מה היה קורה אם כולם היו נכנסים לדיכאון מכאלה דברים..מי היה עוזר לנו במצב הזה?!תמי תמיד צריך לקחת דברים בפרופורציה..
אני לא יודע מה המצב שלך עם המשפחה שלך..אבל באמת שמבחינתי הדרך לפיתרון של המצב שלך..זה דבר ראשון לדבר עם אבא שלך..כי כשלי לא הולך כלום כולל ריבים במשפחה..אני קודם כל מסדר דברים במשפחה..כדי שיהיה מי שילך איתי בכל שאר הבעיות..לימודים אני לא יודע מה להגיד לך..אני לא יכול להגיד לך להתחיל ללמוד כי מי אני שאתה תקשיב לי..אבל ככה מתוך עצמך..תוציא החוצה את מה שאתה רוצה לדף ותעשה את זה בדרכים שנראות לך הכי נכונות וטובות..
אבל גראפיקה זה סוס =-O
חחחח.. בכל מקרה שמע מזה בעצם דיכאון זה חרטבונה, גם לי קשה וממשיכים הלאה אין מה לעשות.. אין לזה ממש פיתרון לדעתי.. אלה החיים פשוט וצריך לחיות אותם (אם אתה רוצה כמובן), אם אתה רוצה תמשיך לחיות אם לא טוב לך תמות או משהו חח (לא מציע לך להתאבד או משהו חס וחלילה) אבל אני רק אומר שזה 2 האפשרויות שיש לך.. יעני אין משהו אחר, אם יש משהו שיעלה לך תמצב רוח יאללה לך על זה סבבה אבל מה אני כבר יכול להגיד לך =P
שתה רדבול, יביא לך כנפיים?
![]()
תנסה להכיר חֵברָה חדשה...
זה ייפתור לך חלק מזה...
קשר חדש לא ייזיק =]
אתה לא היחיד ... גם אני עברתי את זה ...
אתה לא יודע אם חברים ש'ך הם באמת חברים ... אם חברה ש'ך באמת אוהבת אותך...אם ההורים שלך באמת רוצים אותך על הגב שלהם...כולם נראים כל כך מזוייפים אתה רואה שיש מלא דברים מסריחים בכל העולם הזה ...
אז יש לי משו להגיד לך אחי ... דיי אם זה ! דיי לחשוב על החיים ותתחיל לחיות אותם !
אני יודע שאתה חושב הרבה ...תפסיק אם זה תעסיק ת'ראש במשהו (לא בעיצוב - אל תפסיק אם זה אבל לא לזה אני מתכוון - תעסוק באיזשהו ספורט שראה לך טוב ...)
מיד יפעם תצא למסיבות ... תלך אם חברים (גם אם הם לא ממש כאלה ) ללונה פארק ...תעשה באנג'י ...משו כייפי שמשחרר אותך ממש עוזר !
בקיצור תעסיק תראש במשהו ותפסיק לחשוב יותר מידי !
(אני מדבר איתך מניסיון אישי ! ואם אתה צריך לדבר אני פה ! ואני רציני אל תחשוש לדבר איתי ! אם יש לך שאלה ,בעיה או שאתה צריך לשפוך על מישו דבר איתי ! )
מקווה שעזרתי![]()
נו מה אתם טיפשים? מה זה כול המשפטים הללו?
בקיצור אחי כך את עצמך בידיים אל תעשה שטויות וכאלו תלמד טיפה וזה ויהיה לך חיים דבש תחשוב על העתיד שלך.
נ.ב
אם אכפת לך לשנות את הכותרת ל "ניתץ לי הפין".
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
עזוב שטויות
אתה תרצה שיהיה לך חרא? יהיה לך חרא
תאמין לי שכל אחד בעולם יכול להיכנס לדיכאון ולהרגיש שחרא לו
כולם כולם כולם יכולים למצוא סיבות שהחיים דופקים אותם והכול לא שווה את זה
אבל מה ... הרב בוחרים לחרוק שיניים ולהתגבר על מה שלא טוב ולהנות מהדברים הטובים...
אני לא באמת חושב שתעשה עכשיו שינוי מנטלי ותחליט שטוב לך בחיים
אבל שתדע שאם תרצה להנות אתה תהנה .. ואם לא תרצה להנות אז לא תהנה
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
תמשיך אחי.
אני שאכלתי כל כך הרבה חרא בחיים שלי.
ותאמין לי הרסו לי אותם.
ממשיך הלאה ומתקדם.
אם זה בגלל בחורה אז בסדר.
בנות באות והולכות.
אבל מה שכן תדע שיש אנשים שאוכלים חרא יותר ממך (אני מדבר עליי) ככה שאתה לא צריך להתבאס.
תתאר מצב שמישהו מקבל מחלה סופנית.
או שמישהו שהמשפחה שלו מתה (חס וחלילה טפו טפו טפו).
אז זה באמת חרא
תחשוב.
נערך לאחרונה על ידי emek; 08-03-2007 בשעה 19:25.
וואה וואה חש לי איזה מלחין יא מכוער מה לעשות פעם אתה למעלה ופעם אתה למטה ובמקרה שלך אתה כבר במרתף מתחס ללמטה אחי
אז אפחד לא שם עלייך בקטנה תנסה להשלים עם העובדות וזהו
נערך לאחרונה על ידי GigaMan; 13-03-2007 בשעה 21:18.