קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] שתי שאלות בקשר לסרבר
    על ידי Mr.Guy בפורום שרתים פרטיים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 18-08-2011, 23:34
  2. [שאלה] שתי שאלות בקשר ל- smowtion
    על ידי tuval בפורום כסף ברשת
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 30-09-2010, 06:03
  3. [שתי שאלות] בקשר ל ps2
    על ידי -sUIx בפורום קונסולות משחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 16-09-2008, 15:04
  4. יש לי שתי שאלות בקשר למחירים
    על ידי White Dragon בפורום Maple Story
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 01-02-2006, 23:35
  5. שתי שאלות בקשר ל-CZ
    על ידי surf_boy בפורום Counter Strike
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 13-11-2005, 17:52
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

שתי שאלות - חלומות והשואה בקשר לדת

משתמש משקיע האוואטר של MeToRaF
    שם פרטי
    רומאר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,083
    משפט מחץ
    VISCA BARCA

ברירת מחדל שתי שאלות - חלומות והשואה בקשר לדת

1) כבר 3 שנים עברו מאז שסבא שלי ז"ל הלך לעולמו.
    3 שנים ואפילו פעם אחת הוא לא הופיע לי בחלום ולשאר בני המשפחה כן.
    הייתי מאוד קשור אליו , אין יום שאני לא נזכר בו , ועדיין , אפילו פעם אחת תמימה הוא לא הופיע אצלי בחלום.
    יש איזה הסבר לעניין הזה? זה ממש מתסכל

2) השאלה לא נובעת מפקפוק באמונה שלי באלוקים , להיפך , אני נמצא בימים שבהם האמונה שלי בקב"ה רק מתחזקת.
    השאלה שמטרידה אותי היא איך אלוקים , שסיגל לעצמו את היהודים כעם הנבחר שלו , לא עשה דבר כדי למנוע השמדה של 6 מיליון יהודים בסבל ובצער שחלקם (אם לא רובם) היה טהור ונקי?

מחכה לתשובות , תודה רבה

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    שם פרטי
    חיליק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "הפוך בה והפוך בה וכולה בה"

1)חשוב מאוד שתדע,שאני לא יוסף הצדיק ולא מנבא חלומות,מה שכן אני יכול לעזור טיפה,מקווה שזה יעזור.
    אתה מגביר מד"ח אם אני לא טועה,חח לא זוכר אם אתה איתי בביולוגיה,בכל מקרה פרויד אמר שהחלומות שלנו זה מה שקורה לנו בלא מודע ביום,מה שאני כן חושב זה שסבא שלך כל כך חזק במודע שלך,שהוא לא עבר לך ללא מודע,ובגלל זה הוא לא מופיע לך בחלומות,כי אתה חושב עליוי כל הזמן וזה לא משהו שיוצא.
    בכל מקרה זה ההשקפה החילונית,ההשקפה הדתית אומרת שהוא עדיין לא בא אלייך בחלום,כי כנראה הוא שמור למשהו שצריך לבוא עלייך(נקווה שיבוא לטובה)ואז הוא יבואעד אז,כל מה שנשאר זה לחכות,ולא,זה לא פתרון חדש משמעי .

2.חוכמה גדולה לבוא לקב"ה בטענות,תכלס גם אינ חושב ככה,הכי קל לבוא ולהגיד איפה היה הקב"ה בשואה?למה לעזאזל הוא לא עזר ל6 מיליון מהילדים האוהבים שלו?איך הוא נתן להם למות בהפקרות כזאת.
    אז בוא ואני יתן לך כמה פרטים מדעיים,ובבקשה מכל הכופרים פה,לא להתווכח איתי כי אני לא בא להתווכח,בא רק לעזור לרונן,תודה?
    ב722 לפני הספירה הגלו את ממלכת ישראל,כולה,והחריבו אותה,לא נשאר "ישראלי"אחד.
    נשארה רק ממלכת יהודה(אגב להשכלה כללית בגלל זה אנחנו נקראים יהודים).
    ואז שהחריבו את בית המקדש גם כן ואז הגלו את היהודים,בגלל כל ההפקרות והזנות והפירצות ועבודת האלילים ושפיכות הדמים ושנאת החינם שהייתה בנינו,כל היהודים חיו בגולה,בתפוצות מה שנקרא.
    מאז ועד 1939 בערך 50 אחוז מהיהודים התבוללו,בעיקר אלו ששם משפחתם הייתה "לוי" או "כהן" קיצור דברים שמסגירים יהודים .
    אז תגיד לי אחי היקר,באיזה זכות אנחנו באים ומתלוננים לקב"ה שאנחנו הופקרנו בשטח וכו' וכו' וכו',רק שתדע שמות כל צדיקי פולין וגרמניה,כל הקהילות שמה,באו לכפר על העוונות של יוצאי אשכנז על מנת שישרדו ולא יגזר עליהם בשמיים מיתה והם יוכלו לעלות לארץ ישראל ולחיות פה,רק על זו מתו כל כך הרבה צדיקים.
    ותגיד לי רגע אחי היקר,ב1972 אם אני לא טועה מלחמת יום הכיפורים,כאשר ניצלנו בנס גדול מן המשיים,ולא החריבו אותנו האויבים,מה אמרנו?הקב"ה גדול?הקב"ה עשה נס?הקב"ה גיבור מלחמה?לא ממש..אלא צה"ל גיבור צה"ל וכו' וכו' וכו',לא ככה?
    במלחמת יום העצמאות,כנ"ל,מישהו הודה לקב"ה,חילוניים כתבו בעיתונים נס גדול היה פה?כי העובדות אומרות שלא.
    אז תגיד לי אתה רונן,באיזה זכות אתה בא ומתלונן על מות של יהודים שהמירו את דתם,ועל מות של יהודים צדיקים גמורים שמתו על מנת שאתה ואני נשב בארץ ישראל?אני פחות כי המרוקאים לא ממש חטאוחח.
    אגב,תקרא לזה מקרא גאוגרפי/שיקול צבאי/מה שלא תרצה,יהודי מרוקו ותוניס החיו בקהילות סגורות ללא כניסה של גויים וללא התבוללות ושמירה על מנהגי הדת,חיו וחיים עד היום,וכל זה כי לא התבוללו,אני אישית קורא לזה צדק ה'.
    לא שהשואה מוצדקת אגב,השואה פשוט עונש על חטא,כמו עונש דוד כמו עונש שלמה וכמו עונש משה.
    "סלח לעם הזה כגודל חסדך"שאנחנו צריכים להימחל,מוחלים לנו מלמעלה,תזכור את זה אחי!
    יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
    1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה

שם פרטי
    רומאר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,083
    משפט מחץ
    VISCA BARCA

תודה על התשובה המפורטת
    יש משהו במה שאתה אומר, אבל עדיין זה קשה לי להאמין שהקב"ה לא עזר לכל כך הרבה ילדים שראו איך הורגים את אמא שלהם מול העיניים בדם קר או אנשים נקיים כמוני וכמוך שפשוט נרצחו כמו אחרון הכלבים.

מה נותר לנו אלא לסמוך על אבינו שבשמיים אה?
    נסתרות הן דרכי האל.

חנו'ש קליינר (:
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי חיליק צפיה בהודעה
    1)חשוב מאוד שתדע,שאני לא יוסף הצדיק ולא מנבא חלומות,מה שכן אני יכול לעזור טיפה,מקווה שזה יעזור.
    אתה מגביר מד"ח אם אני לא טועה,חח לא זוכר אם אתה איתי בביולוגיה,בכל מקרה פרויד אמר שהחלומות שלנו זה מה שקורה לנו בלא מודע ביום,מה שאני כן חושב זה שסבא שלך כל כך חזק במודע שלך,שהוא לא עבר לך ללא מודע,ובגלל זה הוא לא מופיע לך בחלומות,כי אתה חושב עליוי כל הזמן וזה לא משהו שיוצא.
    בכל מקרה זה ההשקפה החילונית,ההשקפה הדתית אומרת שהוא עדיין לא בא אלייך בחלום,כי כנראה הוא שמור למשהו שצריך לבוא עלייך(נקווה שיבוא לטובה)ואז הוא יבואעד אז,כל מה שנשאר זה לחכות,ולא,זה לא פתרון חדש משמעי .

2.חוכמה גדולה לבוא לקב"ה בטענות,תכלס גם אינ חושב ככה,הכי קל לבוא ולהגיד איפה היה הקב"ה בשואה?למה לעזאזל הוא לא עזר ל6 מיליון מהילדים האוהבים שלו?איך הוא נתן להם למות בהפקרות כזאת.
    אז בוא ואני יתן לך כמה פרטים מדעיים,ובבקשה מכל הכופרים פה,לא להתווכח איתי כי אני לא בא להתווכח,בא רק לעזור לרונן,תודה?
    ואז שהחריבו את בית המקדש גם כן ואז הגלו את היהודים,בגלל כל ההפקרות והזנות והפירצות ועבודת האלילים ושפיכות הדמים ושנאת החינם שהייתה בנינו,כל היהודים חיו בגולה,בתפוצות מה שנקרא.
    מאז ועד 1939 בערך 50 אחוז מהיהודים התבוללו,בעיקר אלו ששם משפחתם הייתה "לוי" או "כהן" קיצור דברים שמסגירים יהודים .
    אז תגיד לי אחי היקר,באיזה זכות אנחנו באים ומתלוננים לקב"ה שאנחנו הופקרנו בשטח וכו' וכו' וכו',רק שתדע שמות כל צדיקי פולין וגרמניה,כל הקהילות שמה,באו לכפר על העוונות של יוצאי אשכנז על מנת שישרדו ולא יגזר עליהם בשמיים מיתה והם יוכלו לעלות לארץ ישראל ולחיות פה,רק על זו מתו כל כך הרבה צדיקים.
    ותגיד לי רגע אחי היקר,ב1972 אם אני לא טועה מלחמת יום הכיפורים,כאשר ניצלנו בנס גדול מן המשיים,ולא החריבו אותנו האויבים,מה אמרנו?הקב"ה גדול?הקב"ה עשה נס?הקב"ה גיבור מלחמה?לא ממש..אלא צה"ל גיבור צה"ל וכו' וכו' וכו',לא ככה?
    במלחמת יום העצמאות,כנ"ל,מישהו הודה לקב"ה,חילוניים כתבו בעיתונים נס גדול היה פה?כי העובדות אומרות שלא.
    אז תגיד לי אתה רונן,באיזה זכות אתה בא ומתלונן על מות של יהודים שהמירו את דתם,ועל מות של יהודים צדיקים גמורים שמתו על מנת שאתה ואני נשב בארץ ישראל?אני פחות כי המרוקאים לא ממש חטאוחח.
    אגב,תקרא לזה מקרא גאוגרפי/שיקול צבאי/מה שלא תרצה,יהודי מרוקו ותוניס החיו בקהילות סגורות ללא כניסה של גויים וללא התבוללות ושמירה על מנהגי הדת,חיו וחיים עד היום,וכל זה כי לא התבוללו,אני אישית קורא לזה צדק ה'.
    לא שהשואה מוצדקת אגב,השואה פשוט עונש על חטא,כמו עונש דוד כמו עונש שלמה וכמו עונש משה.
    וואו..
    ראיתי את האשכול שלו ולא ידעתי מה לענות..
    ואז ראיתי את התגובה שלך וראיתי כלכך הרבה דברים נכונים,
    שידעתי ובכלל לא שמתי לב אליהם..
    יש לך תפיסה שאני אוהבת ,
    כל הכבוד תמשיך ככה צדיק (:

משתמש ותיק
    שם פרטי
    חיליק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

נסתרות בהחלט,מי יודע בדיוק למה עשה זאת הקב"ה?רק מיוחדים.
    אתה אולי נקי,אני ממש לא נקי,אין ספק שלא משנה מי זה,אין הוא זכאי לראות את מות אימו על ידי הצורר הנאצי,אך דברים שנגזרים מלמעלה,אין ביכולתנו תמיד להבין מטה.
    יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
    1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה

משתמש ותיק
    שם פרטי
    חיליק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

תודה מותק,אבל צדיק אני לא,הלוואי עלי ועל רונן ועלייך ברכות שכאלו
    יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
    1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה

שם פרטי
    רומאר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,083
    משפט מחץ
    VISCA BARCA

נסתרות בהחלט,מי יודע בדיוק למה עשה זאת הקב"ה?רק מיוחדים.
    אתה אולי נקי,אני ממש לא נקי,אין ספק שלא משנה מי זה,אין הוא זכאי לראות את מות אימו על ידי הצורר הנאצי,אך דברים שנגזרים מלמעלה,אין ביכולתנו תמיד להבין מטה.
    נקי אני לא, הכל באופן יחסי.
    אני לא חושב שיש אדם עלי אדמות שהוא נקי מחטאים.
    מה שכן ,אני משתדל כמה שפחות לחטוא ואם אני חוטא אני לא עושה את זה מכוונה רעה.

משתמש כבוד האוואטר של O-MaN1
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

אתה יכול רבי חח שתהיה בריא..

לגבי השאלה הראשונה אני מחזק את חיליק מאוד..ושתדע גמני במצב שלך סבא שלי נפטר לא מזמן..ואני חושב על זה כל יום..

משתמש כבוד האוואטר של AvixTz
    שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    279
    משפט מחץ
    הכל לטובה :)

יש לי כמה דברים להגיד , אחד זה תודה רבה לאביחי [חיליק] על מה שענה ועל כל מה שאמר לך ..
    אבל למרות זאת יש לי כמה חילוקי דעות עם אביחי כי יש כמה דברים שאני לא בדיוק חושב שהם הנכונים .
    ואני אתחיל :]
    1. בקשר לחלומות של סבא שלך אני יכול לתרץ לך את זה בכמה וכמה סיבות ,
    א. כמו שאביחי אמר לנו פה החלומות שלנו באות מהתת מודע זה בעצם דברים שבאים לך מהמחשבה שקופצת או מהראות ה"צדדית" .
    ואני לא ארחיב בזה כי אביחי רשם יפה מאוד .
    ב. אני יכול להגיד לך שאתה ממש אבל ממש לא זוכר את כל החלומות שלך וככה שאתה לא בדיוק יודע אם חלמת או לא חלמת על סבא שלך ,
    מה שאומר ואני כמעט בטוח וזה ה"תשובה" הכי הכי נראת לי שאתה כן חולם על סבא שלך , שאתה כן רואה אותו אבל לא זוכר .. וזה הבדל עצום .
    ג. לאביחי במיוחד זה הקישור בין א' לב' .. יש חלום שנקרא חלום צלול זה נושא אחר לגמרי אבל אם תבין אותו יותר אתה תראה שאתה כן חולם עליו
    אבל לא בחלום הצלול ככה שאתה לרוב לא זוכר את זה , מה שאומר שהוא כן חשוב לך ואתה כן חושב עליו אבל לא זוכר את זה .
    ולסיכום 1 אני בטוח שאתה כן חולם על סבא שלך אבל לא זוכר את זה ואתה תראה בהמשך שיהיה לך פחות דברים שיושבים לך על הראש אתה תזכור גם את החלומות .

2. זה באמת נושא שאני מעדיף לדבר עליו מאשר לרשום אבל אני ארשום כמה שאני יכול ,
    יפה מאוד מה שאביחי אמר אבל גם פה יש לי כמה דברים שאני חושב שהוא טעה , לא בדיוק טעה אבל "החליק"
    א. היהודים כיום באו משושלת יהודה שמזה השם בא כמו שאביחי אמר , אנחנו הוגלנו עברנו הרבה ועשינו הרבה ,
    בהרבה יש הרבה מאוד משמעויות כמו שאביחי אמר זה מתבתא בהתבוללות , עברות ,שנאת חינם , עברות למקום , עברות בין אדם לחברו וכו' .
    מכאן בא המצב ומכאן בא המקרה [סליחה עם הקלות ראש אבל אני רוצה שיבינו אותי כמה שיותר]
    עכשיו יקומו אנשים ויגידו "אבל גם שם היו צדיקים" , אז אני יכול להביא פה גם תשובה קטנה ויש לי המון , אני אתן רק דוגמא אחת..
    ידוע שצדיק הולך לעולמו רח"ל מביא חפרה על דור שלם , מה שאנחנו יכולם להבין שהיו צדיקי עולם בזמנו !
    שלא תבינו לא נכון ולא תבינו לא טוב! הרוב לא היו רשעים ולא היו כופרים !! היו צדיקים , דתיים שומרי תודה ומצוות ועוד ועוד .
    אבל אנחנו עם אחד ועם ישראל משול לגוף האדם , ואם ובמידה היד עושה "עברה"
    או עושה איזה משהו ונפצעת [עברות] כמובן שלא כואב רק לה ! כואב לכל הגוף וזה מגיע לכל החלקים !
    אין דבר כזה [מצטער אביחי] שבן אדם יקום ויגיד "המרוקאים יותר צדיקים"
    או עשו פחות עברות כמובן שיש מקומות סגורים של עדות המזרח שנשמרו יותר בגלל שחיו ב"הסגר" אכשהו ..
    כמובן שזה עזר והביא טובות לישראל , אבל גם בעדות אשכנז היו הרבה כאלה ואני יכול להביא לך אלף ואחת דוגמאות פה
    וכמו שאמרתי ואני אמשיך להגיד זה מידה על מידה ברגע שצד אחד עושה משהו כולם סובלים ברגע שאחד בספינה עושה חור כולם טובעים ואין מנוס..
    אנחנו קיבלנו את העונש הזה לא כי ה' שכח אותנו חס ושלום לא כי ה' לא אוהב אותנו חס וחלילה .
    .אלא כי היינו צריכים את הכפרה , כי אותם אנשים הגיע זמנם ואם לא היה שואה שלא נדע היה מגפה או כל דבר אחר ..
    בחורבן בית שני מתו הרבה יותר מהשואה וזה לא ידוע אבל מה לעשות עבר זמנו ולא זוכרים את זה ,
    עם ישראל ימשיך ועוד יהיה אחיד ואתם תראו את זה , אנחנו צריכים לטפל בפילוג שיש ביניינו עוד לפני שאנחנו מטפלים בפילוג החיצוני שלנו .

אני רוצה לסגור ולהגיד [יש לי עוד המוווון להגיד]
    כל מה שרשמתי זה בא מתוך חישוב והבנת הנושא בראשי ולא יותר מזה ,
    אני לא יכול להגיד תשובה של 100% כי כמו שאתם יודעים חשבונות שמיים זה חשבונות שמיים ונסתרות דרכי האל לא מודעים לנו .
    ברגע שבן אדם מקבל מכה שלא נדע הוא צריך לפשפש במעשיו ולראות למה מגיע לו אותו הדבר ולמה הוא קיבל את זה כי סתם בן אדם לא מקבל מכות .
    בהצלחה ומוכן להמשיך לענות ,
    אבי

I Like the way he moves
    האוואטר של LoaCker
    שם פרטי
    רן
    לייקים
    0
    נקודות
    182
    משפט מחץ
    משפט ערבי עתיק אומר - العرب اونلاين

אתם כותבים לו 40 אלף שורות...
    אני ייתוב רק כמה...
    לגבי השאלה הראשונה, כנראה שהפרידה הייתה מאד עצובה לשניכם, אתה מרגיש את זה עכשיו וכאן
    והוא מרגיש את זה שם למעלה.
    הוא שומר עלייך מלמעלה, ייכול להיות שאין בינכם קשר עכשיו והוא לא אמור בהכרח להופיע לך בחלום :\
    ואתה לא היחיד בעולם...

לגבי שאלה 2...
    אני ייכול להגיד לך שזה "גורל"
    כן כן, גורל...
    כך אלוהים קבע שיהיה וכך היה.

הפירוש מאחורי הכינוי (:

משתמש ותיק
    שם פרטי
    חיליק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי AvixTz צפיה בהודעה
    יש לי כמה דברים להגיד , אחד זה תודה רבה לאביחי [חיליק] על מה שענה ועל כל מה שאמר לך ..
    אבל למרות זאת יש לי כמה חילוקי דעות עם אביחי כי יש כמה דברים שאני לא בדיוק חושב שהם הנכונים .
    ואני אתחיל :]
    1. בקשר לחלומות של סבא שלך אני יכול לתרץ לך את זה בכמה וכמה סיבות ,
    א. כמו שאביחי אמר לנו פה החלומות שלנו באות מהתת מודע זה בעצם דברים שבאים לך מהמחשבה שקופצת או מהראות ה"צדדית" .
    ואני לא ארחיב בזה כי אביחי רשם יפה מאוד .
    ב. אני יכול להגיד לך שאתה ממש אבל ממש לא זוכר את כל החלומות שלך וככה שאתה לא בדיוק יודע אם חלמת או לא חלמת על סבא שלך ,
    מה שאומר ואני כמעט בטוח וזה ה"תשובה" הכי הכי נראת לי שאתה כן חולם על סבא שלך , שאתה כן רואה אותו אבל לא זוכר .. וזה הבדל עצום .
    ג. לאביחי במיוחד זה הקישור בין א' לב' .. יש חלום שנקרא חלום צלול זה נושא אחר לגמרי אבל אם תבין אותו יותר אתה תראה שאתה כן חולם עליו
    אבל לא בחלום הצלול ככה שאתה לרוב לא זוכר את זה , מה שאומר שהוא כן חשוב לך ואתה כן חושב עליו אבל לא זוכר את זה .
    ולסיכום 1 אני בטוח שאתה כן חולם על סבא שלך אבל לא זוכר את זה ואתה תראה בהמשך שיהיה לך פחות דברים שיושבים לך על הראש אתה תזכור גם את החלומות .

2. זה באמת נושא שאני מעדיף לדבר עליו מאשר לרשום אבל אני ארשום כמה שאני יכול ,
    יפה מאוד מה שאביחי אמר אבל גם פה יש לי כמה דברים שאני חושב שהוא טעה , לא בדיוק טעה אבל "החליק"
    א. היהודים כיום באו משושלת יהודה שמזה השם בא כמו שאביחי אמר , אנחנו הוגלנו עברנו הרבה ועשינו הרבה ,
    בהרבה יש הרבה מאוד משמעויות כמו שאביחי אמר זה מתבתא בהתבוללות , עברות ,שנאת חינם , עברות למקום , עברות בין אדם לחברו וכו' .
    מכאן בא המצב ומכאן בא המקרה [סליחה עם הקלות ראש אבל אני רוצה שיבינו אותי כמה שיותר]
    עכשיו יקומו אנשים ויגידו "אבל גם שם היו צדיקים" , אז אני יכול להביא פה גם תשובה קטנה ויש לי המון , אני אתן רק דוגמא אחת..
    ידוע שצדיק הולך לעולמו רח"ל מביא חפרה על דור שלם , מה שאנחנו יכולם להבין שהיו צדיקי עולם בזמנו !
    שלא תבינו לא נכון ולא תבינו לא טוב! הרוב לא היו רשעים ולא היו כופרים !! היו צדיקים , דתיים שומרי תודה ומצוות ועוד ועוד .
    אבל אנחנו עם אחד ועם ישראל משול לגוף האדם , ואם ובמידה היד עושה "עברה"
    או עושה איזה משהו ונפצעת [עברות] כמובן שלא כואב רק לה ! כואב לכל הגוף וזה מגיע לכל החלקים !
    אין דבר כזה [מצטער אביחי] שבן אדם יקום ויגיד "המרוקאים יותר צדיקים"
    או עשו פחות עברות כמובן שיש מקומות סגורים של עדות המזרח שנשמרו יותר בגלל שחיו ב"הסגר" אכשהו ..
    כמובן שזה עזר והביא טובות לישראל , אבל גם בעדות אשכנז היו הרבה כאלה ואני יכול להביא לך אלף ואחת דוגמאות פה
    וכמו שאמרתי ואני אמשיך להגיד זה מידה על מידה ברגע שצד אחד עושה משהו כולם סובלים ברגע שאחד בספינה עושה חור כולם טובעים ואין מנוס..
    אנחנו קיבלנו את העונש הזה לא כי ה' שכח אותנו חס ושלום לא כי ה' לא אוהב אותנו חס וחלילה .
    .אלא כי היינו צריכים את הכפרה , כי אותם אנשים הגיע זמנם ואם לא היה שואה שלא נדע היה מגפה או כל דבר אחר ..
    בחורבן בית שני מתו הרבה יותר מהשואה וזה לא ידוע אבל מה לעשות עבר זמנו ולא זוכרים את זה ,
    עם ישראל ימשיך ועוד יהיה אחיד ואתם תראו את זה , אנחנו צריכים לטפל בפילוג שיש ביניינו עוד לפני שאנחנו מטפלים בפילוג החיצוני שלנו .

אני רוצה לסגור ולהגיד [יש לי עוד המוווון להגיד]
    כל מה שרשמתי זה בא מתוך חישוב והבנת הנושא בראשי ולא יותר מזה ,
    אני לא יכול להגיד תשובה של 100% כי כמו שאתם יודעים חשבונות שמיים זה חשבונות שמיים ונסתרות דרכי האל לא מודעים לנו .
    ברגע שבן אדם מקבל מכה שלא נדע הוא צריך לפשפש במעשיו ולראות למה מגיע לו אותו הדבר ולמה הוא קיבל את זה כי סתם בן אדם לא מקבל מכות .
    בהצלחה ומוכן להמשיך לענות ,
    אבי
    תבורך מפי עליון אחי,מסכים איתך,לא התכוונתי להגיד שהמרוקאים יותר צדיקים בכל מקרה,זה לא משהו ברור מאלייו או משהו כזה.
    רק הוספה קטנה,הפילוג הפנימי שלנו,עמוק יותר וחשוב יותר מהפילוג החיצוני שלנו,כי אם נהייה מאוחדים פה,בארץ שלנו,מי יכול על עם ישראל?שהרי עם ישראל הוא העם הנבחר,והכל בזכות הקב"ה רק בגלל זה אף אחד לא יכול עלינו.

אגב,הקב"ה כמו שאבי בחוכמתו אמר לא שכח אותנו,שאם היה מואס בנו היה משמיד את כל עם ישראל ולא היה נות ןלנו לעלות לארץ לא ככה?ככה.
    יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
    1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה

שם פרטי
    רומאר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,083
    משפט מחץ
    VISCA BARCA

תודה לכולכם על התשובות.
    קשה לי להאמין שחלמתי על סבא שלי ושכחתי , אני פשוט יודע שלא שכחתי.
    בד"כ בבוקר שאחרי שאני חולם אני זוכר את החלום לפרקים , דבר כמו המראה של סבא שלי אני לא הייתי שוכח.
    כנראה שכשזה יגיע זה באמת יהיה מיוחד.

משתמש כבוד האוואטר של AvixTz
    שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    279
    משפט מחץ
    הכל לטובה :)

רן , אני מצטער אבל אני לא יודע איך עלית לניהול פה ,
    אתה אומר דברים שלא ממש נכונים :\
    אתה יודע מה זה "גורל יהודי" ?
    גורל גורל ולסתום ?

אביחי מה נעלמת ? :|
    נערך לאחרונה על ידי AvixTz; 01-03-2007 בשעה 02:24.

משתמש ותיק
    שם פרטי
    חיליק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

חזרתי אחי,במלוא המרץ
    רן,גורל לא תופס אצל יהודים לפי האמונה היהודית,הכל לפי מצוות.
    יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
    1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,125 | הודעות: 8,173,712 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect