אז ככה יש איזה אחת שאני מכיר וזה והיארוצה להיות חברה שלי אבל מה היא בכיתה ט ואני ב-יב מה לעשות היא לא קטנה מדי בשבילי??..... אני דיי מחבבב אותה אבל אני אומר מה אני פדופיל
אז ככה יש איזה אחת שאני מכיר וזה והיארוצה להיות חברה שלי אבל מה היא בכיתה ט ואני ב-יב מה לעשות היא לא קטנה מדי בשבילי??..... אני דיי מחבבב אותה אבל אני אומר מה אני פדופיל
|
|
אתה בטוח שאתה ביב??
לדעתי ההפרש גדול מדי. קח ממנה מספר או משהו, תתקשר אחרי צבא שההפרש בגיל פחות משמעותי![]()
וואלה לדעתי זה מוגזם .. :\ כיתה י זה עוד סביר כי זה רק 3 שנים
היא כיתה ט' עדין לא מפותחת וכו' ...
slickskter@gmail.com
לא מתאים.. אבל גם אצלנו היה שילדה בכיתה ז' הייתה חברה של ילד בכיתה י'
מזה משנה גיל
אני מכיר מישהי בכתה ט' יותר בוגרת מחצי שכבה שלי (יב')
תעשה מה שאתה מרגיש לנכון.. אם אתה מעוניין בה.. לך על זה.. תן לזה נסיון מה אכפת לך.. לא תפסיד מיזה כלום.. תן נסיון של שבוע שבועיים תראה איך מתפתח העניין.. זורמת לא זורמת.. כן כן לא לא..
החלטה ביידים שלך אחי.. לדעתי תן תקופת נסיון.. ואחרי זה תראה איפה אתה עומד
בהצלחה=]
יאוו פאק איזה שטויות!!
אני אומרת לך גיל ממש לא משנה!
ומי שאמר כיתה ט' לא מפותחת וזה.. חחחח חיי בסרט..
כאילו, תלוי אצל מי אבל רוב הבנות כבר דיי.. מפותחת..
אני מניחה O.0
.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple
נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל
או לפחות את עורו-
מפאת חוסר ביקוש,
והכל מתפרק עלינו.
ההבדל הוא רק 3 שנים ...לא כזה משמעותי....אם אתה אוהב אותה אז לך על זה...
בהצלחה...
נערך לאחרונה על ידי DIESEL POWER; 26-02-2007 בשעה 18:40.
תדע שבנות אוהבות שחברים שלהם יותר גדולים מהם אני אומר לך על זה רק שתדע מבחינה חוקית אם אתה אחרי 18 ושוכב איתה זה נגד החוק
-ReMiX-
גם אם שניהם מיתחת לגיל 18 ושוכבים ביחד זה נגד החוק!
חחחחחח
הייתה לי ידידה שחבר שלה היה בן 24 כשהייתי בן 14...חחחח...תן לה לעלות לכיתה י ואז תתחיל איתה לפי דעתי
אחי תנסה שים זין על האחרים
אני שונא אנשים שאכפת להם מה אנשים אומרים
אם אתה חושב שיכול לצאת מזה משהו ואתה מרגיש שאתה מחבב אותה אז מה הבעיה?
לך תנסה לא ילך לא ילך מה הבעיה?
אתם כאלו חמודים
ילד, אני מבין שאתה רוצה להוכיח שאתה גבר ולהראות לה שאתה באמת כזה אבל זה לא היה במקום.
לא רשמתי "החזיה שלך", כמו שאמרתה, שאני מסכים בכך שזה לא מכובד. רשמתי "גודל החזיה", בכללי.
לא ניסיתי להצחיקאולי תחשוב גם על המשמעות של מ שכתבתי חוץ מאשר על איך להרשים את הגברת