כן אני מבין את זה אין לי בעיה עם זה זכותך אני רק מנסה שהאשכול ישאר נטול ריבים או דעות אישיות כפיש?
כן אני מבין את זה אין לי בעיה עם זה זכותך אני רק מנסה שהאשכול ישאר נטול ריבים או דעות אישיות כפיש?
|
|
יותר מועיל מלהגן על המדינה שלך ועל כל מי שאתה מכיר....
כן אני יכול לדמיין לעצמי שלעשות דברים אנוכיים זה יותר "מועיל"
זה שיש לך פרופיל 21 זה חבל
אבל זה שאתה מתייחס אל זה כמו גלגל הצלה זה דפוק
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
סבבה![]()
הוא מתכוון שאתה שמח שיש לך את הפרופיל הזה 21
אלון אל תשפוט אותו אתה לא יודע איזה בעיה יש לו ואיך היא משפיע עליו...
אולי אם הוא היה בריא דעתו הייתה אחרת ואולי אם אתה היית בעל פרופיל 21 היית גם חושב ככה אני אישית יודע שאני לא הייתי מתנדב לצבא...
ברור שאני לא שופט אותו על הבעיה הרפואית ..
וגם זה שהוא לא מתנדב לצבא ... זה בסדר , כל אחד ומה שמתאים לו
אבל זה שהוא "בא להסתלבט" על אלה שאוכלים חרא זה כבר לא בסדר
God loves to tease
דיי כל פעם שאני נכנס לנושא אני נגעל ממך יותר :\
"אני מקווה שכל ערבי ימות" כבר מראה שאתה בלי הרבה שכל
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אני חושב שזה אני ש "התנפלו עליי" כשאמרתי שאני מעדיף שירות לאומי מהצבא.. בכל מקרה זאת דעתי:
במקרה שלי אני חושב ששירות לאומי עדיף מיחס חרא שמישהו שחצי שנה \ שנה מעליך מחליט לך על החיים (במקרה של קרבי ממש יכול לקבוע לך אם תחיה או תמות) ובכלל כל הקטע של לישון הרבה מחוץ לבית להתקלח עם אחרים לקבל פקודות מאנשים כאילו אתה איזה זבל, והיחס שם.. לא מתאים לי ואני בטוח שלעוד הרבה אנשים..
אבל במקום זה אני כן מוכן לתרום בדרך אחרת שהיא השירות הלאומי.. השאלה היא איך אני עושה את זה ואני מברר כרגע פרטים..
בכל מקרה אני עדיין חושב שזה הרבה יותר משתלם (מבחינה אישית ואולי אם תרצו לקרוא לזה.. קצת "לא איכפתית ומתחשבת") היא, להשלים בגרות, לעשות פסיכומטרי ואז בעצם אתה יכול להתחיל את החיים שלך בשלב יותר מוקדם וזה הרבה יותר טוב, אתה יכול כבר בגיל 19 אפילו להתחיל לחפש אוניברסיטה או מכללה שתוכל ללמוד בא, בעוד שכל החברים שלך יהיו בצבא ולא יקבלו שום תועלת לחיים מבחינה אישית ולימודית.. אולי הם יקבלו ערכים מסוימים ויותר "כח" אבל ערכים לימודיים, כמו בגרות או פסיכומטרי או לימודי מכללה או אוניברסיטה הם לא יקבלו ויחמיצו הזדמנות כזאת של 3 שנים בשירות של צבא..
לכן, אני אישית מעדיף לעשות את הצעדים שלי בחכמה ולא סתם ליזרוק 3 שנים לפח.. אבל כמו שאני תמיד אומר וחושב.. "כל אחד, והדרך שלו"
"כל אחד והמחשבה שלו" "כל אחד והרצון שלו" "כל אחד והבחירה שלו".
איך איך איך אתה אומר לזרוק 3 שנים לפח תגיד לי
בוא ניקח את את כל האנשים האלה שזורקים 3+ שנים לפח
נחזיר אותם לאזרחות ... כדי שלא יבזבזו זמן
נוצר מצב שכל מה שעומד בין תל אביב והשמדה .. זה משטרת ישראל :X
מגניב אה?
לגבי היחס וה"להתקלח עם אחרים" ..
is that the best you can do ?
נערך לאחרונה על ידי Alonh; 27-02-2007 בשעה 23:16.
God loves to tease
בקיצור אתה הומו קטן לא? או הומופוב?(לא יכול להתקלח עם בנים,לישון...).
בתור מה אתה מגדיר את עצמך?
אבל אין שום מטרה לאשכול הזה..
אתה בעצם בא "להסתלבט" על האנשים שמגנים על המדינה שלך ועליך...אנשים שמוכנים להקריב תחיים שלהם במקרה הכי גרוע ולאכול חרא במקרה הטוב כדי להגן עליך.