באיזה תפקיד אני יכול להיות בצבא?![]()
באיזה תפקיד אני יכול להיות בצבא?![]()
|
|
בכלום... על מה קיבלת 21?
את האמת פתחתי את האשכול יותר להסתלבט כי ראיתי שהרוב פה "מורעלים" רציתי לראות את התגובות והשתחררתי על משהו נוירולוגי לא רוצה ממש לפרט אבל בכל מקרה גם אם לא הייתה לי בעיה רפואית לא הייתי רוצה להיות בצבא הציעו לי להתנדב אבל בזמן הזה אני אעשה דברים יותר חשובים כמו ללמוד![]()
נערך לאחרונה על ידי football99; 27-02-2007 בשעה 21:21.
תעשה לפחות שירות לאומי
אתה יכול ללמוד וגם לעשות שירות לאומי
תעשי במקומי שירות לאומי אני מעדיף ללמוד וזהו![]()
אתה יכול ללמוד גם אחרי הצבא, גם אם אתה לא רוצה לשרת בקרבי יש עוד תפקידים לא קרביים...לימודים זה משהו שיכול לחכות. לשרת את המדינה זה חשוב לא פחות מלימודים.
עם פרופיל עשרים ואחד אני לא יכול להיות בצבא אולי רק להתנדב וגם לא בטוח ודבר שני בכל מקרה לא הייתי רוצה להיות בצבא אוכלים חרא שם וכל זה בטירונות בשביל מה אני צריך את זה? בזמן הזה אני אעשה משהו יותר מועיל אני יודע שיש מורעלים כמוך חחחח אבל לא אשמתי שבאמת יש לי בעיה ובכל מקרה לא הייתי רוצה להיות בצבא זה סתם אכילת חרא וגם אחר כך מילואים וכל זה מי שיכול ורוצה שיהיה בצבא שלא יגיד לי מה לעשות![]()
ושירות לאומי זה גם קשה?
בכל מקרה אני לא מאלה שמטיפים לאנשים שמשתמטים...שכל אחד יעשה מה שבא לו.
לא יודע ובכל מקרה אמרתי כבר כמה פעמים שבאמת שיש לי בעיה רפואית אבל בכל מקרה לא הייתי רוצה להיות בצבא והייתי מחפש להשתחרר גם בלי זה
יעל לא יעזור לך לשכנע בן אדם שלא רוצה לשרת בצבא לשרת בצבא....
תראה אני לא רואה שום סיבה למה פתחת את האשכול הדבילי הזה ולמנהל אני מציע לנעול אין לו דשום תכלית
את האמת פתחתי בהתחלה כדי להסתלבט פה כי כולם פה מורעלים ומה שאני הולך ללמוד זה משהו עם מחשבים לא יודע בדיוק עוד מה וכל מי שמורעל פה אני מאמין שהוא יאכל חרא בצבא וישנה את הדעה שלו
אני מורעל ואני בצבא ואני אוכל חרא ולא מתחרט על שום רגע
"בזמן הזה אני אעשה משהו יותר מועיל" איכסה פשוט איכסה ואני מקיא על אנשים כמוך .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
זטאת דעתך אני לדוגמא הולך לשרת בקרבי לא בגל שאני מורעל (הייתי) אלא בגלל שהבנתי שאני חייב אני עושה כל מאמץ לא לשרת בקרבי אבל אם בסופו של דבר אני יהיה חייב אני ישרת בלב שלם...
אתה דעתך היא לא לשרת בצבא מכל סיבה שהיא, אם זה מצפונית, תחושה של הצבא עושה לי דווקא , או בריאותית זאת זכותך ואני מבקש מאף אחד פה לא להגיב בתגובות מפגרות או להעירק על דעתו כמו שאני מבקש ממך לא לעשות זאת לכל "המורעלים".
לא בגלל סיבות מצפוניות חחח אני לא שמאלן אני מקווה שכל ערבי ימות הקטע הוא שבאמת יש לי משהו רפואי וגם אני לא הייתי מסתדר שם אני מפונק ואני לא יכול להתקלח עם אחרים לישון במיטות כאלה וכל זה שמע לא כל אחד יכול להסתדר שם זה תלוי בבן אדם