קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ההורים שלו רוצים שנפרד
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 26-03-2011, 13:26
  2. [בעיה דחוף] מישהו רוצה ליתקוף אותי :(
    על ידי or11024 בפורום איקרים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 08-03-2009, 11:10
  3. [בעיה] ההורים של חבר שלי מציקים לו דחוף כנסו (16)
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 11-09-2008, 14:54
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 26-04-2008, 23:34
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

[בעיה]ההורים שלו לא רוצים אותי

משתמש אנונימי
    אורח

ברירת מחדל [בעיה]ההורים שלו לא רוצים אותי

היי, יש לי חבר כבר כמעט שנתיים, לאחרונה התגלה לי בצורה עקיפה (לא דרכו) שההורים שלו בכלל לא רוצים שנהיה יחד ואפילו הפכו אותי לבדיחה של הבית, נפגעתי מכל הסיפור ונפרדתי ממנו.

ידוע לי שהוא אהב אותי ונלחם בהם כל הזמן הזה, אבל למרות הכל, כשרציניים בקשר דבר כזה הורס הכל (דברנו על חתונה והכל).

עכשיו כבר עבר חודש וחצי ואני נקרעת מבפנים, לא יכולה לתפקד ולא יודעת איך להמשיך הלאה,הוא מבחינתו כבר אמר לי שאחרי הפרידה הזאת האהבה עברה לו =\

מה לעשות?

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אמונה וכוח רצון הם חומרי הבניין הטובים ביותר כדי לבנות

וואו זה לא סיפור קל להגיב אליו, כי זה לא אשמתך בכלל וכל הזמן הזה שעבר... אין הרבה דברים שיעבירו לך את ההרגשה...
    להגיד לך משהו אני לא יודע איך אפשר גם שחבר שלך לשעבר יכול להעביר את זה ככה את האהבה תוך חודש וחצי זה שנתיים קשר שנתיים אהבה...
    ולמה לעזעזל ההורים צחקו עליך מה גרם להם להיות כך בכלל ??? איזה מין סיבה חולנית יש להורים רצון להרוס קשר שנמשך שנתיים...

להגיד לך ת'אמת אני לא יודע איך בכלל אפשר לעזור במצב שכזה את נשמעת בחורה בוגרת ולא קטנה ואני מניח שאת יודעת שאין דרך להעביר את הכאב מהר צריך לחיות איתו ועם הזמן יעבור...

אבל מה שכן, השארת אותי המום רק עם המילה: למה ????????????
    למה ה' לוקח את הטובים ?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    13
    נקודות
    2,556
    משפט מחץ
    פעם תותחן תמיד נטחן

ציטוט נכתב במקור על ידי DaRk GoD צפיה בהודעה
    וואו זה לא סיפור קל להגיב אליו, כי זה לא אשמתך בכלל וכל הזמן הזה שעבר... אין הרבה דברים שיעבירו לך את ההרגשה...
    להגיד לך משהו אני לא יודע איך אפשר גם שחבר שלך לשעבר יכול להעביר את זה ככה את האהבה תוך חודש וחצי זה שנתיים קשר שנתיים אהבה...
    ולמה לעזעזל ההורים צחקו עליך מה גרם להם להיות כך בכלל ??? איזה מין סיבה חולנית יש להורים רצון להרוס קשר שנמשך שנתיים...

להגיד לך ת'אמת אני לא יודע איך בכלל אפשר לעזור במצב שכזה את נשמעת בחורה בוגרת ולא קטנה ואני מניח שאת יודעת שאין דרך להעביר את הכאב מהר צריך לחיות איתו ועם הזמן יעבור...

יכול להיות שבגלל החתונה. אולי הם חשבו שהם צעירים מדי או משהו,או שהבן לא מספיק בוגר/מבוגר בשביל חתונה.
    בת כמה את?

משתמש אנונימי
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי DaRk GoD צפיה בהודעה

הסיבה העיקרית היא שאני לא באה מבית דתי כך שיש המון דברים שאיני יודעת ושלא הצלחתי בלימודים (בעיות למידה קלות), בנוסף, הפריע להם צורת הלבוש שלי (שהיא צנועה אבל לא חצאיות..).

הוא הבחור שהכי מתאים לי, ממש רע לי..

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

זה קשה מאד אבל תנסי להתגבר עליו

משתמש אנונימי
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Balas צפיה בהודעה
    יכול להיות שבגלל החתונה. אולי הם חשבו שהם צעירים מדי או משהו,או שהבן לא מספיק בוגר/מבוגר בשביל חתונה.
    בת כמה את?
    מעל גיל 20

משתמש כבוד האוואטר של YaBoy
    שם פרטי
    אביאל
    לייקים
    3
    נקודות
    116
    משפט מחץ
    עמי חייה !

אהה חשבתי שאת ילדה בגיל ההתבגרות או משהו שדיברו באוויר על חתונה.. טוב תראי אני בטוחש את מספיק בוגרת בשביל לעבור את זה.. זה משהוש לוקח זמן.. אין משהו אחר.... פשוט זמן.. מצטער לשמוע על כל הסטואציה הממש לא נעימה הזאתי.. באסה להורים.. הפסד שלהם.. כשהוא יכיר מישהי שרלילה הוא ייצטערו על זה.. חרא של הורים.. עלק הבדיחה של הבית.. הייתץי יוןצא עלייהם בביתש להם מול הפנים שלהם.. ממש ממש לא בסדר
    וקשה לי להאמין לו כשהוא אמר לך שעבר לו הכל אחריי חודש וחצי לא אפשרי

למה כשאני מגיע הביתה בשבת ומנסה להתחיל איתך את אומרת: "אתה מקסים, אתה נחמד, אבל אני לא אשב שבוע, שבועיים, חודש, חודשיים ואחכה לאדון הלוחם שיבוא מסריח, מלוכלך ועייף. ברוך השם אני יפה והאפשרויות פתוחות בפני".

ועוד שבת עברה.

שואל כמה עוד?
    עד מתי?!

(*) (*)
    אורח

הוא אומר לך בכוונה כי בטח עזבת אותו בלי להגיד לו מה הבעיה?...וכמה שקשה והאחרים לא אמרו לך כאן עשית טעות גדולה ביותר...אז ההורים לא אוהבים אותך שיזדיינו מה הם קשורים לקשר שיש בינכם...הוא אהב או אוהב אותך תאמיני לי זה לא היה משפיע עליו בגרוש מה שההורים שלו אומרים

קיצר עשית טעות קשה מאמי ואישית אני אומר לך אל תותרי לכי אליו שוב ושוב ושוב ושוב ושוב הוא עדיין אוהב אותך זה חרטות של כמעט רוב האנשים אחרי שחברה שלהם ניפרדת מהם ואז היא רוצה לחזור הם עושים לה חיים קשים להראות שיענוווו הם היתגברו על זה

קיצר בכמה מילים עשית טעות גדולה אבל אל תותרי עליו גם אם הוא אומר שהוא כבר לא אוהב אותך (זה חרטה אחושרמוטה)

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:06.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,985 | הודעות: 8,173,572 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect