זה ידוע שמסיבות פורים זה חרא של מסיבות מאז שהלכתי לגני התערוכה לפני שנתיים והכל התפוצץ שם מאז אני לא הולך למסיבות בחגים טראומה לכל החיים
זה ידוע שמסיבות פורים זה חרא של מסיבות מאז שהלכתי לגני התערוכה לפני שנתיים והכל התפוצץ שם מאז אני לא הולך למסיבות בחגים טראומה לכל החיים
|
|
תאכלס אחי היה במטרוק מזה מפוצץ אחושרמוטה אתה לא יכול לזוזזזזזזז אולי איזה 600 700 ילד בתוך הרחבות אפילו יותר ואני לא מגזים עלק הבעלים עושה "לא ידענו שיבואו כל כך הרבה ילדים מתנצלים על הצפיפות ויאלה תהנו" בנזונה רק על כסף הוא חושב היה צפוף לפנים אבל לקראת 3 4 היה נחמד ביותר
מה ת.ז למטרוק ברחובות? ת'ה לא רציני בגיל 14 הייתי נכנס לשם....ת.ז? אור מזה העוול שעשו לך גם בדרך כלל מכניסים לא משנה מתי....לא נורא אחי
בליבי כבר נחרט שמכבי חיפה היא האחת
גיל 14 הלכת לשם נו אז מה גם אני אתה חושב זו מסיבה של ילדים בני 13 14?...היה ל י+יא...וראיתי כמה מ ט לא יודע איך הם ניכנסו...ולא ביקשו תעודת זהות
חחחחח שפירר איזה באסה יצאלך פורים ישלך עוד יום וחצי תהנה מימנו למה תנכנס לחודש של מבחנים אחשומורטההה ..
יום שישי היתי בסילבר עם כרטיס ב40 שקל ביזבזתי כל הערב 75 שקל והיהה כיף אחושמוטהה ..
יום שבת לא ביזבזתי שקלל והיתי עם אורון איזה 4 שעות על הכביש איפהה לא הינוו איפהה
היום היתי עם שגיא ואורלוב בהאגדיר , באלוהים טעיםם חזרתי הביתה אמא שלי הביאה לי גם לאפה
בקיצור בן זונה של חופש חח
למה אף אחד לא הלך למסיבה של 99זון... איירבייס היה שם שמעתי היה לפנים!
אם היה לי 100 שקל הייתי הולך![]()
גם אני הייתי במטרוק היה קטלני אבל כוס אמא שלהם היה מפוצץץץץץץץץץץץץץץץץץץ אי אפשר לנשום
ואיזה שטיות, לא ביקשו מאף אחד ת.ז