ממזמן ידעתי שזה פסיכולגי יוו עוד 3 ימים !!!@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
ממזמן ידעתי שזה פסיכולגי יוו עוד 3 ימים !!!@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
Siete
|
|
חיפה מנצחת בלומפילד מלא אווירה קטלנית יאללה חיפהה
קטן נזכר להתאמץ ולרוץ רק במשחקים חשובים, מסודי מתאמץ רק באירופה, זה שהוא עכשיו טוב זה כדי להוכיח לרוני לוי שירכיב אותו תמיד במרכז המגרש ולא באגף...גם התפקוד שלו באמת יותר טוב באמצע..קולאוטי לא פוגע, אנדרסון מתאמץ רק אבל רק באירופה, דירסאו יש לו ירידה ביכולת אני מחשיב אותו גם הגנה..כל הרביעיה ההתקפית רק בוקולי מתאמץ. פשוט. לגבי ההגנה היא לפעמים פשוט לא מספיק טובה זה לא שהם לא רוצים..מגרלשווילי באמת במגמת עליה לא באתי בטענות להגנה..אבל לפעמים התיאום בין אולארה לקינן לא מספיק טוב...ואנדרסון בכלל לא בלם רוני לוי שם אותו בלם..כי אין לו אופציה יותר טובה..רפאלוב לא מספיק טוב להרכב ראשון, ארבייטמן המקום הטבעי שלו זה חלוץ לא באגף ככה שזה שהוא באגף לא נותן כלום. אין לחיפה התקפה השנה בכלל. רוני לוי צריך לשחק עם 2 חלוצים ולהוציא קשר אחורי..זה סיכון להגנה, אבל מה לעשות ככה זה שאין התקפה...שנה שעברה זה עבד כי היה לו את עידן טל קשר אחורי שהוא היה תותח והיה עולה להתקפה כמו עוד קשר והיה עושה עבודה בהגנה כמו דירסאו. וגם היה את זנדברג שהוא הכי טוב בעמדה שלו בישראל.
זה שהשחקנים לא פוגעים ולא הולך לא אומר שהם לא מתאמצים
אנדרסון עושה הכל תאמין לי למה נראה לך שהוא רוצה להפסיד????????
מסודי תותח הוא טוב במשחקים האחרונים ומגרשווילי גילה את היכולת שלו מלפני שנתיים :X
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
OMAN
אולארה לא פותח יותר מ6 ממחזורים תתעורר
Siete