באימות נתונים כמה חדרים יש לכל אחד?
באימות נתונים כמה חדרים יש לכל אחד?
|
|
שמועות אומרות שזה מוריד את הקב"א, כי ככל שיש יותר מספר אנשים בחדר יש הפרעה יותר גדולה לחייל.
הצבא מכחיש.
אני לא יודע אם זה נכון או לא, יש פה כמה חברה כמו אביב שיודעים על הנושא של הקב"א יותר ממני.
מי זה אביב?
ולדעתי,ההפך... כדי לראות איך אתה מסתדר במצב עם הרבה אנשים. ככל שאתה בחדר עם יותר אנשים,כך תוכל בצבא להסתדר יותר טוב בחדרים(הרי החדרים בצבא בנויים על כאלו עם הרבה אנשים באותו חדר)
לא סביר, בכל מקרה זה לא משנה כי שום דבר לא רשמי ואנחנו רק משערים.
AvixTz טעיתי מצטער קוראים לו אבי לא אביב
נערך לאחרונה על ידי Haviv; 06-03-2007 בשעה 00:42.
אם ככה לאתיופים אמורה להיות קב"א גבוהה חחחח
נערך לאחרונה על ידי football99; 06-03-2007 בשעה 01:08.
חחח לא יפה!!!!
אם זה מפריע למישהו אני יערוך לו...
שמע זה לא יפה אבל זו האמת אם מה ש-BALAS אמר נכון שככל שיש יותר אנשים בחדר הקב"א עולה הרי אם אתה עושה ממוצע של ילדים במשפחה אתיופית זה בערך 5-6 בכל משפחה אולי ארבעה והם בדרך כלל בדירות של שלושה גג ארבעה חדרים
נערך לאחרונה על ידי football99; 06-03-2007 בשעה 01:30.
ממש מפגר מה שאתה אומר
וזה גם לא ממש לא קשור לקב"א
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
אני אמרתי רק שאם זה קשור לקב"א לא אמרתי שזה קשור כי אין לי מושג אם כן או לא אמרתי שאם מה ש-BALAS אומר אז מה שאמרתי נכון לגבי האתיופים אבל אני לא מאמין שככל שיש יותר בחדר הקב"א יותר גבוהה זה נראה לי שטויות
נערך לאחרונה על ידי football99; 06-03-2007 בשעה 02:37.
השמועות לא נכונות, זה שטויות, לא נראה לי ששאלו אותי בכלל..
חחחחח חברה... אני די בטוח שזה בשביל לבדוק את המצב הסוציו אקונומי שלכם.. זה לא משפיע על הקבא... מה?!!? אם יש לי 6 חדרים ולא 3 זה אומר שאני יותר חכם? לא קשור בגרוש
ואם אחד גר בירוחם נגיד ויש לו עשרה חדרים ואחד גר בכפר שמריהו ויש לו שני חדרים אז מה הם אמורים להבין מזה? זה נשמע דבילי
נערך לאחרונה על ידי football99; 06-03-2007 בשעה 18:21.
אתה מכיר מישהו בכפר שמריהו עם 2 חדרים ?
תיהיה ריאלי ...
הם שואלים את זה מידי פעם .. זה ממש לא משמעותי תגיד את האמת וזהו =\
זה הדבר האחרון שיוריד לך קבא
slickskter@gmail.com
חחחחחחחח לי אין בעיה עם זה אני גר בדירה חמישה וחצי חדרים ברמת אביב אז לא מעניין אותי ומזמן היה לי צו ראשון וגם השתחררתי מהצבא אז זה לא מזיז לי אבל אחרים אולי יכולים להדפק אם זה איזשהו קריטריון סתם שאלתי רציתי די הרבה זמן לדעת להמ שואלים את זה אבל שכחתי חחח אני רק זוכר ששאלו אותי את זה באימות נתונים ובמה ההורים שלי עובדים מה המספר בבית ושאלות כאלה
נערך לאחרונה על ידי football99; 06-03-2007 בשעה 19:53.