|
|
ערכתי את זה, אין לי מושג מה יש שם.. אבל חבל לקחת סיכון..
אחי אין בזה וירוס , תענה לי על השאלה בשביל מה המציאו אנטי וירוס? מצידי תסרוק ב1000 אנטי וירוסים תביא את פלוטו הסוס שיסרוק לך עם המוח שלו חח אתה תראה שאין בזה וירוסים מה ישר לערוך הכי קל? תוריד ותסרוק הכי כל לנעול ישר..אני לא מבין אני בא לשתף אותכם במשהו שווה אתם עורכים לי ומשאימים אבל עם הייתי מוכר בעשינו עסק זה לא כי אני מוכר אז למה שזה יהיה וירוס? :\
מה הקשר וירוס? מה הבעיה לבנות תוכנה שתשלח סיסמאות מהמחשב ואין בה שום וירוס? רוב הוירוסים מוכרים ע"י תוכנות האנטי וירוס בגלל שהם מופצים מאוד, אבל בנאדם שבונה את זה ומפיץ את זה בצורה קטנה יחסית, והקוד כולו שלו,כמעט ואף אנטי וירוס לא יעלה על זה.. אני לא מאשים אותך במשהו חס וחלילה רק אני אומר שחבל שאנשים ידפקו בגלל דבר קטן..
טוב אחי אז יש לי רעיון נמשיך בפרטי תשיחה ואני יוכיח לך שתראה שזה לא וירוס ולא כלום , רק אני יגיד בקצרה שיש לי תפורום הראשי של הסטים הזה וזה יוכיח שאין פה שום וירוס לא כלום אני בכלל לא העלתי תלינק זה לינק ישיר שלקחתי מהפורום שם,מי שרוצה את הפורום או תלינק לסטים שיבקש בפרטי אה והפורום הוא לא מתחרה זה פורום שעוסק רק בסטימים פרוצים וכל זה..YELLOW SLIDER בוא לפרטי
מה אתם מפגרים פשוט אל תשימו תחשבון שלכם
זה סטים פרוץ
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
זה גונב משתמשים :\