חלום שהתגשם? זה כבר לא קורה בסרטים
חלום שהתגשם? זה כבר לא קורה בסרטים
=-O
|
|
אז זהו שאתה טועה ,
מוות קליני ?
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
מזה מוות קליני זה שמישו כאילו מת וחוזר?
נערך לאחרונה על ידי Edo; 09-03-2007 בשעה 16:57.
=-O
מוות קליני זה מישהו שהוא מת , מתתת מבחינת המדע וחוזר לחיים ..
תסביר את זה ?
ואני אקשה עלייך עוד .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
תביא 3 דוגמאות של מוות קליני ואני יראה לך (אני לא אומר שאתה לא יכול להביא 3..משו אחר קיצר תביא)
=-O
אתה רוצה להגיד לי שאתה לא מאמין בזה ? ואתה לא מודע לאלפי מקרים ?
סוזן בלקמור , קארל ינסן פילוסופים בעלי שם עולמי שחוו מוות קליני
תביא סיפורים אבל תגיד מה הייתה סיבת המוות אחרי כמה זמן הם חזרו איפה מתי לא ככה באוויר
=-O
אני אתן לך אחד , אחד של בן אדם שאני אישית ראיתי .
פיגוע בתל אביב [אני לא אגיד איזה כי הבן אדם לא רוצה שידעו ממנו]
פיגוע בתל אביב כמה הרוגים וכמה פצועים , אחד ה"הרוגים" היה במצב קריטי עוד באותו הזמן .
הובא לבית החולים במצב אנוש ונכנס ישירות לחדר ניתוחים ..
במהלך הניתוח [כמובן שאני מקצר] נוצרה בעיה בנשימת הפצוע
במהלך הסיבוך הפצוע נחתם בבית החולים כמת בכל איבריו , לאחר 17 דקות !! 17 דקות !!
של מוות כביכול הפצוע חזר לנשימה ,כמובן שכל הרופאים נדהמו , אותו אדם חי היום בחולון ומספר את הסיפור רק למכרים [תל גיבורים]
אותו אדם לא רק שחזר הוא סיפר את אותם הסיפורים של כולם והסביר מה שראה ומה עשה ומה הרגיש
מעל לזה אותו פצוע אמר לכולם בדיוק מה נאמר עליו ומתי נחתם המוות שלו וכו' וכו'
במידה ותרצה באמת לדעת ותהיה באיזור המרכז [חולון]
שלח הודעה פרטית אני אקח אותך אליו
במוות קליני הבנאדם מת לא וחוזר לחיים לא? אז אם הא לא נושם יותר מידי זמן הוא מתפגר או שהוא מת לגמרי אז איך הוא חוזר לחיים?
ושמעתי שבסיאנס אתה ששם אצבע על כוס ומי שמרים את האצבע ראשון אז הרוח רודפת אחריו זה אמיתי?
=\/
לא לא , זה נושא כל כך גדול שאני לא חשוב שאני הולך להסביר אותו פה מהר כי אני לא בקיא בו .
אתה מדבר כאלה שטויות שכל פעם שאין לך מה להגיד אתה שואל שאלה או משהו כזה ..
אני אשאל אותך כמה דברים ואני רוצה שאתה תענה על זה ,
אני אענה גם לך אבל בקצרה ..
קודם כל סיאנס אתה אומר שזה לא נכון אבל נעזוב את זה ,
מוות קליני הוכח ונבדק עשרות פעמים בידי חוקרים שהם לא יהודים בהכרח
אתה יכול לבודק את זה בכל מקום של חיפוש או כל מקום אחר ..
רק תבדוק ותווכח שאתה טועה ..
עכשיו שאלה , אתה מאמין בבורא עולם ?
אני אמשיך אחרי זה בשאלות ..