נכתב במקור על ידי
Desire
אוהדי בית"ר מה אתם מתייחסים אליהם.. אנחנו בנתיים מקום 1, עם 4-1 בבית,
3-0 בחוץ, ניצחון בבית על הבועל, תיקו מולם בחוץ ב10 שחקנים.. עזבו למה לריב יותר
מדי.. זה די ברור שהקנאה אוכלת אותם.. הם מחפשים רק איפה גאידמק, איפה בית"ר..
ולא מסתכלים על עצמם.. ביום שבת טעמי הבקיע גול לא חוקי, ויוצא לעיתונות "אני שמח שהבקעתי
גול לא חוקי, זה כיף".. אתם מבינים מה אפשר לצפות מהאוהדים כששחקן ככה מדבר.. חיפה השנה
בקצב הזה אפילו לא תגיע לאופ"א בגלל שהיא מקום 7.. מפסידה להכח ר"ג אין תירוצים, פתאום אתמול
הפסידו לבית"ר הנה השופט, וזה השופט.. יאללה יאללה תילכו לאספניול תקוו לטוב ותפסיקו לתרץ תירוצים..
למה ה3-0 מה היה התירוץ.. קינן לא שיחק, ואלמדון בשער.. עכשיו קינן הבקיע עצמי, ודוידוביץ' חטף 4..
היחיד שאמר פה את האמת בטעות או לא יודע זה Solid אמר בפשיטות רבה ונכונה "בבית"ר, האנשים שיחגגו השנה אליפות", ראיתם איזה יופי.. ושמע רציני אני אומר לך בכל הכנות כל הכבוד לך.. כי אתה לא מתרץ לא מחפש שטויות, שונא את בית"ר מה לעשות.. לעומת חברך carter וhyper שרק מחפשים תירוצים.. אבל הטעות שלך זה שרשמת שאתה רוצה איחוד עם מכבי.. זה עושה אותך רשמית לא כאוהד הבועל.. זה כמו שיגידו אוהדי מילאן יתאחדו עם אוהדי אינטר.. זה לא נקלט בכלל... בקיצר שיהיה בהצלחה לקבוצה שלי, אני יודע שהשנה זאת השנה שלנו, שחיטה על חיפה, על הבועל, מספק כל בן אדם.. וחגי זה היה רק ל24 שעות :]