אוקיי תשמעו,
זאת עומדת להיות חפירה רצינית אבל בסדר..מי שמוכן לקרוא ולעזור לי אני יודה לו מאוד :"]
אז ככה,אני בכיתה ט' ויש ילדה אחת בכיתה ח',לפני בערך 3 חודשים נדלקתי עליה רצח,וזה לא אהבה ממבט ראשון או חארטא כזאת..בחיים לא אהבתי והרגשתי אל מישהי ככה..
לפני בערך חודשיים + - הוספתי אותה לאיסי(שקיבלתי מידיד שלה שהוא החבר הכי טוב שלי) ומאז שצירפתי אותה לא דיברנו או משהו..
גם בביצפר אנחנו לא מדברים או משהו כאילו אף פעם לא דיברנו.אין ביננו קשר.
וכאילו אין מאז שאני דלוק עליה אני כל הזמן בדיכאון כזה אין לי מצב רוח לכלום,אני מתעצבן מדברים מהר ומתחיל לקלל [אפילו את ההורים] , מדרדר בלימודים ועושה המון דברים שלא מתאימים לי..
אני ילד די ביישן כאילו גם אם אני יראה אותה לבד ברחוב אני יתבייש ללכת לדבר איתה,וגם באיסי אני אפילו מתבייש לדבר איתה. אני מתבייש כי אני מפחד שאני יגיד איזה משהו שיישמע מטומטם..או משהו כזה.
אז אני צריך עצות איך להתגבר על הפחד הזה,כי אני ממש נואש אנשים..
עכשיו עוד בעיה שקשורה אליה,
אתם יודעים כמו בכל שכבה יש את הערסים ויש את הרגילים(לא חננים) אבל שלא עושים יותר מידי רעש.
אני מהאלה שלא עושים יותר מידי רעש,פשוט יושב עם החברים שלי וזהו.
בכל מקרה,היום אני הולך עם חבר שלי לדבר עם סתם איזה ילדה מח' , וסתם הילדה הזאת בעטה בצחוק בחבר שלי אז חבר שלי נתן לה בצחוק פליק כזה בתחת..
אז הערס ראה את זה[הוא ידיד של הילדה הזו]אז הוא בא ודחף את חבר שלי , ולא נתן לו ללכת,אז הוא קרא לילדה הזאת ושאל אותה כזה "הוא נגע לך בתחת??" אז היא אומרת שלא , כדי שהם לא יתחילו לריב..
בכל מקרה , הערס הזה דלוק(לפחות היה בתחילת השנה) על הילדה שאני אוהב,והוא גם רצה להיות חבר שלה בתחילת השנה והיא לא הסכימה,היא ילדה טובה כזאת היא לא מהפרחות האלה או משהו..לא מתאים לה חבר כזה.
עכשיו אני לא יודע אם הוא דלוק עליה עדיין או לא אבל מה שכן אני כמעט בטוח שאם אני יתחיל איתה או משהו אז הוא ישבור לי את הראש.
מה עושים ?
תודה למי שיעזור :]
*החיםם קשים** ):

ציטוט ההודעה