אני לא מבין כלום....
:| מישהו יכול להסביר?
|
|
אוקיי תראה
קובץ טורנט(Torrent) זה קובץ שאתה מוריד והוא מקשר אותך למחשב אחר בעולם שמהמחשב הזה אתה מוריד את הקובץ המבוקש...סרט\תוכנה\משחק או מה שזה לא יהיה..המחשב השני מבצע פעולת שיתוף (Seeding)
האימיול , קאזה וגם טורנט עובדת על אותה שיטה של Peer 2 Peer שזו בעצם שיטת השיתוף קבצים..שבקיצור אומרת שאתה מוריד מאחרים ואחרים מורידים ממך.
בכל אתרי הטורנט שתירשם אליהם יש שלוש דברים עיקריים וחשובים :
-Download שאומר כמה שהורדת מאחרים
-Upload שאומר כמה הורידו ממך,אל תתבלבל,זה לא כמה העלת לאתר !! העלאה זה מה שהUploader עושה,האפלוד שלך גודל רק כאשר אתה משתף וכשאחרים מורידים ממך !!
-Ratio , שזה בעצם ההפרש בין ההורדה(Download) להעלאה (Upload).
מומלץ שהרטיו שלך יהיה מעל 1.00
כשתירשם לאתר טורנט,בתור משתמש חדש באתר יהיה לך דבר שנקרא WaitTime,ועוד דבר חשוב שנקרא Slots.
הWaitTime אומר כמה זמן אתה צריך לחכות כדי שהורדת הקובץ תתחיל,הWAITIME משתנה לפי הרטיו שלך.
Slots זה אומר כמה קבצים אתה יכול להוריד במכה.
ברוב האתרים הSLOTS גודל גם לפי הרטיו,זה מתחיל מ1 ואז עולה ל2 וברגע שאתה הופך לPOWER USER(שאני אפרט מה זה בהמשך) אתה יכול להוריד כמה שתרצה בו-זמנית.
אז ..Power User זה דרגה מעל משתמש רגיל,ברוב האתרים כשאתה משודרג לפאוור יוזר אתה מקבל :
-אפשרות לבקש שיעלו בישבילך טורנטים,או שיעשו שיתוף(SEED) מחדש.
-אין WAIT TIME.
- אין הגבלת הורדת קבצים בו זמנית
ואולי עוד משהו ששחכתי
כדי להיות פאוור יוזר ברוב האתרים צריך
-רטיו מעל 1.05
-25 GB העלאה
-וותק של 2-4 שבועות באתר
בכל אתר זה אחר פשוט תקרא בFAQ..
אמממ מה עוד ?
אה כדי להוריד טורנטים יש כמה תוכנות כמו
BitComet
uTorrent
ו'כו
אני הכי ממליץ על uTorrent
אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול פה =]
לא יודע מה איתך,אבל אני מעל שנה משתמש בטורנטים,ואפילו פעם אחת לא היה לי וירוס בטורנט.
תראה,אם אתה מוריד מאיזה אתר רוסי שאף אחד לא שמע עליו טורנט,אני לא יכול להבטיח לך שהוא יהיה נקי.
אבל אם תוריד מאתרים כמו TorrentLeech , TorrentBytes וכל האתרים שמוכרים לכולם,אני יכול לתת לך את המילה שלי והבטחה שלי שוירוס לא תמצא שם.
זה לא אימיול או משהו שאם בא לך אתה שם איזה וירוס ואיזה מטומטם יוריד כי קראת לזה בשם של משחק או תוכנה או סרט..
אין וירוסים.