בו נגיד ככה שאם אתה מגיע לגיבוש טייס ולא עובר ואז אתה מגיע ליום סיירות ומקבל גיבוש מטכל לדוגמא, יש לך יתרון ענק מול חברי הצוות שלך בעיני המפקדים.
בו נגיד ככה שאם אתה מגיע לגיבוש טייס ולא עובר ואז אתה מגיע ליום סיירות ומקבל גיבוש מטכל לדוגמא, יש לך יתרון ענק מול חברי הצוות שלך בעיני המפקדים.
slickskter@gmail.com
|
|
לא נכון מה שאתה אומר.
1. יש גיבוש יחטיות ומשם אתה מגיע לסיירת כגלני (בטרום טירונות
2.אתה צריך שני גיבושים מרכזיים בשביל לקבל ראיון אגוז לדו' גיבוש חובלים +גיבושון שלד"ג.
3.לא מספיק רק לסיים גיבוש יחטיות אתה צריך להיות יותר טוב מאחרים כי בכל גיוס יש מספר מוגבל של מקומות ולהם מכניסים רק את הטובים ביותר לדובדבן.
העניין הוא שלא יהיה לי יום סיירות, הצבא שלח באיחור ושאלתי מה אפשר לעשות עם זה והם אמרו שהם מצטערים אבל אין מה לעשות כלום, בטח אם אני אלחם אני אוכל להגיע ליום סיירות, אבל זה ידחה לי את הגיוס במחזור בטח, לא משהו שאני כ"כ רוצה ..
פשוט שאלתי אם יש איזה קשר בין גיבוש טייס (אפילו במידה ועוברים ולא רוצים טיס) לאחת יחידות העילית
לא דיברתי על סיירת גולני ... אין לי מושג איך מגיעים לשם אחינו :]
ראיון אגוז חבר שלי קיבל אחרי שהוא סיים גיבוש מטכל בנובמבר השנה (וזה היה גיבוש הראשון שלו) בגלל זה אמרתי את זה .
וכן מספיק לסיים גובוש יחטיות כדי להגיע לדובדבן, כי כל מאותרי הדובדבן נמצאים ב2 צוותים ביחד בגיבוש, ולא מפוזרים בצוותים אחרים, 85% מהמסיימים עוברים .
זה מה שנקרא להיות מאותר דובדבן .
slickskter@gmail.com
להגיע לסיירת גולני זה פשוט להתגייס לחטיבה ולעבור גיבוש יח"טיות ולקוות שיתנו לך פלס"ר.
כמו שכתבתי![]()
כל הגיבושים וימי סיירות זה לפני הצבא? זאתמרת אם לא הלכתי אליהם אין לי סיכוי להתקבל לשם?
מישהו יודע לענות על השאלה שלי ?
~Run Like Hell~
לא כל הגיבושים נעשים לפני הצבא .. היחידות עילית אני חושב שכולם או לפחות רובן כן, יחטיות זה אחרי שאתה מתגייס
[תקנו אותי אם טעיתי, לא רוצה סתם להטעות]
נערך לאחרונה על ידי dANiHeLL; 14-03-2007 בשעה 12:35.
ועל מה ששאלתי מקודם ת'יודע לענות ? או שלא ענו כי לא יודעים![]()
לא אין קשר אם אתה לא עובר גיבוש טיס אתה לא מקבל כלום...
אה זין, ואם עובר ולא רוצה טיס ? אז הם יתעצבנו כי סתם 'הלכתי' לגיבוש ? חח :\
[לא שיש לי גיבוש או משו' .. פשוט בכללי]
אני לא מכיר הרבה אנשים שלא רוצים טיס ויצליחו לעבור את הגיבוש (ללא רצון זה קשה).
אבל לא אתה יכול לחתום ויתור בכל חלקק של המסלול האורך 3 שנים
ממ..תודה רבה על התשובות