קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [קונה] סיריאל לנרו 7 בעד 5 נק'
    על ידי XFecToR בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-09-2005, 19:13
  2. [קונה] מספר של 6 בעד הררבה בפנים
    על ידי E.B בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 18-09-2005, 16:34
  3. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 22:17
  4. [קונה] The O.C SO2 - LOL בעד 1000 נק'
    על ידי Shaked בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 21:29
  5. ביתר ירושלים - בצהוב ושחור
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 14:06
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 36

על התלונות שהשיפוט בעד ביתר.

משתמש באטרף האוואטר של -Fuya
    שם פרטי
    מקמק
    לייקים
    25
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    עדיף לאבד רגע מהחיים מאשר לאבד שתי רגעים מהחיים

Thumbs down על התלונות שהשיפוט בעד ביתר.

רק מי שלא אוהד ביתר יגיד דבר כזה.
    כל העיתונאות שמאלנים שונאים את ביתר תמיד במשחקים
    שמגבילים מקומות את הכרטיסים לביתר אומרים: באו קצת אוהדים.
    עוד דוגמא:
    בית"ר ירושלים-הפועל פתח תקווה. פרשן: ניר לוין
    ביתר ירושלים-הפועל ת"א פרשן:גילי לנדאו
    ביתר ירושלים-מ.ס אשדוד פרשן:אלון חזן

עכשיו, מישהו זוכר משחק פעם שהיה פרשן שחקן עבר או מישהו בעד ביתר?
    כל משחק שביתר מנצחת אומרים: מנצחת בקושי,מנצחת בגלל השופט,מנצחת בפוקס, עם תקציב כזה אפשר
    לצפות ליותר.

עם כל התלנות האלה איך ביתר עדיין מקום ראשון? איך ביתר מתחילת שנה לא זז מהמקום הראשון?
    חוץ ממחזורים לא סגורים.

איך פעם אחריי שמים את האוהדים של הקבוצה השנייה מתחת לאולפן ככה ששומעים רק אותם
    ואז אומרים שבית"ר אוהדי הצלחות?

אבל עם כל התלונות האלה, ביתר מקום ראשון, שם כסף שמסיימת את העונה מקום ראשון.

2. קישורים ממומנים

משתמש באטרף האוואטר של DoR TnT
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    1
    נקודות
    5,540

אחי אבל מה שתגיד תגיד אם הם יקחו אליפות זאת אליפות עלובה זאת לא אליפות שמשתווה לחיפה שעושה 16 הפרש וכאלה זה אליפות בקושי נגיד ככה..
    באמת צריך לצפות ליותר עם תקציב כזה..

GoOlOo
    אורח

עלק רק מי שלא אוהד בית"ר אפילו השדרנים אמרו.......
    חוץ מזה זה לא קשור רוב השופטים פה הם שופטי בית שימוש חח......

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

ציטוט נכתב במקור על ידי DoR TnT צפיה בהודעה
    אחי אבל מה שתגיד תגיד אם הם יקחו אליפות זאת אליפות עלובה זאת לא אליפות שמשתווה לחיפה שעושה 16 הפרש וכאלה זה אליפות בקושי נגיד ככה..
    חיפה בעונה בעונה הראשונה של האליפות ניצחה ב6 הפרש... ולא 16, לידע כללי שלך...
    והשופטים גרועים כלפי כולם לא רק כלפי בית"ר, ומה אליפות עלובה? אין דבר כזה...
    לקחנו אליפות איך אפשר שזה יהיה עלוב? בגלל תיקו? נו ו... יש לנו רק 3 הפסדים, כמות שערים
    גדולה מאוד, ספיגת שערים קטנה, המון ניצחונות, רק הרבה תיקו שזה דפק.. זה לא עלוב ולא בטיח..
    אני גאה בקבוצה שלי, אני מת שיקחו כבר את האליפות, ואז כולכם תגידו "לקחתם אליפות רק בגלל
    השופטים"...

שם פרטי
    מקמק
    לייקים
    25
    נקודות
    10
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי GoOlOo צפיה בהודעה
    עלק רק מי שלא אוהד בית"ר אפילו השדרנים אמרו.......
    חוץ מזה זה לא קשור רוב השופטים פה הם שופטי בית שימוש חח......

בסדר מה אמרתי?
    כל העיתאות שמאלנים.
    שלמא שרף כל משחק מחדש, איזה שחקנים גרועים מביאים וזה..
    ושיש אליפות שהמשחק האחרון קובע, זה לא נקרע אליפות? בסדר אז מה שזה הפרש קטן
    תשווה לשנה שעברה... מקום רביעים, לפניי היה מקום שמיני אם אני לא טועה..
    שנה הבאה יהיה הפרש גדול בלי מזרחי האפס

כל אוהדי ביט"ר אתם יכולים להגיד מה שאתם רוצים יש הרבה משחקים שמראים שהשיפוט לטובתכם
    מול אשדוד מול הפועל פ"ת מולנו ומול עוד כמה קבוצות אז תגידו שמאלנים זה שמאלנים זה אתם משחקים חרא ואתם צריכים עזרה של השופטים בשביל לנצח

I LOVE INTER

משתמש משקיע האוואטר של Azax Syndrom
    שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

ציטוט נכתב במקור על ידי DoR TnT צפיה בהודעה

זה הטעות של כל האוהדים בארץ כמעט....
    קבוצה שנבנתה סופית כמעט רק השנה לא משנה עם איזה תקציב היא לא יכולה לקרוע את הליגה ישר השחקנים צריכים להבין אחד את השני ואת המאמן הכסף פה הוא לא מה שעושה את הקבוצה הכי טובה כקבוצה אלא רק כשחקנים לעצמם אז אפשר להביא שחקנים כמו בואטנג ומירוסביץ' ועוד שילוב של הצעירים המצוינים בכלל טוב אבל הקבוצה היא חדשה והאוהדים צריכים לתת לזה זמן ולהבין שעם הזמן ייצאו התוצאות.

לדוגמא: ריאל מדריד עם מייקל אואן, פיגו, בקאהם, זידאן, רונאלדו, כוכבים עולמיים הגיעו והייתה להם חרא של עונה ממש כדורגל מוזר היה להם לא הסתדר הכל...

העונה הזאת היא רק העונה שבונה את הקבוצה ייערכו קצת שינויים וזה יהיה בית"ר ירושלים האימפריה שכולם מדברים עליה בנתיים שבו ותחכו כי היא באמת תהיה קבוצה מצוינת וכל הקטנוניים עם ההשערות האלה שהשיפוט מושחט ובעד בית"ר אז אם הייתי יודע מאיפה הייתי מביא לכם טעויות שיפוט שנקבעו נגד בית"ר והייתם רואים שאתם סתם מחפשים תירוצים כי לבית"ר מול בני יהודה היה אמור להיות פנדל אחריי נגיעה ביד של שחקן ופאולים בלי סוף באמצע המגרש.

אומנם השיפוט רקוב זה נכון אבל שוחד אין פה כי כל הקבוצות מקבלות פחות או יותר את אותו יחס ואין כאן עניין של בית"ר קבוצה חזקה עם כסף יש לה בעלים מיליארדר הם פייבוריטים אז השופט ינסה לכוון את המשחק כפי שכולם חושבים שהוא צריך להיות אתם באמת פטתים אם אתה חושבים ככה...

אם יש מישהו שלא מסכים איתי שיגיד כי אני רוצה לשמוע עוד אנשים רציניים כאן שבאמת לא מתלוננים על כל שטות ועל זה שבית"ר צריכה להראות יותר עם הכסף שלה...

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ~psysex~ צפיה בהודעה
    כל אוהדי ביט"ר אתם יכולים להגיד מה שאתם רוצים יש הרבה משחקים שמראים שהשיפוט לטובתכם
    מול אשדוד מול הפועל פ"ת מולנו ומול עוד כמה קבוצות אז תגידו שמאלנים זה שמאלנים זה אתם משחקים חרא ואתם צריכים עזרה של השופטים בשביל לנצח
    כן ב3-0 היינו צריכים עזרה בשיפוט? מול מכבי הרצליה שלא הביאו לנו גול חוקי היינו צריכים עזרה?
    כשנשארנו ב10 שחקנים מול הבועל ב2 המפגשים היינו צריכים עזרה? תפסיק לבלבל במוח ותאחל
    בהצלחה לקבוצה שלך, בנתיים כל הפורום הזה מתעסק אך ורק בבית"ר במקום להתעסק בקבוצה שלו..
    אז שיהיה לכם בכיף :]

שם פרטי
    מקמק
    לייקים
    25
    נקודות
    10
    משפט מחץ

יאלה מה אתם משוים בכלל את ביתר לליגה. שתי רמות שונות.
    שופט זה רק תירוץ, איפה הייתם כל השנים?
    אני זוכר בחצי גמר גביע הטוטו לפניי שנתיים איזה שופט היה בעדכם פי 100 ממה שהיה ב4-1.
    תורידו תמשחק ותראו.
    אם שופט גרוע בד"כ בעיתון כתוב: טוב, כמעט טוב,סביר.
    עם הוא טוב כותבים: מצוין,מעולה,טוב מאד.
    על השופט שם כתבו: על הפנים, מאז לא ראיתי את זה עוד.

משתמש באימונים
    שם פרטי
    בר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Azax Syndrom צפיה בהודעה
    זה הטעות של כל האוהדים בארץ כמעט....
    קבוצה שנבנתה סופית כמעט רק השנה לא משנה עם איזה תקציב היא לא יכולה לקרוע את הליגה ישר השחקנים צריכים להבין אחד את השני ואת המאמן הכסף פה הוא לא מה שעושה את הקבוצה הכי טובה כקבוצה אלא רק כשחקנים לעצמם אז אפשר להביא שחקנים כמו בואטנג ומירוסביץ' ועוד שילוב של הצעירים המצוינים בכלל טוב אבל הקבוצה היא חדשה והאוהדים צריכים לתת לזה זמן ולהבין שעם הזמן ייצאו התוצאות.

לדוגמא: ריאל מדריד עם מייקל אואן, פיגו, בקאהם, זידאן, רונאלדו, כוכבים עולמיים הגיעו והייתה להם חרא של עונה ממש כדורגל מוזר היה להם לא הסתדר הכל...

העונה הזאת היא רק העונה שבונה את הקבוצה ייערכו קצת שינויים וזה יהיה בית"ר ירושלים האימפריה שכולם מדברים עליה בנתיים שבו ותחכו כי היא באמת תהיה קבוצה מצוינת וכל הקטנוניים עם ההשערות האלה שהשיפוט מושחט ובעד בית"ר אז אם הייתי יודע מאיפה הייתי מביא לכם טעויות שיפוט שנקבעו נגד בית"ר והייתם רואים שאתם סתם מחפשים תירוצים כי לבית"ר מול בני יהודה היה אמור להיות פנדל אחריי נגיעה ביד של שחקן ופאולים בלי סוף באמצע המגרש.

אומנם השיפוט רקוב זה נכון אבל שוחד אין פה כי כל הקבוצות מקבלות פחות או יותר את אותו יחס ואין כאן עניין של בית"ר קבוצה חזקה עם כסף יש לה בעלים מיליארדר הם פייבוריטים אז השופט ינסה לכוון את המשחק כפי שכולם חושבים שהוא צריך להיות אתם באמת פטתים אם אתה חושבים ככה...

אם יש מישהו שלא מסכים איתי שיגיד כי אני רוצה לשמוע עוד אנשים רציניים כאן שבאמת לא מתלוננים על כל שטות ועל זה שבית"ר צריכה להראות יותר עם הכסף שלה...

תשמע גאי לא כל המשחקים מכורים זה נכון...בתכלס איך אתה מסביר את זה שנגד מכבי ת"א מ.ס אשדוד והפועל ת"א אתם לא משהו ונגד כל התחתית אתם מעולים? ההבדל של הפערים בינהם הוא לא גבוה זה רק ההנהלות.....יש בזה משהו מסריח קצת לא?

וכן הכסף אמור לעשות את שלו זאת העונה של ביתר כרגע אבל עדיין יש משהו מסריח ותאמין לי שעכשיו כל אוהדי ביתר יראו שפתאום יותר קשה לביתר

למה?

בגלל כל החרא הזה של השופטים שעכשיו הם מתחילים להבין שלמכור משחקים זה לא כדאי...

חוצמזה בנינו איך אתה מסביר את זה שפתאום מאז גאידמק פתאום יש לביתר מלא אוהדים ?
    לפי דעתי אם ביתר באמת הייתה קבוצה טובה היא הייתה באירופה...ששם יש רמה יש שיפוט יותר הגיוני ולא כמו בארץ שזה כבר לא כדורגל זה כדור אהבל
    זה מספיק רציני בשבילך?

משתמש משקיע האוואטר של Solid Snake
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עדיף ארטיק ביד, מאשר ציצי של אישה זקנה.

תמשיך לבכות. DESIRE, זה רק אני או שאמרת שלקחתם כבר את האליפות?
    בכיינים כולכם אוהדי ביט"ר, כשאומרים שהשיפוט גרוע אתם מתחילים לבכות ואומרים שזה ככה וזה ככה.. עובדה שיש לכם אוהדים חוליגנים שרק אוהבים ללכת מכות. עם אוהדים כאלו, עדיף שהקבוצה שלכם, יחד עם כל ה"צבע" שהיא "מוסיפה" לליגה, תירד לארצית.

וסה"כ מי אתה שתקרא לעיתונאות שמאלנים? אתה קורא אותם? אז סתום כבר את הפה. נמאס לי שהכל מאשימים על אנשי השמאל, שאני מתערב איתך לא עושים 90 אחוז ממה שאתה אומר. למה כולם מתרכזים בביט"ר? תשאל את גאידמק, הבן אדם שנותן כל שבוע עוד הצהרה בומבסטית, על קבוצה שאמורה לדרוס את הליגה כבר בסיבוב הראשון. אתם קבוצה של פרשים, קבוצה בקאנטים, ואם תיקחו את האליפות השנה זו תהיה האליפות הכי מסריחה שיש.

ימני מסריח.

משתמש באימונים
    שם פרטי
    בר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Solid Snake צפיה בהודעה
    בכיינים כולכם אוהדי ביט"ר, כשאומרים שהשיפוט גרוע אתם מתחילים לבכות ואומרים שזה ככה וזה ככה.. עובדה שיש לכם אוהדים חוליגנים שרק אוהבים ללכת מכות. עם אוהדים כאלו, עדיף שהקבוצה שלכם, יחד עם כל ה"צבע" שהיא "מוסיפה" לליגה, תירד לארצית.

וסה"כ מי אתה שתקרא לעיתונאות שמאלנים? אתה קורא אותם? אז סתום כבר את הפה. נמאס לי שהכל מאשימים על אנשי השמאל, שאני מתערב איתך לא עושים 90 אחוז ממה שאתה אומר. למה כולם מתרכזים בביט"ר? תשאל את גאידמק, הבן אדם שנותן כל שבוע עוד הצהרה בומבסטית, על קבוצה שאמורה לדרוס את הליגה כבר בסיבוב הראשון. אתם קבוצה של פרשים, קבוצה בקאנטים, ואם תיקחו את האליפות השנה זו תהיה האליפות הכי מסריחה שיש.

ימני מסריח.
    חחחח אתה חזק בקטע של הפועל הא?
    אתה בא למשחק ביום שני?

שם פרטי
    מקמק
    לייקים
    25
    נקודות
    10
    משפט מחץ

לא אומר שככה זה.
    תגיד אבל עוד משחק אחד שהשופט היה איתנו?!
    כולם שונאים ביתר כל העיתונאות!

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי barpa צפיה בהודעה
    חחחח אתה חזק בקטע של הפועל הא?
    אתה בא למשחק ביום שני?
    למה יום שני? ואני בא

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Solid Snake צפיה בהודעה

ימני מסריח.

בגלל שאני ראשי אני לא יכול לענות... חבל... ואני ימני קיצוני... אם אנחנו בקבוצה בקאנטים איך זה שיש לנו
    רק 3 הפסדים? איך זה שלא ניצחתם אותנו ב2 סיבובים?.. אתה רק מדבר ומדבר ומדבר, ורואים את הקנאה
    שלכם שגאידמק איתנו, ובטח שהוא יתאכזב? מה אתה מצפה שהוא יגיד אחרי 3-0? אני מרוצה? למה ההנהלה המפגרת שלכם יותר טובה? פיטרה את שום אחרי שלקח אותם לאירופה? ואני מודיע לך מראש ברגע שהם לקחו את ניר לוין כמאמן, הם הפסידו את התואר מראש, ואתה תראה את זה בסוף שנה, ולהזכירך שאתה אומר שאנחנו אומרים שלקחנו כבר אליפות וזה נכון אגב, כולל אתה אחרי חיפה אמרת את זה, אז אל תשנה את הדברים שלך פתאום.. ובבקשה פעם אחרת בלי התבטאויות כמו "מסריח", הוא דיבר יפה, דבר גם אתה, כי תאמין לי אפשר לירשום פה דף שלם על השמאלנים

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,389 | הודעות: 8,201,982 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect