קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] מאור מליקסון VS ליאור רפאלוב
    על ידי YARlN בפורום כדורגל
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 04-05-2010, 00:31
  2. [דיון] מאור ואשר.
    על ידי $BugsBunny$ בפורום המירוץ למיליון (The Amazing Race)
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 09-02-2009, 22:27
  3. מאור מליקסון... שחקן שהוא חלום?
    על ידי TNL בפורום כדורגל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-06-2006, 15:08
  4. מאור מליקסון שוחרר מבית"ר
    על ידי ArIeL בפורום כדורגל
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 31-05-2006, 01:35
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

[דיון] מאור מליקסון...

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

ברירת מחדל [דיון] מאור מליקסון...

טוב שמעו אני מסתכל על השנה שהוא עבר לחיפה ואני פשוט לא רואה כלום...
    הבן אדם מפגר ברמות... יענו עזבת את בית"ר כי "לא שיחקת", ובחיפה הוא משחק?..
    שחקן מבוזבז, כישרון גדול, אפילו יותר מרפאלוב לטעמי, אבל הטיפשות גברה עליו...
    הלך עזב את המעודון שהשנה יזכה באליפות, כל הצעירים המוכשרים רובם משחקים שזה טוטו
    תמוז, ברק יצחקי, בן שושן, בורכיאן(פחות), אבל עדיין משחק יותר ממה שהוא משחק בחיפה..
    לא מבין למה עבר.. אם המאמן שלו רוני לוי לא מכניס אותו כשנגמרה העונה זה אומר משהו..
    בקיצר באמת חבל שהוא לא משחק, הוא יכול להיות שחקן גדול בחיפה..

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של OzzY
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    51
    נקודות
    423
    משפט מחץ
    Walk On ,With Hope, In Your Heart, And You'll Never Walk Alone, You'll Never Walk Alone!

מוכשר ברמות
    אני מאמין שעכשיו האו חזר מפציעה יקבל יותר דקות
    אני מאמין בו אחושרמוטה ואני מאמין שגם רוני מאמין בו :X

Whose shaded man's blood,
    by man shall his blood be shed.
    Orphaned Land, Genesis
    TomeR says:
    ספר לי משו
    ישי says:
    אני גיי

משתמש באטרף האוואטר של DoR TnT
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    1
    נקודות
    5,540

לאט לאט הוא יתחיל להכנס יותר..
    מכניסים אותו בינתיים בתור מחליף בדקות האחרונות

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    תן חיוך הכל לטובה

בסוף הכל יהיה טוב

משתמש כבוד האוואטר של O-MaN1
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

צריך לגדול...צריך כוח...לשחקן במבנה שלו קשה להצליח אם אין לו כישרון כמו בניון נגיד...צריך יותר פיזיות....
    יותר מהירות...גם בבית"ר הוא לא היה משחק הרבה יותר..הוא אמר שרוני לוי משפר אותו...אבל להיות צעיר וללכת לרוני לוי זה סיכון כי הוא לא משתף צעירים...אולי הוא יתחיל לקבל דקות עכשיו...למרות שהוא צריך להיכנס בעמדה של השחקן הכי חשוב בחיפה, בוקולי.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

אתה מדבר על הדיכוי צעירים בחיפה ? לך סתכל מה קורה בבית"ר שחקן כמו שושן צריך להתייבש על הספסל בגלל שארקאדי קנה למזרחיל'ה כמה "שמות" במיליוני דולרים אז הוא צריך לתת להם במה במקום לתת לשחקן צעיר מצוין שכבר הוכיח את עצמו בנבחרת לשחק. איפה ברוכיאן וברק יצחקי ? הבמה שלהם זה גביע הטוטו נכון ?

עזב את המעודון שהשנה יזכה באליפות
    תוריד את האף שלך כי אתה מצהיר הצהרות שאפילו נוסטרדאמוס לא היה יכול לחזות.

מליקסון ? שחקן אגף לגיטימי חבל שדווקא שחקני האגף של חיפה שפותחים בהרכב הראשונים יותר טובים ממנו כי הוא לא יכול להתחרות איתם, מי יודע אולי שנה הבאה.
    ולא העונה של מכבי חיפה לא נגמרה כמו שרשמת שם.

משתמש משקיע האוואטר של Azax Syndrom
    שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

הוא שחקן עם כישרון לא נורמלי הוא מתנהג אבל כמו ילד הוא צריך להתבגר והתחיל למסור ולא להיות כריסטיאנו רונאלדו של לפני שנה שלא מוסר ורק חושב איך להלהיב את הקהל עם השליטה שלו בכדור...
    שינסה לשלב את זה במשחק קבוצתי זה יהיה נחמד הוא צריך לקבל עוד דקות נכס גדול שהגיע מבית"ר

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

אחי רק שבוע שעבר הוא חזר מפציעה גם קייסי
    שנצחנו 2-0 בפתח תקוה הוא היה עד דקה 70 שפצעו אותו .
    אבל יש משהו צודק , ראיתי אותו משחק נגד צסקה מוסקבה בטורניר הרוסי פירפר אותם כל כך .
    קטן פפשוט התחלש אולי צריך להביא לו הזמדנות
    Siete

משתמש כבוד האוואטר של Red Devils
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    1
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    "יש מצב לגזוז?"

אני אוהב את מליקסון בכל מה שקשור לכדורגל..
    הוא שחקן טכני וטוב..הוא עזב את בית"ר כי לא היה לו כיף שם ות'אמת הוא צודק..
    בית"ר זה לא מועדון שמקדם צעירים.
    אבל גם בחיפה הוא בקושי רואה דשא..עד עכשיו הוא היה פצוע. נראה מה יהיה עכשיו.
    אם לא ילך אז שיעשה מה שעשה ראובן עובד. שילך לקבוצה קטנה ומשם יפרח.
    Manchester United glad to present you the Red Weapon

Be Careful

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Hoobastank צפיה בהודעה
    אתה מדבר על הדיכוי צעירים בחיפה ? לך סתכל מה קורה בבית"ר שחקן כמו שושן צריך להתייבש על הספסל בגלל שארקאדי קנה למזרחיל'ה כמה "שמות" במיליוני דולרים אז הוא צריך לתת להם במה במקום לתת לשחקן צעיר מצוין שכבר הוכיח את עצמו בנבחרת לשחק. איפה ברוכיאן וברק יצחקי ? הבמה שלהם זה גביע הטוטו נכון ?

תוריד את האף שלך כי אתה מצהיר הצהרות שאפילו נוסטרדאמוס לא היה יכול לחזות.

מליקסון ? שחקן אגף לגיטימי חבל שדווקא שחקני האגף של חיפה שפותחים בהרכב הראשונים יותר טובים ממנו כי הוא לא יכול להתחרות איתם, מי יודע אולי שנה הבאה.
    ולא העונה של מכבי חיפה לא נגמרה כמו שרשמת שם.
    אם כל הכבוד לצעירים של בית"ר, אנחנו מתמודדים על אליפות, ולא על להגיע למקום 4 כמוכם... נכון שהם
    צריכים לשחק, מסכים איתך, אבל עובדה שהם משחקים הרבה יותר ממליקסון.. ברק יצחקי היה פצוע כל השנה.. ובגלל זה לא שיחק, כשהוא חוזר כל הזמן משחק, ובורכיאן במחצית שניה.. מליקסון אפילו את זה לא.. נרים את האף? אממ אולי לא, אבל כלפי חיפה תמיד, כי אחרי התבוסות שאכלתם אתם יכולים רק לשבת בצד ולהגיד הנה אלופה חדשה בדרך.. וOman אז מה עם הוא אמר שרוני לוי מקדם אותו? "אמר, תגיד גם אתה" תתחיל ללמוד
    את המשפט הזה.. מה אתה מצפה שהוא יגיד? רוני לוי סתם מאמן, מתחנף אליו שיתן לו לשחק.. עכשיו אין ספק
    שלטעמי הוא צריך להיות בהרכב, אבל התיזמון של ההליכה לחיפה בפזיזות מבית"ר, הייתה מיותרת...

אחי
    חכה תן לו קצת זמן
    הוא כולה ילד עדיין ואני בטוח שאם הוא ישאר שנה הבאה בחיפה הוא יקבל המון קרדיט מרוני...הוא אחת "התגליות" של השנה!!

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

כמה נחמד אחרי 10 שנים בית"ר רצה לאליפות בלי להתפרק באמצע ואפשר להרים את האף, שכחת מי שלט פה במהלך ה7 שנים האחרונות נכון ? שכחת איזו קבוצה הגיע לסן סירו, שכחת איזו קבוצה הגיע לאנפילד ולאולד טראפורד, שכחת איזו קבוצה הייתה באיצטדיון האולימפי במינכן, איפה בית"ר הייתה ? הכי רחוק שבית"ר הגיעו היה האיצטדיון האולימפי של רומניה.
    אז אתה באשליה שלך שבית"ר היא 2 רמות מעל הליגה כי היא 4 נק' מהמקום השני (כאשר מכבי חיפה בשלב כזה כבר הייתה ב16 נק' מעל המקום ה-2), אתה באשליה שלך שבית"ר דורסת את הליגה, במהלך העשור האחרון בית"ר הייתה לא מאשר קבוצת מרכז טבלה "הסמל" של המדינה. אתם מתמודדים על האליפות ואנחנו התמודדנו על להגיע לרבע גמר גביע אופ"א בוא נחשוב ביחד מה יותר קשה. אז אין לך איך לתרץ את אי קידום הנערים בבית"ר, מה עוד בחיפה קינן ורפאלוב שני שחקני הנבחרת האולימפית מקבלים קרדיט עצום השנה ומנפיקים תוצאות.
    הרבה אנשים בפורום הפסיקו להעריך אותך בזמן האחרון רק בגלל שאתה לא מפסיק להרים את האף, אז בוא תהיה צנוע ותרד מהעץ שטיפסת עליו ובסוף העונה תהיה חכם, לפעמים צניעות זו גם מעלה בעיקר עכשיו אצלך.
    ואני לא מדבר עכשיו על כן אליפות לא אליפות כן 4:0 לא 4:0 אני מדבר עלייך אישית ועל האופי שאתה מקרין בתגובות שלך, זה לא יביא אותך לשום מקום בחיים.
    נערך לאחרונה על ידי Hoobastank; 19-03-2007 בשעה 23:40.

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

כמה נחמד אחרי 10 שנים בית"ר רצה לאליפות בלי להתפרק באמצע ואפשר להרים את האף, שכחת מי שלט פה במהלך ה7 שנים האחרונות נכון ? שכחת איזו קבוצה הגיע לסן סירו, שכחת איזו קבוצה הגיע לאנפילד ולאולד טראפורד, שכחת איזו קבוצה הייתה באיצטדיון האולימפי במינכן, איפה בית"ר הייתה ? הכי רחוק שבית"ר הגיעו היה האיצטדיון האולימפי של רומניה.
    אז אתה באשליה שלך שבית"ר היא 2 רמות מעל הליגה כי היא 4 נק' מהמקום השני (כאשר מכבי חיפה בשלב כזה כבר הייתה ב16 נק' מעל המקום ה-2), אתה באשליה שלך שבית"ר דורסת את הליגה, במהלך העשור האחרון בית"ר הייתה לא מאשר קבוצת מרכז טבלה "הסמל" של המדינה. אתם מתמודדים על האליפות ואנחנו התמודדנו על להגיע לרבע גמר גביע אופ"א בוא נחשוב ביחד מה יותר קשה. אז אין לך איך לתרץ את אי קידום הנערים בבית"ר, מה עוד בחיפה קינן ורפאלוב שני שחקני הנבחרת האולימפית מקבלים קרדיט עצום השנה ומנפיקים תוצאות.
    הרבה אנשים בפורום הפסיקו להעריך אותך בזמן האחרון רק בגלל שאתה לא מפסיק להרים את האף, אז בוא תהיה צנוע ותרד מהעץ שטיפסת עליו ובסוף העונה תהיה חכם, לפעמים צניעות זו גם מעלה בעיקר עכשיו אצלך.
    ואני לא מדבר עכשיו על כן אליפות לא אליפות כן 4:0 לא 4:0 אני מדבר עלייך אישית ועל האופי שאתה מקרין בתגובות שלך, זה לא יביא אותך לשום מקום בחיים.
    לגבי האופי שלי, אתה לא תשנה אותי, ולא מזיז לי מה שאתה אומר לי.. כי בנתיים אתה מזבל את השכל עם
    אשליות ודברים בעבר.. וזה הכול בולשיט אחד גדול.. בית"ר קבוצה 2 דרגות מעל חיפה מכמה סיבות.. קהל יותר גדול, כסף, סגל הכי טוב... וזה מביא את התוצאות.. להביס את ה"אלופה" שלך שהייתה אלופה 7 שנים, 4-1 בבית, ו3-0 בחוץ כאילו להילחם עם השלטים במגרש זה רק מראה את הפער.. לידיעתך אוהד הדגול של חיפה, בעונה הראשון שמכבי חיפה לקחה אליפות זה היה בפער של 6 נקודות בלבד, תלמד קצת ידע על הקבוצה שלך.. קינן ורפלאוב בצעירה? בורכיאן, יצחקי, בן שושן, ותמוז גם ושון ותמוז בנבחרת הבוגרת נו ו? לגבי ההתנשאות שלי כביכול.. זה שיש לך בעיה עם האופי שלי, זו בעיה שלך, או שתתעלם או שתמשיך להרצות לי זה לא יעזור.. ותאמין לי אחי האופי של הביא אותי בחיים לדברים שאני עצמי לא ידעתי.. את הדוגמאות אני ישאיר לעצמי אם אתה רוצה אני יתן לך בפרטי.. ותבין משהו לגבי האירופה שאתה כל כך זוכר ושמח ממנה.. למכבי חיפה ובוא נהיה מציאותיים, תמיד היה סגל יותר טוב מכולם.. למה? תשובה: כסף.. עכשיו הכסף משחק אצלנו משחק ואני מודה,
    וזה הדבר גם שיתן לנו את האליפות, וגם למקומות באירופה אל תדאג.. אולי זה לא יהיה שנה הבאה, אולי גם בעוד לא שנתיים, אבל זה יהיה, ואני מבטיח לך זה שאלה של זמן... אבל גם פה אני חי על עתיד וזה לא נכון, אני רוצה להסתכל על ההווה מה שקורה עכשיו, בית"ר קבוצה אדירה, עם סמל, קהל תומך וגדול, בעלים שיכול לספק לנו כספים, אני לא רואה חיסרון.. אתם אלה שמתנשאים וכל הזמן מראים את העבר המפואר שלכם.. אבל גם העבר שלכם מאוד אפור ועלוב כמו להפסיד למאלמו ורוזנברג.. מה לעשות? קרה.. אני מאחל לחיפה שתהיה באירופה תמיד, אבל עדיין לדעתי בית"ר קבוצה יותר טובה, ואם אתה לא מוכן לקבל את זה, זו אך ורק הבעיה שלך, אדיוס :]

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

אני לא מתנשא על העבר המפואר של חיפה אני רק מזכיר לך אותו כדי שתבין מה ההבדל בין מכבי חיפה לבית"ר ומה בית"ר עדיין לא עשתה בשביל לגרום לך להבין שהתגובות שלך ממש לא לעניין, זה שאתה מרים את האף כל תגובה שלך על זה שבית"ר מובילה 4 הפרש זה מה שלא במקום, כל אשכול נעוץ אני שם לב לזה וזה כבר נמאס.
    האופי שלך הביא אותך לדברים נפלאים בחיים זה נחמד, אם אתה מודה שהתנשאות היא באופי שלך אז אולי בלעדיה הייתה מגיעה לדברים אפילו יותר נפלאים מי יודע? תנסה לא יפגע בך תאמין לי.

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

אני לא מתנשא על העבר המפואר של חיפה אני רק מזכיר לך אותו כדי שתבין מה ההבדל בין מכבי חיפה לבית"ר ומה בית"ר עדיין לא עשתה בשביל לגרום לך להבין שהתגובות שלך ממש לא לעניין, זה שאתה מרים את האף כל תגובה שלך על זה שבית"ר מובילה 4 הפרש זה מה שלא במקום, כל אשכול נעוץ אני שם לב לזה וזה כבר נמאס.
    האופי שלך הביא אותך לדברים נפלאים בחיים זה נחמד, אם אתה מודה שהתנשאות היא באופי שלך אז אולי בלעדיה הייתה מגיעה לדברים אפילו יותר נפלאים מי יודע? תנסה לא יפגע בך תאמין לי.
    לדעתך אני מתנשא, לדעתי לא...
    ובטח שאתה מתנשא.. עובדה שאמרת מי הגיע לאולדטפורד, ומגיע ככה ומגיע ככה ואיפה בית"ר זה סתם
    ציינת לאוויר נכון?.. ובטח שאני ירשום שבית"ר מובילה בהפרש, אליפות משנת 97, על מה אתה מדבר בכלל..
    עד שהקבוצה שאני אוהד הכי טובה בארץ, מוכשרת, אדירה, סמל, כולם מדברים עליה, אני לא יגן עליהם..

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,800 | הודעות: 8,173,387 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect