כן ולפני כמה זמן שעדיין לא ידעו שהעורלה גורמת למחלות...
חשבו שברית מילה זה סתם לחתוך את ה*** שאין לזה הגיון אבל עכשיו שהמדע מתפתח לאט לאט מגלים דברים וגם זה מסתדר עם האמונה. אז סימן שיש לזה הגיון... וזה לא סתם
כן ולפני כמה זמן שעדיין לא ידעו שהעורלה גורמת למחלות...
חשבו שברית מילה זה סתם לחתוך את ה*** שאין לזה הגיון אבל עכשיו שהמדע מתפתח לאט לאט מגלים דברים וגם זה מסתדר עם האמונה. אז סימן שיש לזה הגיון... וזה לא סתם
|
|
מאמין באלוהים. לא ביהדות...
Bring the Violence-
ברית המילה כשמה כן היא. ברית. אברהם נדר שיחנך את זרעו לעבוד את אלוקים בדבקות מושלמת. בתמורה הבטיח אלוקים לערוב לקיום יוצאי חלציו של אברהם - משפחת העבריים, שהפכו לעם ישראל וידועים מאז כיהודים.
כל עוד יהיו יצורי אנוש בעולם, הבטיח אלוקים לאברהם, יהיו גם יהודים. ברית זאת, או חוזה זה בין אלוקים לאברהם נחתם באמצעות מעשה המילה.
על פי ספר החינוך (מצווה ב') מטרת מצווה זו, להבדיל בין ישראל לאומות בגוף, ולרמוז שכפי שהאדם משלים את גופו בפעולותיו, כך הוא יכול להוציא אל הפועל את נפשו
תקראו עוזר להאמין:
המילה אלוקים פירושה הוא "בעל הכוחות". אך אין הדבר מגדיר עדיין את האלוקים, ועדיין לא נוכל לדון בו מסיבה זאת. אמר לי פעם אתיאיסט: "להאמין באלוקים, דומה לאמונה שברגע זה, עומד מאחורי דב קוטב צפוני לבן".
"באמת?" שאלתיו, "ומה תאמר אם תסתובב לאחוריך, ואמנם לא תגלה דב קוטב צפוני לבן, אך תגלה את טביעות רגליו על האדמה?""מה נעשה כאשר טביעות הרגליים הללו יתאימו במדויק לטביעות רגליו של דב קוטב צפוני לבן?"האתיאיסט לא ידע מה לענות, עד שהסברתי לו את הנמשל."אם אנו נראה את טביעות רגליו של דב הקוטב, ואפילו כמה משערותיו במקום, נוכל לדעת בוודאות שהוא, או לפחות חלק ממנו היה כאן. כך גם אם נראה את טביעות אצבעותיו של האלוקים בעולם, נדע בוודאות שהוא קיים"."ומהן טביעות אצבעות אלה?" שאל האתיאיסט."טביעות אלה, הן בעולם המורכב שהשאיר מאחוריו, היקום וכל בעלי החיים המתוחכמים. הם המעידים על מציאותו של האלוקים" עניתי.זוהי הדרך להגדיר את האלוקים למעשה, להגדיר אותו לא רק כבעל הכוחות כולם, אלא כבורא העולם. כאשר הגענו למושג "בורא", יש לנו הגדרה מדויקת. בורא הוא הגדרה של מישהו שעשה משהו, ובמקרה שלנו, את העולם. כאשר נוכל להוכיח שהעולם והיצורים החיים שעליו, לא היו יכולים להווצר בדרך המקרה, נוכיח בעצם שבורא בעל אנטילגנציה ברא את העולם. הבה נסכם את ההוכחה המוחלטת למציאות האלוקים:
נערך לאחרונה על ידי noobnet; 22-03-2007 בשעה 23:09.
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
אני לא אמרתי שסתם חותכים את הפין
ומה לא הגיוני בזה?
ואם כן אז איך אתה חושב שכדור הארץ נוצר?
סליחה על הדאבל חשבתי Erik הגיב אחרי התגובה שלי
נערך לאחרונה על ידי noobnet; 22-03-2007 בשעה 23:23.
למה אתה חושב שבאת לעולם?
סתם? לחיות ואז כשמתים הכל נגמר?
באת לעולם בשביל לקיים מצוות ואז להכנס לגן עדן... ואם עשית ההפך תלך לגהינום
למה לא נכנסים ישר לגן עדן? כי הנשמה נהנת יותר ומרגישה יותר בנוח שהיא השיגה את זה ולא סתם קיבלה את זה
מאיפה אתה יודע? :|
אתה היית שם שאתה אומר?
מישהו הוכיח שגן עדן\גיהנום קיימים?
תפסיק כבר להגיב תגובות טיפשיות חסרות הגיון
אפשר להוכיח במוות קליני היו אנשים שהיו שם וחזרו אז זה לא שטויות... ועוד האנשים האלה היו חילוניים ובא אחד כזה לבצפר שלי וסיפר לנו...
ובסוף הם חזרו בתשובה
נערך לאחרונה על ידי noobnet; 22-03-2007 בשעה 23:49.
לבנתים כל מי שאני מכיר חזר... אז יכול להיות שיש כאלה שלא חזרו...
גם לנו הוא אמר שהוא ראה את האור בקצה המנהרה (אני לא ממש זוכר זה היה בכיתה ז') אבל אני כן זוכר שהוא אמר שזה אמיתי והוא ראה את זה
זה אומר לך שיש חיים אחרי המוות... וזה גד עדן/גהינום
נערך לאחרונה על ידי noobnet; 23-03-2007 בשעה 00:09.
שוב, אתה מוכיח אמונה בעזרת אמונה אחרת. אז מה שמי שהיה במוות קליני אומר שהוא ראה אור? יש אנשים שאומרים שחטפו אותם חייזרים, אז נאמין גם להם? נאמין גם לאלה שאומרים שראו את אלוהים? ואז אולי גם נאמין לכל אלה עם הכוחות העל טבעיים, אלה שקוראים מחשבות...
תבין דבר אחד, כל עוד משהו לא מוכח ללא צל ספק ספק (מה שנקרא בשפה נורמאלית reasonable doubt), הוא לא נכון. אם תוכיח בעזרת חישובים כלשהם, בעזרת נוסחאות ודרכים המוסכמות על הקהילה המדעית, אז אני אאמין למילה שלך שיש אלוהים, שיש ניסים ושיש גן עדן.