|
|
טוב אז שיחקתי עוד, המשחק ממש טוב לדעתי, מעביר את האווירה של המקום ממש טוב, הממשק די נוח ודווקא קליט די מהיר, הקרבות די מאתגרים (בעיקר ככל שרמת הקושי גבוהה יותר) הAI מציג יכולות טובות, המשימות מעניינות, יש מלא אפשרויות וחפצים, והעלילה המרכזית אפופה במסתורין.
לדעתי משחק ששווה חרישה!
אפשרויות מבחינת נשק, תחמושת שאתה יכול להחליף מלא סוגים של תחמושות, לבחור מלא נשקים וסתם כל מיני פריטים שיקלו על המשחק.
הממשק של ה PDA שלך, שבו מאורגנות כל המשימות, המפה, הדיאלוגים ואנציקלופדית המשחק ממש נוח וקל לקלוט איך להשתמש בו.
וגם איך הקרבות הולכים, שזה לא כמו בכל משחק יריות מגוף ראשון, לא סתם הולכים ומרססים, צריך לדעת אך לירות נכון, לשתף פעולה עם חבריך לקבוצה (בתנאי ויש כאלו) ואיך לחמוק מהאוייבים שמציבים בפניך אתגר טוב כאשר מצליחים להסתתר ולחמוק ממך ולירות עליך ממקומות שאתה לא יכול לפגוע בהם.
יש לי אותו כבר איזה 3 ימים על המחשב מחר אני אתקין אותו ונראה מה איך:]
אני תקוע במשימה שצריך לרדת לאיזו מנהרה, ואז מוטציה מטורפת מתחילה להפחיד אותי! אני צריך למצוא שם משהו...
מישו עבר?
זאתי שעושה לך זעזוע מוח כזה? פשוט תנסה לפגוע בה, לא צריך הרבה כדורים כדי שהיא תמות.
ופאק, המשחק הזה מדהים, בעיקר שמבינים איך הכל פועל שם, זה פשוט כ"כ כיף! הקרבות שם בכלל! והכי טוב שאתה יכול לשנות סוג של תחמושת (לחיצה על Y) לפי הצורך, אם אתה צריך כדורים שעוברים דרך אפודי מגן או לא...