|
|
זה עם הקופים זה סתם שטויות...
תביא לי הוכחה שזה קיים... ולמה עכשיו אין עוד קופים שהם בני אדם?
וזה לא הגיוני שכל העולם הזה מתוכנן כל כך טוב שזה נוצר מהאבולוציה או משהו אחר שאמרת שם אני לא זוכר
זה לא הגיוני שכל זה נוצר סתם מחלקיקים חייב להיות מישהו שתכנן הכל... ואם זה כן מי ברא את החלקיקים האלה...?
"מהצתברות של אבינים חולות וחלקיקים שונים שהצתברו כתוצאה מהתפוצצות של כוכב-לכת אחר"
אתה אמרת שככה העולם נוצר אז מאיפה נוצרו החלקיקים ואיפה נוצרו כוכבי הלכת מאיפה כל זה?
זה אלוקים ברא הכל
מאמין. שומר כשרות, צם בכיפור. לא מתוך לחץ של הסביבה, אלא מתוך בחירה.
Cristiano Ronaldo - The Name And The Legend.
תאמין לי שיש קופים יותר חכמים ממך.
לפחות זה משהו שחקרו והוכיחו, בין אם זה נכון ובין אם זה לא
יש עוד תאוריות הרבה יותר הגיוניות מזו שאלוהים ברא הכל
מאיפה נוצרו החלקיקים? מכוכבי הלכת שהתפוצצו
מאיפה נוצרו הכוכבי לכת? מכוכבי לכת אחרים שהתפוצצו
ומאיפה נוצרו הכוכבי לכת האחרים? בטוח שלא מאלוהים
אתה כאילו שם לב מה אתה אומר?
אין טיפת הגיון במה שאתה אומר
נגיד ואלוהים יצר את הכל
למה אנחנו היחידים במערכת השמש שלנו?
למה אין עוד חיים במערכת השמש שלנו?
למה הוא לא יצר לנו "שכנים"?
ואם הוא קיים למה הוא לא מוכיח שהוא קיים?
הוא הרי כל יכול
למה הוא לא עוזר לעם היהודי
אם עכשיו תיהיה שואה 2 והפעם ישמידו את כולנו איפה יהיה אלוהים?
איזה שטויות מהתחת דיי....
אל תדאג היהודים ישארו תמיד ולבנתיים זה מתקיים היו מלא עמים שנכחדו ואנחנו לא... אני לא זוכר בדיוק איזה אבל אני זוכר שהמורה שלי אמר והביא שמות מהתנ"ך אז איך זה שדווקא היהודים לא נכחדו?
ולמה הוא לא מוכיח כי הוא רוצה שתאמין בו אם תראה אותו אתה בטוח תאמין אבל הוא רוצה שתעשה את זה בכוחות עצמך ותתאמץ שתעשה משהו זה לא הקטע להראות ואז תאמין...
והוא עוזר ליהודים אתה פשוט לא שם לב...
ותרא את אריאל שרון שנתן מארץ ישראל (וזה אסור לפי התורה) תראה מה קרה לו זה גם סתם? וכל אלה שהיו איתו ותמכו בו הם גם נענשו האשימו אותם באונס פיטרו את הרמטכל וכו' (אני לא בקיא בזה)
כל זה קרה דווקא אחרי ההתנתקות? למה לא שנתיים לפני או בעוד כמה זמן זה לא סתם פוקסים
נערך לאחרונה על ידי noobnet; 23-03-2007 בשעה 14:36.
זה בגלל שהעם חטא יש עוד סיבות אני לא יודע הכל
דעו לכם שהשואה לא היתה הפשע הכי גדול בהיסטוריה. בחורבן הבית השני הרומאים רצחו הרבה יותר יהודים - תחפשו בספרים ותראו. יש הרבה סיבות להאמין בדיוק כמו שיש סיבות לא להאמין. שאלה איך אתם מסתכלים על זה, והאם אתם בכלל מוכנים לשמוע. כל יום נרצחים יהודים, וזה כמעט לא משנה המספר כמו שמשנה למה זה קרה. לכן על תתמקדו על מספרים. יש הרבה נימוקים טובים למה קרתה השואה. אחד מהם הוא שהיהודים, לפחות מרביתם באותה תקופה, עזבו בהשפעת תנועת ההשכלה את חדרי הישיבות ואת חדרי לימוד התורה לטובת האוניברסיטה, ולאחר מכן איבדו זהות יהודית כמעט לגמרי. ועכשיו שימו לב לפלא שיש בעולם: אנחנו היהודים מנסים להיות הכי אין, הכי גויים שאפשר להיות, אבל למרבה הפלא הגוי לא רוצה פשוט לא רוצה, ולא משנה אם זה הנאצים או מישהו אחר. כשרוצים לשנוא אז שונאים אפילו סתם בלי סיבה.
לקחתי מאתר משהו החופש
אבל אתה רואה שבכל זאת היהודים נשארו?!?!
נערך לאחרונה על ידי noobnet; 23-03-2007 בשעה 15:22.
אני מאמין באלוהים עזבו אותי מכל הסיפורים של הנבואות וכל זה לדעתי פשוט יש אלוהים בשמים...
ומי שלא מאמין בחירה שלו.....
בואנה חחח הרגתם אותי אני חוזר פתאום א ני רואה ביומיים מ 2 עמודים נהיה 6 חחח קראתי הכל ואני חייב להגיד לכם.... הנושא הזה מבלבל אותי מאוד.... מצד אחד הנבואות האלה.... עם יצחק רבין וזה זה פשוט תפס אותי... אבל מצד שני באמת איפה ה' היה בשואה
ואם אנחנו אומרים שיש רק אלוהים אחד ואין את כל האלילים האלה שהמצרים מאמינים בהם.... (אם הם עדיין מאמינים באלילים... או נגיד היוונים)... אדז מה האלוהים שלהם לא קיים הם כאילו מופקרים אפחד לא דואג להם?... או שיש הרבה אלוהימים?...
כןן מאמין
עידן עידן עידן כופר קטן אהה חיחיחיחיחיחיחיחיחי...
^^תודהה ..ליייייייייייייייייי^^