והגדיון שלנו השבוע הוא חי"ר רמבו או מוד"ש בונד
אתם יכולים להביא מידע שיש לכם לכם, להביע דעה, מה אתם מעדיפים.
או בכלל אתם רוצים את היוקרה של הצנחנים.
יאללה תדונו
והגדיון שלנו השבוע הוא חי"ר רמבו או מוד"ש בונד
אתם יכולים להביא מידע שיש לכם לכם, להביע דעה, מה אתם מעדיפים.
או בכלל אתם רוצים את היוקרה של הצנחנים.
יאללה תדונו
|
|
חי"ר , גבעתי באש ובמים , מתגייס בגיוס הקרוב יולי אוגוסט 07 כבוד . !
בהצלחה אני מקווה שתקבל את מה שאתה רוצה![]()
מטכ"ל בעזרת השם :]
אממ נראה לי שיש בזה משהו בונדי כזה :] וגם חי"ר .. מתכונן קשה =]
אממ חי"ר אני לא יכול(פרופיל 72),אז סימנתי מוד"ש עדיפות ראשונה
האמת לי יש התלבטות די רצינית בקשר לזה...
סימנתי נחל5 ועדיפות ראשונה
צנחנים 5
ומוד"ש סימנתי אני חושב 2 ועדיפות שלישית.
הבנתי שהסיכוי שתקבל במוד"ש תפקיד מעניין הוא די נמוך ורוב התפקידים הם חרא...ככה שכנראה עדיף כבר חי"ר...ואם חי"ר אני מעדיף נחל בגלל שמאוד חשוב לי האנשים וזה די ידוע שבנחל יש את האנשים הכי טובים.
צנחנים אולי בגלל היוקרה אבל עדיין אני מתלבט...אני לא ממש מכיר את החטיבה ואת האנשים שם...
אז כרגע אני על נחל אבל נראה איך זה יתפתח
ואללה אחי תלוי איפה במודש אבל אני מניח שהיו להם פעולות בונדיות כאלה... בטוח שלמטכל היו.. יותר מגניב לא?
צנחנים יוקרה ? ממש ממש לא
מוד"ש לאאא , תאמין לי שזה לא מה שאתה רוצה .. :\
תקרא מאמרים על זה ..
אני אשתדל להביא לכם
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
מה זה כל הקיצורים האלה ? :\ חח
slickskter@gmail.com
מורשת קרב זה טוב ויפה אבל היום הם לא כאלה יוקרתיים... הסיירת שלהם סבבה אבל יש סיירות ויחידות עלית הרבבבהה יותר יוקרתיות... זה נכון שצנחנים ביצעו הרבה פעולות אבל בשנות ה70 הם כבר לא נחשבו כל כך... 101 פורקה כי הפעולות עברו מפעולות גמול למנע... ורימון גם כבר לא היתה... במקומם הגיעה השייטת מטכל וסיירות שהוקמו...
אין שום קשר בין מה שאמרתי בין סיירת מטכ:ל שבכלל הוקמה בשנות החמישים והשייטת לבין יחידת רימון וסיירת 101 וגם שום השוואה בינהן לא עשיתי.
סיירת מטכ"ל וחברותיה כבודה במקומה מונח.
ואני גם לא מדבר על היחידות ההתנדבותיות, ההשוואה נעשתה בין הצנחנים לגולי ברמת הגדודים ולא ברמת הסיירות.
אם לשם השוואה סיירת גולני נחשבת לטובה יותר מסיירת צנחנים.
טחחח אחי אני לא אמרתי שהשייטת היא יחידה חדשה.. וגם לא אמרתי שהם מחליפות... אחי קרא מה שרשום ואל תגיב על שטיות שלא רשומות...לא אמרתי שהם החליפו.. אמרתי שהיום בצנחנים לא קיימות הרבה יחידות מובחרות שהיו קיימות פעם והיום היחידות של השייטת מטכל ועוד סיירות נחשבות יותר יוקרתיות להרבה אנשים יותר מאשר צנחנים... זה לא כמו פעם... 101 עם הפעולות גמול למשל שנחשבו לגאוה של המדינה.. זה מה שרשום אחי אז אל תנסה סתם לשחק אותה מבין ו"לקטול" מישו אחר...אתה לא הכי חכם בעולם...