גרשון: זה מלחיץ לשחק כשיודעים שמכבי ניצחה
בלם בית"ר מרגיש את הצהובים מתקרבים לפני משחקה של קבוצתו מול בני-יהודה מחר ב-20:50. ברק יצחקי: "אולי האוהדים יזרקו לנו מופלטות בסיום"
בית"ר ירושלים מסיימת היום את ההכנות למשחק מחר (שני) ב-20:50 מול בני-יהודה. בקבוצה מודעים לעובדה שפער שבע הנקודות נמצא בסכנה בעקבות ניצחונה של מכבי ת"א, אמש באורווה.
המאמן, יוסי מזרחי, ערך אסיפת קבוצה לפני שהשחקנים עלו לאימון בבית וגן.
קשר הקבוצה, ברק יצחקי, אמר הבוקר ל-ONE: "מכבי ת"א שיחקה אתמול טוב, היא קבוצה טובה וכך גם הפועל ת"א אבל אנחנו צריכים להתרכז בעצמנו. נבוא למשחק מול בני יהודה לנצח. נבוא לעשות את העבודה. גם מחר וגם עד סוף העונה".
יצחקי הוסיף: "אם נעשה את העבודה שלנו אין לי ספק שנזכה באליפות. אני חושב שניפחו את הסיפור עם ישראלביץ' יותר מדי, הוא כבר מאחורינו, לפי דעתי הגול היה חוקי והכל היה כשר. אנחנו לא מסתכלים אחורה. אנחנו כבר לא מדברים על זה בכלל".
על בני יהודה אמר: "אין ספק שבני יהודה באה קצת לחוצה אחרי ההפסד בגביע והיא לא נמצאת בתקופה טובה בליגה. הם יבואו להילחם על החיים שלהם.
"הם לא רוצים להסתבך בתחתית אבל לנו יש את המטרות שלנו, אנחנו חייבים לנצח, במיוחד לאחר התוצאה של מכבי ת"א מול פ"ת ולשמור על הפער של השבע נקודות ולנסות ולהגדיל את זה במחזורים הבאים".
יצחקי התייחס לעובדה שבית"ר תשחק בזמן חגיגות המימונה ואמר: "נראה לי שנדבר עם כמה אוהדים שיחביאו מופלטות בכיסים ויזרקו לנו בסיום המשחק". יצחקי סיפר שאצלו בבית חוגגים את המימונה ואמר: "יש לי אמא מרוקנית ואיך אפשר שלא, תמיד אצלנו יש חגיגה גדולה בבית".
לכתבה המלאה:
http://www.one.co.il/cat/articles/ar...id=90312&bz=31

ציטוט ההודעה