תוכנה להפרדת פסקול משיר וההפך אם למישהו יש תוכנה כאת אני חייב אותה, מי שלא הבין הכוונה שהיא יכול להוריד את הקצב של השיר בנפרד והמילים בנפרד, תודה...
עריכה:
עשית אשכול לא קשור של בקשה ואני רשמתי לך להביא שמות בנעוץ ואתה לא מביא מה אתה עושה צחוק!?..
תוכנה להפרדת פסקול משיר וההפך אם למישהו יש תוכנה כאת אני חייב אותה, מי שלא הבין הכוונה שהיא יכול להוריד את הקצב של השיר בנפרד והמילים בנפרד, תודה...
עריכה:
עשית אשכול לא קשור של בקשה ואני רשמתי לך להביא שמות בנעוץ ואתה לא מביא מה אתה עושה צחוק!?..
נערך לאחרונה על ידי DoR TnT; 07-04-2007 בשעה 20:43.
|
|
אני צריך פוטושופ 9..! בבקשה שמישהו ישים..!
עריכה:
אני לא יודע אם יש לך 200 הודעות אבל בכל מקרה יש באתרים שבהודעה הראשונה
נערך לאחרונה על ידי DoR TnT; 08-04-2007 בשעה 19:33.
בבקשה דחוףף!!!
אני רוצה צ'יף או איך שקוראים לזה שהופך את הוינדוס לעברית!!
תודהה רבההה!!!
עריכה:
אני כבר לא מכיר משהו אבל ראיתי איזה נושא של דיזיאר (תומר) הוא צריך להיות בדף הראשון או השני
עריכה:
אין הנושא של תומר זה להפוך וינדוס לא חוקי לחוקי זהו זה מה שיש!
בבקשה מישהו!
עריכה:
אין לי בהורדה אני אביא לך את זה לבצפר שיהיה לימודים
קיימת תוכנה שמקליטה את כל מה שקורה במסך או שמקליטה את מה שמורץ במדיה פלייר?
בעיקרון מה שאני צריך להעלות DVD ליוטיוב, ואני לא מצליח להעביר את הDVD לקובץ AVI רגיל.
ואני צריך גם קראק לתוכנה adobe audition 2.0
תודה מראש!
עריכה:
יש תוכנה שמשנה סיומות קוראים לה Total Video Converter הבאתי הורדה שלה אם לא עובד תחפש באתרים
הקראק לתוכנה שרצית..:
http://www.crackdb.com/get_63422_Ado...2.0_crack.html
תודה, אבל הקראק לא עובד.. הכפתור של ה"Activate" בתכנה עצמה בצבע אפור.. אי אפשר ללחוץ עליומה אני אמור לעשות?
נערך לאחרונה על ידי ImSoSexy; 11-04-2007 בשעה 20:01.
אני צריך בבקשה כמה תוכנות טובות נגד SPY WARE וכאלה שינקו לי את המחשב (לא אנטיוירוס)
ושאחת מהם תיהיה לפחות spyware doctor הגירסא החדשה עם CD KEY שעובד ובלי קראק הם לא עובדים
עריכה:
יש באתרים ברשומים בהודעה הראשונה תריץ שם חיפוש ותמצא
נערך לאחרונה על ידי DoR TnT; 11-04-2007 בשעה 13:38.
אני צריך תוכנה לחילוק הדיסק הקשיח שעובד בוינדוס ויסטה...
תודה לעזורים....
אפשר לעשות תחילוק דיסקים בזמן שאתה עושה תפירמוט אני לא ממליץ לך לעשות תחלוקה של הדיסקים שאתה לא נמצא בפירמוט בגלל שעם אתה עושה תחלוקה מאיפה שאתה מוסיף ומחסיר (לדוגמא: לקחת 10 GB מדיסק C והוספת לדיסק E כל מה שנמצא לך בשני הדיסקים ימחק)!!!! אז אני ממליץ לך לעשות את חלוקת הדיסקים בזמן הפירמוט!!!:eye:
יש איזה תוכנה שאני יכול לחתוך שיר ולהשאיר רק את החלק שאני רוצה??? אם יש אז תביאו בקשה!!
עריכה:
יש אבל אני לא מכיר
נערך לאחרונה על ידי DoR TnT; 11-04-2007 בשעה 16:38.
אפשר סיריאל ל
Kaspersky Anti-Virus 6.0.1.411
תודה מראש =)
עריכה:
אחי לא מצאתי..
מוזר..
נערך לאחרונה על ידי DoR TnT; 14-04-2007 בשעה 03:45.
Bring the Violence-
היה בפורום הזה תוכנה לראפידשר ששמים בה את כול הקישורים שרוצים שהיא תוריד והיא מורידה לבד לפי הסדר ובלי לחכות ...אני פשוט לא מוצא אותה...אבל זה היה כאן וזה עובד ....
עריכה:
תביא שם אני אמצא אני לא משתמש בתוכנות האלה אז אני לא מכיר