|
|
כן זה הקטע אנשים בהתחלה מורעלים הרבה שנכנסים כבר לצבא משנים את הדעות שלהם מהקצה לקצה ורוצים לצאת על 21 ככה שעדיף כבר לפני לצאת חחחחחחחחחחחחחחחחחחח![]()
ואייי בנאדם מה אתה רוצה שבנות ילכו לקרבי ?!
כאילו אתה מתאר לעצמך הרבה כאלו בנות עם אשכרה ביצים שהולכות לקרבי ?
מה אתה מזיין תשכל אם הבנות האלה לא ילכו לצבא אפילו להיות פקידה "מסריחה" בנים שמקומם בקרבי ילכו לעשות את זה ?
קיצר אני לא טוב בניסוחים אבל מקווה שהבנת את הנקודה שלי .....
ובקשר ל 2 הודעות מלמעלה ..
עדיין נכון זה קשה וזה לאכול חרא וזה לקרוע את התחת אבל זאת חוויה שאין בשום מקום אחר
אתה רוכש חברים אמיתיים לנשק ולחיים שמוכנים להקריב את החיים שלהם בשבילך
זה נותן כלים לחיים
את מדברת הרבה יחסית לאחת שעדיין לא קיבלה צו ראשון...
מי שמכיר אותי יודע שאני לא הכי רוצה קרבי אבל זה מה שיש.
זה שלאח שלך קשה זה קורה .
אבל בתור אחד, שמכיר את החיי צבא אני אומר לך דבר כזה, זה קשה לכולם אבל בסוף זה משתלם, ורק שתדעי שאני בא ממשפחה של לוחמים ביחידות מיוחדות ואני יודע על מה אני מדבר...
כן אני מדבר על הלימודים. לא רק שיש חרא מורים. בתי ספר לא מתנהלים כמו שצריך. בגרויות זה לא בדיוק בגרויות.. עם כל הקטע הזה של בוחנים נותנים להעתיק
תשמע אני אומר לך יצאתי לטיול ובאמא שלי מול הפנים שלי אני רואה מורה ותלמיד מעשנים ביחד וצוחקים תגיד לי מה זה נראה לך בסדר?
והשביתות עכשיו שהמורים חוגגים לנו על התחת ואף אחד לא שם זין.
אז יופי אני שורד את ה12 שנה האלה וצריך להלחם בשביל זה?
זה הכל מתחיל בבסיס.
למדינות אחרות יש גאווה לאומית. אנחנו המדינה היחידה שאנשים מתביישים לגור בה\ מתביישים להגיד שהם ישראלים.
עוד סיבה שלא מתגייסים :\ לסכן את החיים בשביל המדינה הזאת לא ממש שווה.
להיות ג'ובניק? בכיף נתרום למדינה. לא בתמורה לחיים שלי.
Bring the Violence-
נו אז מה אם עוד לא היה לי צו ראשון, אני אומרת דברים שלא צריך להיות בצו ראשון כדי להבין אותם.
זה יכול להיות חוויה וזה יכול להיות נזק לכל החיים. אתה יכול להיפצע, לאבד איבר בגוף ומה שהכי נורא זה שלאף אחד לא אכפת אם קרה לך משהו. ואז כשאתה משתחרר אתה כלום..אתה לא יכול לעבוד כי נפצעת. אף אחד לא מכיר בחייל שנפצע ואתם יודעים שזה נכון.קוד:ובקשר ל 2 הודעות מלמעלה .. עדיין נכון זה קשה וזה לאכול חרא וזה לקרוע את התחת אבל זאת חוויה שאין בשום מקום אחר אתה רוכש חברים אמיתיים לנשק ולחיים שמוכנים להקריב את החיים שלהם בשבילך זה נותן כלים לחיים
בסופו של דבר זה מתחיל בנגמר באופי חרא של אנשים
אין שום סיבה אחרת
אל תקשקשו לי על ביזבוז זמן או קשיים או מדינה מושחתת
משתמטים -> אנשים גרועים ( מבחינת אופי )
דייב... אתה אומר המדינה מושחתת אז זין עליה מצידי שיהרסו אותה?
כל עוד אתה חי במדינה הזאת .. אין לך מה לדבר על לא לתרום
כי אין חייל קרבי אחד שנמצא בשביל להגן על ביבי ואולמרט והירשזון
הם נמצאים שם כדי להגן עליך ועל החברים שלהם ועל המשפחה שלהם
וחוץ מזה .. להיות ג'ובניק זה עדיין לא השתמטות
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
איפה דיברתי על אנשים שמורידים פרופיל ?
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
זה פשוט ..הצעירים של היום ..פחות אכפת להם המהמדינה הזאת....
אלון,שורה אחרונה.
"וחוץ מזה .. להיות ג'ובניק זה עדיין לא השתמטות"
להיות גובניק זה בסדר,כל עוד הפרופיל לא הורד בכוונה,ברגע שהפרופיל יורד בגלל שאתה רוצה להיות גובניק ולא קרבי זה כבר לא מוסרי. אממ ודבר אחרון, עדיף חייל באמת שמוריד פרופיל ומשרת מאשר להשתמט לגמרי