קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] מה אתם חושבים יקרה בפרק האחרון?
    על ידי vection בפורום הנפילים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 28-06-2007, 12:31
  2. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-05-2007, 23:16
  3. [דיון] מה אתם חושבים על משחק השלום?
    על ידי Red Devils בפורום כדורגל
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 29-12-2006, 19:11
נושא נעול
עמוד 4 מתוך 7 << ראשון ... 23456 ... אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 98

[דיון] מה אתם חושבים הסיבות לגידול במספר האזרחים המשתמטים משירות בצה"ל - עמוד 4

משתמש כבוד האוואטר של Alonh
    שם פרטי
    אלונח
    לייקים
    1
    נקודות
    8,094
    משפט מחץ
    Winners always want the ball when the game is on the line

אבל למה שתהיי פקידה שמכינה כל היום קפה?
    את יודעת מי עושה תפקידים כאלה?
    דפ"ריות מגעילות שהמבחני פסיכוטכני היו כמו איקס עיגול בשבילם
    יש מלאאאאאאאאא תפקידים מועילים בצבא
    וגם אם לא תהיי בתפקיד מאוד מועיל
    הצבא צריך גם סתם פקידות
    מה קרה .. מישהו צריך לעשות את זה

God loves to tease

"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."

2. קישורים ממומנים

נטלי
    אורח

זה לא שיש מחסור בתפקידים כאלה...יש מחסור בקרביים אולי אבל ממש אין מחסור בתפקידים שבנות יכולות לעשות כמו להיות פקידה או מאבחנת פסיכוטכני או לא יודעת מה
    קרבי? לא מתאים לי
    עתודה? ממש לא
    כל המסלולים היוקרתיים האלה כמו תלפיות, גאמא, קורס טייס...מראש אין לי סיכוי
    אז מה נשאר?

שם פרטי
    אלונח
    לייקים
    1
    נקודות
    8,094
    משפט מחץ

אז זהו שאת צעירה ואת עוד לא יודעת כמה מסלולים יש במודיעין
    ( אני גם לא מכיר את כולם אבל אני יודע שלא חסרים )
    שחקים, אלעד, מודיעין אלקטרוני
    אין לי ממש מושג מה עושים בכל אחד כי לא התעניינתי
    אבל יש הרבה מסלולים שהם לא "פשוטים" ולא עושים בהם תואר
    נערך לאחרונה על ידי Alonh; 13-04-2007 בשעה 01:40.

God loves to tease

נטלי
    אורח

אבל עדיין אין מחסור בבנות שיכולות לעשות את זה...לא חסר בנות במודיעין וכל זה. ומה? שירות לאומי זה לא תרומה בעיניכם? אולי זה לא עוזר לצבא אבל גם ככה אני לא יכולה לעזור לצבא אז בשביל מה לשרוף שם שנתיים? נכון שאני לא מבינה כלום אבל אני יודעת כבר ששום תפקיד בצבא לא מעניין אותי.
    אם היה מחסור בכוח אדם הייתי עושה מה שאני יכולה כדי לעזור אבל אין (ואני מדברת על תפקידים של בנות)
    נערך לאחרונה על ידי נטלי; 13-04-2007 בשעה 01:43.

משתמש כבוד האוואטר של Dave Grohl
    לייקים
    0
    נקודות
    1,211

תשמע כרגע כפי שאני רואה בתכנון שלי.
    אני רוצה להיות באיזשהוא תפקיד לא קרבי אבל שעדיין יש לו משמעות בצבא.
    לא ינתן. יש מצב אני אפנה לעתודה... המטרה שלי היא לא להשתמט. אני לא בורח ממחויבויות שיש.
    אבל עדיין בקרבי אני לא מעוניין לשרת :\ ואני יודע שאנחנו לא פה כדי לשמור על המושחתים אלא לשמור על האזרחים כולם..
    ותשמע.. להגיד לך גם על הרבה אזרחים לא מגיע שישמרו עליהם.. אתה יכול להגן על המשפחה שלך מטרור. אח שלך יוצא למועדון טראח נדקר אין יותר אח.
    צריך קודם כל להגן על עצמנו מפנינו. אנחנו נהרוג אחד את השני הרבה יותר מהר :\
    Bring the Violence-

משתמש כבוד האוואטר של Haviv
    שם פרטי
    חביב
    לייקים
    2
    נקודות
    1,840
    משפט מחץ
    פורום צבא וגיוס הפורום שיעשה לכם את זה

ציטוט נכתב במקור על ידי נטלי צפיה בהודעה
    אבל עדיין אין מחסור בבנות שיכולות לעשות את זה...לא חסר בנות במודיעין וכל זה. ומה? שירות לאומי זה לא תרומה בעיניכם? אולי זה לא עוזר לצבא אבל גם ככה אני לא יכולה לעזור לצבא אז בשביל מה לשרוף שם שנתיים? נכון שאני לא מבינה כלום אבל אני יודעת כבר ששום תפקיד בצבא לא מעניין אותי.
    אם היה מחסור בכוח אדם הייתי עושה מה שאני יכולה כדי לעזור אבל אין (ואני מדברת על תפקידים של בנות)
    את סתם מעירה הערות על זה שבנות לא תורמות כי את מכירה אולי 5 שהיו פקידות ומרימה ידיים מראש...
    יש לבנות יותר תפקידים לא קרביים מבנים, לכי תהיה חוקרת מצח או בשב"ס או מפענחת תצלומי אוויר או משק"ית ת"ש או משק"ית נפגעים או משק"ית מודיעין או סמבצי"ת תותחנים או אפילו מדריכת כוחות מיוחדים או מדריכת חי"ר.
    והרשימה ארוכה מאוד מאוד.

משתמש כבוד האוואטר של O-MaN1
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

לא קראתי פה הכל...אבל תראו...

זאת לא מדינה רגילה. אם היינו מדינה רגילה, התקציב של הביטחון שלושה רבעים ממנו היו הולכים לתקציב הבריאות ומערכת החינוך. במדינה רגילה אין גיוס חובה, וחיילים מקבלים שכר יפה על השירות שלהם בצבא.
    אבל אנחנו לא מדינה רגילה. זאת מדינה מוקפת אויבים. זה לא מאפשר לנו להיות מדינה רגילה. יש עוד מלא בעיות אחרות, אבל זאת הבעיה העיקרית. אם כל האנשים היו משתמטים מהצבא, היה מי שיגן עליכם? תשאלו את עצמיכם איך המדינה הזאת קמה בכלל..עשרות אלפי אנשים הקריבו את עצמם במלחמת העצמאות. אם היו משתמטים שמה לכו תדעו איפה אתם הייתם חיים היום. כנראה באיכות חיים יותר גרועה משל היום. אז אפילו אם אתם לא רוצים להיות קרביים, מה הבעיה שתביאו תועלת למדינה ותהיו ג'ובניקים? מה אתם שונים מכל שאר האוכלוסייה? למה שלא תנסו להתקבל אפילו ליחידות טובות של הצבא? זה יכול לעזור לכם בעתיד..תצאו מיחידה של מחשבים או מודיעין זה גם נותן ניסיון וגם יש ביקוש לאנשים כאלה בשוק הפרטי. אתם אפילו יכולים לעשות תואר דרך הצבא, לצאת לשוק עם 2 תארים+ניסיון. יש העדפה לעתודאים שם בחוץ. המדינה הזאת נותנת לכם ביטחון, מערכת חינוך [לא הכי טובה אבל גם לא הכי רעה] ומיליון דברים אחרים. זאת המציאות שאתם חיים בה אז למה לא לתרום?

ואחרי הנאום הפטריוטי הזה, תעשו מה שאתם רוצים העיקר שקראתם .

שם פרטי
    אלונח
    לייקים
    1
    נקודות
    8,094
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי נטלי צפיה בהודעה

ממש קישקוש שאין מחסור בכח אדם
    זה לא שיש כיסאות ריקים בעמדות
    אבל הצבא רוצה לקחת את הטובים ביותר לתפקידים האלה
    ובגלל שבנות כמוך וכמו אחרות שמשתמטות אז הוא נאלץ לקחת מעפנות
    ותאמיני לי אין דבר יותר מעצבן מדפ"רים בתפקיד חשוב

God loves to tease

נטלי
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Haviv צפיה בהודעה
    את סתם מעירה הערות על זה שבנות לא תורמות כי את מכירה אולי 5 שהיו פקידות ומרימה ידיים מראש...
    יש לבנות יותר תפקידים לא קרביים מבנים, לכי תהיה חוקרת מצח או בשב"ס או מפענחת תצלומי אוויר או משק"ית ת"ש או משק"ית נפגעים או משק"ית מודיעין או סמבצי"ת תותחנים או אפילו מדריכת כוחות מיוחדים או מדריכת חי"ר.
    והרשימה ארוכה מאוד מאוד.
    אבל התפקידים האלה לא מעניינים אותי ואני מרגישה שאני יכולה לתרום הרבה יותר בשירות לאומי

קוד:
     ממש קישקוש שאין מחסור בכח אדם
    זה לא שיש כיסאות ריקים בעמדות
    אבל הצבא רוצה לקחת את הטובים ביותר לתפקידים האלה
    ובגלל שבנות כמוך וכמו אחרות שמשתמטות אז הוא נאלץ לקחת מעפנות
    ותאמיני לי אין דבר יותר מעצבן מדפ"רים בתפקיד חשוב
    יש מספיק מועמדים שהם יותר טובים ממני לתפקידים האלה

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יהודי, איפה שאתה ואיך שאתה, הקב"ה אוהב אותך!

מה אתם כ"כ אנטי של שירות לאומי?
    כל הכבוד שיש בנות שעושות שירות לאומי, יש מוסדות שלא יכולות לתפקד בלעדיהן כמו בתי ספר לאוטיסטים\בתי חולים\אירגוני עזרה לזולת\חינוך וכל מיני מקומות כאלה. לא חסר מקומות שצריך בהם עזרה.
    אם כולם כולם יתגייסו לצבא מה יעזור גם לקשישים ולאנשים מסכנים? צריך גם אנשים שיעזרו בתוך העם עצמו, מבפנים.
    הילדה חושבת שהיא תתרום יותר שהיא תיהיה בשירות לאומי, אז סבבה, למה לא? למה שהיא לא תנצל את השנתיים האלה עד מקסימום גבול היכולת שלה לתת?
    haviv בקשר לזה שאמרת ש-2 חברות שלך מתחרטות כעל זה שהן הולכות לשירות לאומי, כנראה הן לא בחרו מקום טוב ומתאים להן לעשות בו שירות וזאת בעיה. מלכתחילה שהיו הולכת לתפקיד שיתאים להן ובאמת אבל באמת שלא חסר מקומות מעניינים לעשות בהם שירות לאומי וזה ממש מגוון רחב של תחומים. רק השנה נחשפתי לכל זה ובאמת שהופתעתי מהכמות הנרחבת....באמת לא חסר.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    triki
    לייקים
    0
    נקודות
    -10
    משפט מחץ
    ברית דמים איתך נשבעתי לאהוב אותך עד סוף חיי בית"ר ירושלים

לא יודע למה אין לי סיבה מספיק ברורה אבל בגלל שלאנשים אין זין לשרת בצבא אנחנו נראים ככה במלחמות לא כולם ככה תאמת אבל אם כל אחד ואחד היה רוצה באמת להילחם למען המדינה למען האדמה הזאת שכבשנו פה לפני 59 שנה אז תאמין לי שהיה לנו את הצבא אחד החזקים בעולם ולא צבא שמקבל בראש מחיזבללה אבל עדיין יש כאלה שבאמת רוצים או רצו להגן על המדינה הלוחם גולני שצפץ על הרימון בלבנון כמה אומץ צרייך בשביל זה..
    מי שלא מתגיס לצבא לפי דעתי הוא בן זונה אחד גדולל
    ואם הוא יגיד שהוא מפחד למוות שילך להיות גובניקק בקריה

שם פרטי
    חביב
    לייקים
    2
    נקודות
    1,840
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי michal צפיה בהודעה
    מה אתם כ"כ אנטי של שירות לאומי?
    כל הכבוד שיש בנות שעושות שירות לאומי, יש מוסדות שלא יכולות לתפקד בלעדיהן כמו בתי ספר לאוטיסטים\בתי חולים\אירגוני עזרה לזולת\חינוך וכל מיני מקומות כאלה. לא חסר מקומות שצריך בהם עזרה.
    אם כולם כולם יתגייסו לצבא מה יעזור גם לקשישים ולאנשים מסכנים? צריך גם אנשים שיעזרו בתוך העם עצמו, מבפנים.
    הילדה חושבת שהיא תתרום יותר שהיא תיהיה בשירות לאומי, אז סבבה, למה לא? למה שהיא לא תנצל את השנתיים האלה עד מקסימום גבול היכולת שלה לתת?
    haviv בקשר לזה שאמרת ש-2 חברות שלך מתחרטות כעל זה שהן הולכות לשירות לאומי, כנראה הן לא בחרו מקום טוב ומתאים להן לעשות בו שירות וזאת בעיה. מלכתחילה שהיו הולכת לתפקיד שיתאים להן ובאמת אבל באמת שלא חסר מקומות מעניינים לעשות בהם שירות לאומי וזה ממש מגוון רחב של תחומים. רק השנה נחשפתי לכל זה ובאמת שהופתעתי מהכמות הנרחבת....באמת לא חסר.
    אני לא אנטי שרות לאומי...
    אני בעד זה אני בעד שבנות דתיות ילכו לשירות לאומי במקום לא לשרת בצבא אבל אני נגד בנות חילוניות שפתאום בגיל 18 נזכרות שהן דתיות והולכות לשירות לאומי.

נטלי
    אורח

השירות לאומי פתוח לכולם, לא רק לדתיות אז אם אני יכולה ללכת לשם כמו שאני אז אין לי שום בעיה עם זה. אם אתה חושב שזה רק לדתיות, בעיה שלך.

שם פרטי
    חביב
    לייקים
    2
    נקודות
    1,840
    משפט מחץ

שירות לאומי פתוח לבנות אשר מתנדבות לצה"ל מסיבה בריאותית או שהן מצהירות שהן דתיות , את מוזמנת להתקשר ללשכת גיוס ולראות שאני צודק...
    זה שאת חושבת שהוא פתוח לכולן כי כל אחת שאומרת שהיא דתייה עוברת מבחן ששואל איך מדליקים נרות שבת ואז פתאום היא דתייה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Nobody is perfect-Nice to meet, im nobody.

לא קראתי מההתחלה אבל הבנתי בערך מה העניין.
    לדעתי זה פשוט כפיות טובה לעשות את מה שאת רוצה לעשות, את חיה במדינה הזאת 18 שנה בבטחון ובידיעה שאפאחד לא ייפגע בך, וכל זה בזכות מי? בזכות אותם חיילים קרביים שמסכנים את חייהם רק כדי להגן עלייך, על המשפחה שלך, חברות ועל כולנו.
    במשך כל ה-18 שנים האלה מישו אחר שמר עליך, ועכשיו כשהגיע תורך לתרום למדינה, את רוצה להתחזות לדתייה וללכת לשירות לאומי..אז נכון שהמדינה שלנו זה לא מציאה, והחינוך על הפנים וכך גם הממשלה, אם כולם היו עושים ככה כמוך, לא היתה לנו בכלל מדינה.
    מילא אם באמת היית דתיה, אז ללכת לשירות לאומי זה מובן מאליו, אבל את לא, ואת יכולה לתרום במשו אחר, ומשו טוב יותר בהרבה לא בהכרח תפקיד קרבי, לא חסר תפקידים בצבא שיכולים לתרום משו טוב יותר משירות לאומי למדינה...

נושא נעול
עמוד 4 מתוך 7 << ראשון ... 23456 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,516 | הודעות: 8,173,103 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect