משה,לא עובד לי האתר,אבל אני בטוח שאני מכיר אותו. לפי ההקשר של הנושא,זה האתר של הפרופיל 21 הזה נכון? אתר במיוחד בשביל הפרופיל הזה.
משה,לא עובד לי האתר,אבל אני בטוח שאני מכיר אותו. לפי ההקשר של הנושא,זה האתר של הפרופיל 21 הזה נכון? אתר במיוחד בשביל הפרופיל הזה.
|
|
http://*******/index1.html
אולי תפסיק כבר לשחק משחקים
נערך לאחרונה על ידי Haviv; 13-04-2007 בשעה 22:03.
מי שאומר שלכל אחד יזכות לעשות מה שהוא רוצה אד אם הוא לא רוצה להיות בצבא פה בארץ שיעוף מפה כל אחד יודע שהמדימה מתדרדרת והיא על הפנים אבל כל עוד אנחנו חיים פה אין מה לעשות צריך להתגייס גם אני לא רולצה להתגייס בגלל המדינה הזאת אבל אני ילך לקרבי כמו גדול ויש לי עוד זמן עוד שנתיים וחצי טובות ובכל זאת מי שבורח מהצבא ומתחיל להביא סיבות אני מזלזל בבן אדם הזה אני לא רואה בו בן אדם בכלל
אנשים פה במדינה כפויי טובה, לא מעריכים מספיק את המדינה ורואים את הצבא כנטל !
ולדעתי זה חבל ! לפני 59 שנים אנשים חלמו על מדינה פשוט חלמו !! זה היה חלום שמתגשם לראות את המדינת היהודים קמה ! והיו מוכנים לתת הכל הכל !! כולל את חייהם כדי שהיא תשאר שלנו לתמיד !
כמו שאמרתי אנשים לא מעריכים כלום וחושבים שכל דבר בא בקלות !
צריך להבין שאצלנו היהודים המדינה הזאת לא באה הקלות בכלל !!! אפשר לראות את זה בימי הזכרון , המלחמות ,ויום השואה הקרוב.
וחבל מאוד שאנשים לא רואים את זה ומתגייסים לקרבי יותר ומתגייסים בכלל .
ד.א סתם שתדעו![]()
על כל חייל קרבי ישנם 6 ג'ובניקים .
לפני 40 שנה זה היה הפוך ד.א .
נערך לאחרונה על ידי SlickK; 13-04-2007 בשעה 21:40.
slickskter@gmail.com
אני חושבת שלפעמים הצבא זה נטל אם אין לך משהו חשוב לעשות שם. יש אנשים שהתפקידים שלהם זה בזבוז זמן והם יכולים לעשות דברים מועילים יותר במקום אחר.
אל תגידו שאני לא מעריכה את הצבא כי זה לא נכון, אני ממש מודה לאנשים האלה שדואגים לי ובזכותם אני כותבת בפורום הזה בלי דאגות אבל יש אנשים שסתם התגייסו לצבא.
אם את לא רוצה להיות בצבא תצהירי על דת ואת משוחררת אל תנסי על 21 זה לא תהליך קצר ולבת יותר קל להצהיר על דת וחביב אתה לא צריך לצנזר לי דברים זה מקום דמוקרטי לא העלבתי או פגעתי במישהו שנתתי את הלינק הזה כמו שיש דעות לשרת בצבא יש גם דעות אחרות לא לשרת אולי לא צריך ללמד אנשים איך לעשות את זה אבל בכל אופן כל מי שירצה לדעת איך יגיע לזה בסופו של דבר ככה שבמקום זה שהוא לא ילחץ על הלינק שאני או משה נתנו הוא ילך לגוגל וימצא את זה
נערך לאחרונה על ידי football98; 14-04-2007 בשעה 00:02.
כבר הבנתי מה אני צריכה לעשות כדי לקבל פטור...חבל רק שיש פה אנשים שמבחינתם מי שלא עושה צבא הוא לא בן אדם.
חביב תקרא את מה שהמפקחת שלך רשמה לך בICQ ותקח את זה לצומת לבך וקבל את זה כעצה ולא כאיום אתה לא תשתיק אנשים בפורום הזה אם אתה מאמין בX אני לא חייב להאמין ב X , אם בפורום אקטואליה המנהל הוא ימני ויתחיל לערוך נושאים ותגובות של אנשים שמאלניים זה בדיוק מה שאתה עושה פה , חוקי או לא זה פורום והוא לא חוקי במילא וזכותי לפרסם מה שאני רוצה , אני רושם את זה כתגובה ולא כנושא שלם לעזור לאנשים מי שירצה שישאל אני ועוד הרבה אנשים פה יענו לו , ואני שוב מפרסם את הלינק ומי שרוצה גם לפרסם שימשיך לפרסם לא יהיו פה יותר עריכות של תגובות סמכו עלי ולא יעשו לכם כלום גם על זה תסמכו עלי...
http://hoveret.jeeran.com/index2.html
תקראו הכל ותבינו שלא יכולים לעשות לכם כלום אחרי שאתם יוצאים 21
ו21 זה לא רק השתמטות , פרופיל 21 הוא גם פרופיל רפואי אם זה נפשי או רפואי לא כבעיה נפשית . וכל המיתוסים " לא יקבלו אותך לעבודה" , "יקחו לך את הרישיון נהיגה" הכל רשום ועל כל דבר יש תגובה...
יום טוב
נערך לאחרונה על ידי Moshe; 14-04-2007 בשעה 12:22.
משה שנינו יודעים טוב מאוד מה היה קורה אם אבי ורביד היו פה הם היו עורכים לך אותו דבר והיו טוענים אותו דבר רק שלהם לא היית עושה כלום אתה עושה שריר כי אני רק מנהל ואתה יכול להוריד אותי, אתה רוצה להוריד אותי תוריד אל תעשה לי םוזות עם המפקחת שלי...
משחק במשחקים של ילדים בני 8 במקום להראות בגרות...
רואה מה הצבא עושה הצבא מבגר את האנשים במקום שיהיו בני 18-20 ויתנהגו כמו ילדים בני 13...
את זה את אמרת..
ואל תכניסי מילים לפה לאף אחד.
אמרתי שזה אגואיסטי מבחינתי שאנשים שחיים במדינה הזו, לא יתרמו קצת מעצמם.
כי אם אנחנו משלנו לא נעשה ונעזור לעצמנו, אף אחד לא יעשה את זה.
תחשבי מה היה קורה אם כולם היו באים בגישה כמו שלך ?! "לא צריכים עוד כח אדם"
תני לי לחדש לך משהו, תמיד צריכים.
וזה שאת חושבת שאת תעשי משהו לא מועיל בשירות שלך, זה תלוי רק בך.
יש כ"כ הרבה תפקידים מועילים לבנות ..
את כל הזמן מדברת על קרבי.. שזה כאילו הכיייי מועיל.. לוו דווקא.. את אפילו לא רוצה להיות אחת כזו.
בכל אופן, רק את יכולה לקבוע לעצמך מה תעשי בצבא..
את יכולה לשלוט בקבא שלך ולא אף אחד אחר.
פרופיל אצל בנות זה לא כ"כ משמעותי כמו אצל בנים (כי הצבא מעדיף לוחמים .. מה לעשות)
את קוראת לי מתנשאת ?!
את יכולה להמשיך לקרוא לי ככה. זה לא מזיז לי בשיט, כי אני יודעת שאני לא.
אני אתן מעצמי את המינימום שמגיע.
ואף אחד לא צריך לתת לך רשות.
את נעולה על שירות לאומי.. שיהיה לך בהצלחה.
אני לא אחראית לקבא שלי מה הקשר?
ואין לך מושג מכלום..אני לא קובעת איפה אני משרתת. נראה אותך מגיעה לאן שאת רוצה בלי לספר סיפורים לקב''ן שאת לא יכולה לא להיות בבית כל יום ושטויות כאלה.
לא אמרתי שקרבי זה הכי מועיל, יש יחידות תומכות קרבי שזה גם מועיל לא פחות אבל אני לא הולכת לשם בכל מקרה אז מה נשאר לי? תפקידים מעפנים שלא תורמים לכלום ולא חסר בהם בנות שיעשו את זה ואז סתם שנתיין וחצי מהחיים הולכות על פארש כשבמקום זה אני יכולה לעשות משהו מועיל יותר בשירות לאומי אבל את לא מצליחה להכניס לשכל שלך שיש תפקידים שבהם הצבא מבזבז לך את הזמן.
^^
אני מבינה את זה,
ובגלל זה אפשר להתחמק מתפקידים כאלו.
ואת כן יכולה להיות אחראית על הקב"א שלך. תשקיעי במבחנים הפסיכוטכניים, אל תזלזלי בהם.
יראו שאת רצינית, איכותית, לא בעיה להגיע לקבא 54
פסדר, מי לא רוצה תנאי שירות טובים וקרוב לבית ?!
אבל תקופת הצבא היא תקופה דיי משמעותית בחיים שלך, את עצמאית, מתבגרת, לומדת להעריך דברים, מסגרת חדשה, אנשים חדשים.
אני רואה שאת נעולה על הקטע של השירות הלאומי, אז מה הקטע שלך להמשיך להגיב פה?!
קיבלת את מבוקשך בעזרתו של משה.
שיהיה לך בהצלחה.
נערך לאחרונה על ידי Beauty_Angel; 14-04-2007 בשעה 14:23.
בכל ה3 שנים האלה שהפורום קיים מאז היום הראשון שלו לא שימשתי את ה"כוח" שלי לרעה או דבר כזה או אחר .
פשוט אני לא אסכים שתיהיה פה סתימת פיות ובגלל שאתה מאמין בX אני גם חייב להאמין בזה , זה נקרא שטיפת מוח ...
מה שכן גם אם אבי וגם אם רביד היו רושמים את זה התגובה הייתה בדיוק אותו דבר
לרביד אפילו יותר כי הוא גאיי =-O
תחסכי ממני את הבולשיט הזה שבצבא את עצמאית ובלה בלה בלה...זה נכון רק לחלק מהתפקידים אבל למשל מי שהולך נגיד ללנקה צבאית מה הוא בדיוק תורם לעצמו מהדברים שאמרת? או מי שחוזר כל יום ב4?
אולי לקרביים זה נכון אבל לחלק גדול מהתפקידים זה שטויות.
אנשים חדשים ומסגרת חדשה יש גם בשירות לאומי ואת כל העניין של ה''חוויה'' יש בכל מקום כמו שמסיימים י'ב זה חווייה כי נפרדים מאנשים שהכרת במשך שנים.
אז מה אם אני לא רוצה ללכת יחידות מודיעין כי גם ככה אני לא חושבת שזה מתאים לי והתפקידם שנשארו לא תורמים כל כך כמו ששירות לאומי תורם וגם ככה לא חסר מי שיעשה את התפקידים האלה.