קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 17:50
  2. תוכנית החמאס למדינה פלסטינית
    על ידי Jack בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 05-10-2005, 12:18
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 21:42
  4. צריך תוכנית אימונים בייתית :) יאללה מממ תעזרו לי
    על ידי Metalist בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 20:28
  5. תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 15:12
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

תוכנית לילד ב 11

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    -20

ברירת מחדל תוכנית לילד ב 11

אממ שלום יש לי אח שהוא בן 11 כבר והוא דיי עבה ..ולהורים שלי לא ממש אכפת מיזה אז אני החלטתי שאני יעזור לו להרזות . הוא צריך איזה תוכנית שתכניס אותו לכושר ותיתן לגוף שלו קצת צורה. אני לא ממש יודע איזה תרגילים לתת לו ואני גם פוחד שמה שאני יתן לו יפגע בו ..
    בקיצור מי שמכיר תרגילים שיתאימו לו שיפרסם פה ..

תודה לעוזרים
    נערך לאחרונה על ידי הג'חנון009; 14-04-2007 בשעה 17:03.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

מה זה נקרא אצלך לאכול נכון? עזוב בחיית אם תלא מבין אל "תעזור" לאח שלך אתה עוד תדפוק לו תגדילה עם תפריטים של 1200 קלוריות :\

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    -20

ציטוט נכתב במקור על ידי Moshe צפיה בהודעה
    מה זה נקרא אצלך לאכול נכון? עזוב בחיית אם תלא מבין אל "תעזור" לאח שלך אתה עוד תדפוק לו תגדילה עם תפריטים של 1200 קלוריות :\

בלי קשר לאוכל .איזה תרגילים אפשר לעשות לו?
    נערך לאחרונה על ידי הג'חנון009; 14-04-2007 בשעה 17:02.

משתמש כבוד
    לייקים
    1
    נקודות
    883
    משפט מחץ
    ואוו! איזה אבסורד,אותו מקרר וגישה כל כך שונה!

אני הייתי ממליץ על איזה אירובי כמו ריצה שחייה אופניים משהו כזה לפחות חצי שעה 3 פעמים בשבוע..
    בנוסף בגיל הזה חשוב לעבוד על דברים כמו גמישות וזריזות כי אם הזמן יותר קשה לעבוד על זה.. בזריזות את יכול לעשות לו ספרינטים לא ארוכים מקסימות 60 מטר.. וגמישות תעשה כל מיני מתיחות כאלה..חוץ מזה תעשה לו יותר אימון של שיעור ספורט בגיל כזה לא רצוי להרים משקולות (אפשרי אבל לא רצוי)..

משתמש באימונים
    לייקים
    0
    נקודות
    50

שילך לשחק כדורסל או כדורגל שיעשה משהו עם עצמו

משתמש באטרף האוואטר של DoR TnT
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    1
    נקודות
    5,540

שיאכל פחות לחם ולא יאכל חטיפים ומשקאות מתוקים ושישחק כדורגל או כדורסל איזה שעה ביום הוא ירזה המון

משתמש משקיע האוואטר של matan009
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    0
    נקודות
    36

ציטוט נכתב במקור על ידי British_Bloke צפיה בהודעה
    אני הייתי ממליץ על איזה אירובי כמו ריצה שחייה אופניים משהו כזה לפחות חצי שעה 3 פעמים בשבוע..
    בנוסף בגיל הזה חשוב לעבוד על דברים כמו גמישות וזריזות כי אם הזמן יותר קשה לעבוד על זה.. בזריזות את יכול לעשות לו ספרינטים לא ארוכים מקסימות 60 מטר.. וגמישות תעשה כל מיני מתיחות כאלה..חוץ מזה תעשה לו יותר אימון של שיעור ספורט בגיל כזה לא רצוי להרים משקולות (אפשרי אבל לא רצוי)..
    קודם כל- למה לא רצוי משקולות בגיל הזה?...... כמו שאמרנו, ונגיד עוד אלף פעם.. צאו מהסרט הזה שילדים לא יכולים להתאמן. אם עובדים נכון מותר לעבוד גם לילדים.
    דבר שני- זריזות? - ספרינטים? מה הקשר לזריזות אחי? ספרינטים עובדים על מהירות. שנינוי כיוון עובדים על זריזות.

משתמש כבוד
    לייקים
    1
    נקודות
    883
    משפט מחץ
    ואוו! איזה אבסורד,אותו מקרר וגישה כל כך שונה!

ציטוט נכתב במקור על ידי matan009 צפיה בהודעה
    קודם כל- למה לא רצוי משקולות בגיל הזה?...... כמו שאמרנו, ונגיד עוד אלף פעם.. צאו מהסרט הזה שילדים לא יכולים להתאמן. אם עובדים נכון מותר לעבוד גם לילדים.
    דבר שני- זריזות? - ספרינטים? מה הקשר לזריזות אחי? ספרינטים עובדים על מהירות. שנינוי כיוון עובדים על זריזות.
    שמע לא אמרתי שילדים לא יכולים להתאמן אמרתי שזה לא ממולץ בגלל כמה סיבות קודם כל ילדים חייבים מאמן מכון מיוחד שעבר קורס לאמן ילדים (וכנראה שזה לא כל כך נפוץ למה לפחות בסביבה שלי אין אנשים כאלה).. עוד משהו שיותר קל להגיד לילד לרוץ בסלאלום (וכן אתה צודק זריזות זה יותר ריצה בשינויי כיוון) מאשר להגיד לילד להרים משקולת בדיוק בזווית מסויימת.. ויש ילדים יוצאים מהכלל שאולי דווקא כן מכון הוא יותר טוב כי הם לוקחים את זה ברצינות וכל זה אבל אתה יודע שילדים בגיל כזה כל מה שהם רוצים זה להתחזק כמה שיותר מהר..
    נערך לאחרונה על ידי British_Bloke; 15-04-2007 בשעה 20:31.

בןגבאי
    אורח

תקשיב אחי אני מתאמן כבר כמה זמן בחדר כושר ואני תכף14 והאימון הכי טוב זה לבוא 3-4 פעמים בשבוע לחדר כושר לעשות על הסקי(אלפטיקל) /הליכון וסטים של20 כפול 4 של כפיפות בטן לעלות ולרדת לאט ושאתה עולה לנשוף ושאתה יורד לשאוף ותעבוד על תפריט נכון בלי ממתקים ולשתות לפחות 12 כוסות מים ביום ובלי פיצה שווארמה מיצים
    לאכול הרבה ירקות בכל ארוחה 100 גרם בשר וכוס פחמימה כגון אורז ודברים אחרים וסלט עדיף ירקות ירוקים כמו מלפפונים חסה וכולי
    ואם הוא מטגן אז במחבת טפלון ללא שמן

לפי דעתי כדאי קודם כל לאכול יותר מסודר ובריא , אמ.. לילד בגיל 11 הייתי ממליץ לעשות את ההתעמלות הביתית הבסיסית[כפיפות בטן,שכיבות סמיכה] או ללכת לחוג פעיל[קרטה,ג'ודו,קפוארה] כי אני אישית לא יודע אם הייתי הולך למכון בגיל 11,זה מאוד מאוד מוקדם לא פגשתי עדיין ילדים בגיל הזה הולכים למכון.
    ובכל מקרה שיהיה בהצלחה.

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

ציטוט נכתב במקור על ידי H3LL^C@bR4 צפיה בהודעה
    לפי דעתי כדאי קודם כל לאכול יותר מסודר ובריא , אמ.. לילד בגיל 11 הייתי ממליץ לעשות את ההתעמלות הביתית הבסיסית[כפיפות בטן,שכיבות סמיכה] או ללכת לחוג פעיל[קרטה,ג'ודו,קפוארה] כי אני אישית לא יודע אם הייתי הולך למכון בגיל 11,זה מאוד מאוד מוקדם לא פגשתי עדיין ילדים בגיל הזה הולכים למכון.
    ובכל מקרה שיהיה בהצלחה.
    אם לא פגשת זה לא אומר שאין לי אישית חצי מכון מפוצץ בילדים בגיל 6-12 פשוט מפוצץ וכל פעם באים עוד ועוד ובטח בקיץ יהיה יותר ילדים מאשר "מבוגרים"
    אז נכון שאם הם לא יודעים מה הם עושים ואם אין מדריך ילדים זה יכול להיות מסוכן אבל זה אפשרי אם מתאמצים אפשר למצוא מכון כושר כזה בסביבה שלך ...
    בכל מקרה שירשם באמת לאיזה קבוצה (כדורגל , כדורסל , כדוריד , שחייה וכדומה ) , זה עדיף בגיל הזה אם אין מכון כושר בסביבה שתומך בילדים

UraNiuM
    אורח

אנשים באשכול שלי אמרתם ששחייה מאד מרזה ומפתחת..למה שלא ילך לשחייה?הוא גם ירזה וגם יתפתח..

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    1

פשוט לצאת 4-3 פעמים בשבוע לריצה של ק"מ-ק"מ וחצי, ולעשות את התרגילים הבסיסיים כמו כפיפות ושכיבות שמיכה, לא חייבים יותר מידי, אפילו קצר יעזור, רק כדי לקבל איזה צורה, גם מתיחות יכולות לעזור לחטב ולקבל צורה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,148 | הודעות: 8,200,741 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect