קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חייב מדריך למשחק The Secrets of Da Vinci: The Forbidden Manuscript
    על ידי sparki4 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 16-07-2006, 15:44
  2. חייב מדריך למשחק The Secrets of Da Vinci: The Forbidden Manuscript
    על ידי sparki4 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 16-07-2006, 15:25
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-02-2006, 22:28
  4. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 07-02-2006, 23:59
  5. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-10-2005, 14:09
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

חייב מספר PORT או PORT למשחק!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל חייב מספר PORT או PORT למשחק!

אני צריך עזרה דחוף!! אני צריך מספר PORT או משהו כזה למשחק WOW הרגיל או הBC לא יודע מה... משהו כזה.. בבקשה@! חייב עזרה!

בלי PORT לא עובד!! פליזזזז

2. קישורים ממומנים

אחי קודם תנשום....
    עכשיו בוא תסביר מה בדיוק אתה צריך? אתה בונה סרבר פרטי משלך ואתה רוצה לדעת איזה פורטים צריכים להיות פתוחים?
    או שאתה רוצה לשחק בשרת רגיל ואתה צריך לפתוח פורטים חסומים (אם אתה משתמש ברואטר) ?

יותר פרטים בבקשה, כעיקרון לשחקן הממוצע אין צורך לערוך פורטים חוץ ממה שרשום למעלה
    נערך לאחרונה על ידי israeliviper; 12-04-2007 בשעה 07:29.

http://www.eccouncil.org/
    עוד אין לך MCITP ?!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

כן.. אני רק רוצה לשחק סתם בשרתים ובמשחק.. ואני צריך לפתוח פורט או משהו כזה.. ככה אמרו לי בתמיכה..

אוקי. תמיכה של מה? האינטרנט שלך? אתה גולש דרך ראוטר?

עוד אין לך MCITP ?!

משתמש ותיק האוואטר של seven
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Raw power is no match for true strength

בשביל להתחבר לשרת קיים אתה לא צריך להפנות שום port. ואם זה מה שאמרו לך בתמיכה אז אין להם מושג מהחיים שלהם.

אם אתה רוצה לפתוח שרת,זה כבר עסק אחר.

ציטוט נכתב במקור על ידי seven צפיה בהודעה
    בשביל להתחבר לשרת קיים אתה לא צריך להפנות שום port. ואם זה מה שאמרו לך בתמיכה אז אין להם מושג מהחיים שלהם.

אם אתה רוצה לפתוח שרת,זה כבר עסק אחר.
    לא מדוייק אם הוא גולש דרך ראוטר יש מצב שבוא יצטרך לעשות forwording לכמה פורטים (תלוי איזה ראוטר)

עוד אין לך MCITP ?!

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי israeliviper צפיה בהודעה
    לא מדוייק אם הוא גולש דרך ראוטר יש מצב שבוא יצטרך לעשות forwording לכמה פורטים (תלוי איזה ראוטר)
    א)זה לא תלוי איזה ראוטר,פעולת הניתוב נעשות על תקנים קבועים ובצורה קבועה.
    ב)אם אין לו IP FILTER לפורט מסוים (ומן הסתם אין לו,כי הוא לא יודע איך לשים ip filter) שחוסם תעבורה בפורט המסוים ההוא אין שום צורך להפנות פורט.
    ג)הסיבה שלא צריך להפנות פורטים היא פשוטה:
    כשאתה מתחבר לשירות מסוים (במקרה הזה לשרת כלשהו של WOW) אתה מתחבר אליו בפורט מסוים של השרת,ובפורט רנדומלי שנפתח אצלך (לפורט הלואקלי אין כל חשיבות). כשאתה מריץ שרת למרות זאת,כן יש חשיבות לפורט שאתה מריץ אליו את השרת,בגלל שלפורט זה,ורק לפורט זה צדדי-לקוח (השחקנים) יתחברו.

עכשיו,ללא הפנייה הראוטר לא יודע לאיזה מחשב להפנות את המידע. אין לראוטר מידע לגבי שרתים שרצים על המחשב שלך,ולכן צריך להגדיר אותו להפנות חבילות בפורט מסוים למחשב מסוים (שבמקרה הזה הוא המחשב של השרת).

אבל אם אתה רק מתחבר לשרת - החבילה יוצאת החוצה,זה לא משנה לראוטר מאיפה ולאן,החבילה עוברת ממחשב מסוים לראוטר,דרכו אל האינטרנט ומשמה זה מגיע אל השרת (ושוב,השרת הוא זה שצריך להפנות פורטים במידת הצורך)

ציטוט נכתב במקור על ידי seven צפיה בהודעה
    א)זה לא תלוי איזה ראוטר,פעולת הניתוב נעשות על תקנים קבועים ובצורה קבועה.
    ב)אם אין לו IP FILTER לפורט מסוים (ומן הסתם אין לו,כי הוא לא יודע איך לשים ip filter) שחוסם תעבורה בפורט המסוים ההוא אין שום צורך להפנות פורט.
    ג)הסיבה שלא צריך להפנות פורטים היא פשוטה:
    כשאתה מתחבר לשירות מסוים (במקרה הזה לשרת כלשהו של WOW) אתה מתחבר אליו בפורט מסוים של השרת,ובפורט רנדומלי שנפתח אצלך (לפורט הלואקלי אין כל חשיבות). כשאתה מריץ שרת למרות זאת,כן יש חשיבות לפורט שאתה מריץ אליו את השרת,בגלל שלפורט זה,ורק לפורט זה צדדי-לקוח (השחקנים) יתחברו.

עכשיו,ללא הפנייה הראוטר לא יודע לאיזה מחשב להפנות את המידע. אין לראוטר מידע לגבי שרתים שרצים על המחשב שלך,ולכן צריך להגדיר אותו להפנות חבילות בפורט מסוים למחשב מסוים (שבמקרה הזה הוא המחשב של השרת).

אבל אם אתה רק מתחבר לשרת - החבילה יוצאת החוצה,זה לא משנה לראוטר מאיפה ולאן,החבילה עוברת ממחשב מסוים לראוטר,דרכו אל האינטרנט ומשמה זה מגיע אל השרת (ושוב,השרת הוא זה שצריך להפנות פורטים במידת הצורך)
    ידידי, שוב טעות בידך,
    יש המון ראוטרים שכברירת מחדל כימעט כל הפורטים מלבד פורטים רגילים (8080, 25 וכו') סגורים
    ומחייבים הגדרה ידנית.. אין מה להיתווכח זאת עובדה

עוד אין לך MCITP ?!

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי israeliviper צפיה בהודעה
    ידידי, שוב טעות בידך,
    יש המון ראוטרים שכברירת מחדל כימעט כל הפורטים מלבד פורטים רגילים (8080, 25 וכו') סגורים
    ומחייבים הגדרה ידנית.. אין מה להיתווכח זאת עובדה
    יש ראוטרים שמכילים Presets קבועים מראש ל IP FILTER,אבל בשום מקרה זה לא יהיה על ON (ובטח שלא הגבלה כזאת קטלנית כמו שאתה ציינת) כברירת מחדל. ראיתי עשרות ראוטרים בחיים שלי,ואף פעם לא ראיתי אף אחד שחוסם ככה כברירת מחדל.
    אני חושב שאתה מתבלבל בין NAT ל IP filter,שהם שני שירותים שונים.

NAT מאפשר רידירקצייה של מידע שהתקבל ממחשב מרוחק ומבצע לו תיעול אל אחד מהקליינטים שמחוברים לראוטר.
    IP FILTER מחליט אם לאפשר בכלל תעבורה בפורט מסוים (גלובלי או לוקאלי),ואם התעבורה מתאפשרת אז הכדור בידיים של שירות ה NAT.
    מה שכן,צריך להגדיר באופן ידני רידירקצייה של מידע דרך NAT (נגיד קניתי ראוטר חדש,ואני רוצה להריץ שרת IRC,אני אצטרך להיכנס להגדרות של ה NAT ולבצע הפנייה של פורט 6667 אל המחשב שלי). אבל כמו שהסברתי בהודעה למעלה: אין צורך בהפניית NAT אם אני __לא__ רוצה לפתוח שרת (אלא להתחבר לאחד קיים,כמו לשרת WoW).

ותחשוב בהיגיון שנייה: נראה לך מישהו היה קונה ראוטר שמאפשר רק שימוש בפורטים לוקאלים של 8080 ו25?
    במקרה כזה לא היית יכול להתחבר למסנגר,לאימיול,לביטורנט,לשרת WEB קיים,לICQ,לIRC,לFTP,וגם לדואר לא (שרת POP3 משתמש בפורט 110,רק SMTP שהוא שירות הדואר היוצא משתמש ב25). שום משתמש ביתי לא היה קונה דבר כזה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,521 | הודעות: 8,174,108 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect