קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. קופצים אלינו לביקור..
    על ידי Hunter8 בפורום אקסטרים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-07-2007, 14:38
  2. תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 07-12-2005, 23:54
  3. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 15:19
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 7 << ראשון ... 23456 ... אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 98

המילחמה מיתקרבת אלינו =\... - עמוד 4

ציטוט נכתב במקור על ידי lolx צפיה בהודעה
    מה אתה טמבל מה לי ולך? דיברתי עם פולסן
    כי אתה לא קשור, ילד כאפות ספאמר.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    1

אין לנו איך להכניס כוחות קרקע לאיראן, מכיוון שחיל הים שלנו לא מפעיל יותר נחתות, וגם אלה שהיו, מעטות ביותר ומספיקות רק למבצעים מצומצמים(יש שמועה שהן עוד פועלות, אבל כמו שאמרתי זה לא יעזור).

אלא אם כן אתם בונים על לחצות את ירדן\סוריה, להגיע לעיראק לחצות אותה ומשם להיכנס לאיראן.

זה שיש להן אלפי טילים- נכון, ונכון זה סכנה מאוד גדולה, אבל לא קיומית, בהחלט משהו שכן יזרע הרס.
    הם ימחקו אותנו? בכלל לא, הפצצה שלהם זה להרתעה, זה כדי לרכוש מעמד של מעצמה אזורית ומובילה של העולם האיסלאמי, מדינה בעלת כוח כלכלי וצבאי כאחד.
    כמו כן, בחסות המטריה הגרעינית שלהם(במקרה ותהיה) ארגונים כמו חיזבאללה וארגוני הטרור הפלסטיניים למיניהם, אמורים לפעול ללא פחד, כי ישראל כאילו תפחד להגיב.
    לגבי מה שאמרתם שבמלחמה גרעינית הם ינצחו, זה טעות חמורה !
    לדוגמא להם יש פצצת אטום אחת, (יקח להם אגב שנים כדי שהם ייצטרו טכנולוגיה שתאפשר להם להכין כמה בודדות), לישראל בשנות השמונים משערים שהיו כבר 400, תתארו לכם מה שיש עכשיו, כמו כן, משערים שיש לישראל פצצות מימן, פצצת המימן הראשונה שנוסתה הייתה חזקה פי 700(!!) מהפצצה האטומית שהופלה על הירושימה\נגאסקי, ואם יש לנו כמה, זה מספיק, זה מספיק גם להרוס את העולם כולו, ויש אגב פצצות שמסוגלות לכך כבר היום.
    למרות האיומים והרצון למחוק את ישראל מהמפה, כלב נובח לא נושך, אפילו אם הוא איסלאמי קיצוני, זה בעיקר בשביל עוצמה צבאית ודיפלומטית, וחוסן.

משתמש כבוד האוואטר של Haviv
    שם פרטי
    חביב
    לייקים
    2
    נקודות
    1,840
    משפט מחץ
    פורום צבא וגיוס הפורום שיעשה לכם את זה

ציטוט נכתב במקור על ידי noob-style צפיה בהודעה
    טוב כמו שאתם יודעים מילחמה תהיה בטוח רק הזמן עוד לט בטוח יהיה מילחמה עד הקיץ בטוח =\...דודה שלי בחיל האוויר בכוננות גבוהה...קיצר המצב הביטחוני מתחיל להדאיג כבר אין על מי ליסמוך =\...אולמרט סתם קירח מכוער אין לו מושג בגרוש על פליטיקה...פרץ?...אני סומך על נסראללה ולא עליו...מדאיג ביותר =\...
    לא לך יש הרבה מושג...
    איזה שטויות בפיסקה אחת
    לא תהיה מלחמה ובטח שלא עד הקיץ גם אתה כמו כל האנשים הפתיים האלה שאוכלים תלוקשים של התקשורת
    את המלחמה האחרונה אנחנו ניצחנו מתוך 1000-1500 לוחמי חיזבללאה 450 מתו ועוד 300 נפצעו
    כל התשתית הארגונית שלהם נפלה הדבר היחידי שעדיין במקום זה הפה הגדול של נסרללאה והתקשורת המפגרת שמדווחת על הפסד במקול להעלות את מורל העם.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Haviv צפיה בהודעה
    לא לך יש הרבה מושג...
    איזה שטויות בפיסקה אחת
    לא תהיה מלחמה ובטח שלא עד הקיץ גם אתה כמו כל האנשים הפתיים האלה שאוכלים תלוקשים של התקשורת
    את המלחמה האחרונה אנחנו ניצחנו מתוך 1000-1500 לוחמי חיזבללאה 450 מתו ועוד 300 נפצעו
    כל התשתית הארגונית שלהם נפלה הדבר היחידי שעדיין במקום זה הפה הגדול של נסרללאה והתקשורת המפגרת שמדווחת על הפסד במקול להעלות את מורל העם.
    בכמה מילים-שטויות.
    חלק גדול מההפצצות היו הפצצות סרק ולמעשה בנק המטרות של חיל האוויר נגמר מהר מאוד, החיילים נכנסו פנימה קיבלו פקודות סותרות ולא ידעו מה לעשות !
    נכון, נהרגו לחיזבאללה המון "חיילים", למעשה אומרים שיש לו 8000 אנשים לוחמים, מתוכם 700 נהרגו, מה שנפגע אצלו בעיקר זה היכולת האסטרטגית, טילים ארוכי טווח וטווח בינוני, הרקטות לטווח קצר לא נפגעו ואומרים שיש לו אפילו יותר, ושהוא גם בתהליך שיקום ואולי כבר שיקם את האסטרטגית.
    הארגון עצמו לא נפגע מאוד, כן נפגעו לו מפקדות פה מפקדות שם, אבל בניגוד לצבא סדיר שחייב את כל המפקדות והארגון ומטכ"ל ובסיסים וכו', חיזבאללה הוא ארגון גרילה, ומספיק לי הארגון בשטח, מה שנפגע לו זה הזרוע המדינית, שכדי לפגוע בנו הוא לא צריך אותה.
    הזרוע הצבאית שלו חזקה מאוד, הבעיה העיקרית שלו עכשיו זה שהוא לא קרוב לגבול כמו פעם, ולא יכול לנוע חופשי בדרום לבנון, אבל הוא עוד נמצא שם באותו כוח, רק בסתר.

שם פרטי
    חביב
    לייקים
    2
    נקודות
    1,840
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -m0ki- צפיה בהודעה
    בכמה מילים-שטויות.
    חלק גדול מההפצצות היו הפצצות סרק ולמעשה בנק המטרות של חיל האוויר נגמר מהר מאוד, החיילים נכנסו פנימה קיבלו פקודות סותרות ולא ידעו מה לעשות !
    נכון, נהרגו לחיזבאללה המון "חיילים", למעשה אומרים שיש לו 8000 אנשים לוחמים, מתוכם 700 נהרגו, מה שנפגע אצלו בעיקר זה היכולת האסטרטגית, טילים ארוכי טווח וטווח בינוני, הרקטות לטווח קצר לא נפגעו ואומרים שיש לו אפילו יותר, ושהוא גם בתהליך שיקום ואולי כבר שיקם את האסטרטגית.
    הארגון עצמו לא נפגע מאוד, כן נפגעו לו מפקדות פה מפקדות שם, אבל בניגוד לצבא סדיר שחייב את כל המפקדות והארגון ומטכ"ל ובסיסים וכו', חיזבאללה הוא ארגון גרילה, ומספיק לי הארגון בשטח, מה שנפגע לו זה הזרוע המדינית, שכדי לפגוע בנו הוא לא צריך אותה.
    הזרוע הצבאית שלו חזקה מאוד, הבעיה העיקרית שלו עכשיו זה שהוא לא קרוב לגבול כמו פעם, ולא יכול לנוע חופשי בדרום לבנון, אבל הוא עוד נמצא שם באותו כוח, רק בסתר.
    העריכו אותו ב3000 בתקשורת וזה היה בגלל המערך הלא סדיר שלךו
    כמה שחיזבללאה נחשב שגרילה הוא עדיין נפגע ורוב הטילים ארוכי הטווח וטילים בינוני טוו הלכו בליל הפאג'רים,
    ובלי בונקרים לחיזבללאה לא תהיה עוד אופציית הפתעה
    בכל אופן אין מה להשוות בכלל בין מה שצה"ל היה יכול לעשות ללא הנהגה חלשה, וזה שנינו יודעים ואין לנו סכנה קיומית לא מאיראן ולא מסוריה ובטח שלא מחיזבללאה כמו שחלק חושבים פה

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Haviv צפיה בהודעה
    העריכו אותו ב3000 בתקשורת וזה היה בגלל המערך הלא סדיר שלךו
    כמה שחיזבללאה נחשב שגרילה הוא עדיין נפגע ורוב הטילים ארוכי הטווח וטילים בינוני טוו הלכו בליל הפאג'רים,
    ובלי בונקרים לחיזבללאה לא תהיה עוד אופציית הפתעה
    בכל אופן אין מה להשוות בכלל בין מה שצה"ל היה יכול לעשות ללא הנהגה חלשה, וזה שנינו יודעים ואין לנו סכנה קיומית לא מאיראן ולא מסוריה ובטח שלא מחיזבללאה כמו שחלק חושבים פה
    קודם כל אני בעצמי רשמתי שאין סכנה קיומית וכו' אם ראית את ההודעה שלי.
    ההערכות היו של כ1000 לוחמים סדירים בערך, ועוד אלפים(בסה"כ סיכמו ב8000) עם מילואים.
    מערך הטילים הארוך טווח הלכו קפיש בחצי שעה הראשונה של המלחמה, המערך הבינוני הלך חלקית, והשאר נפגע אנוש שחיל האוויר צד אותו תוך כדי מלחמה אחרי כל שיגור.
    אבל עוד יש להם כנראה יותר רקטות קצרות טווח(שמהם שיגרו הכי הרבה) מאשר מה שהיה להם שזה מאוד משמעותי, ולמעשה איראן וסוריה תיגברו משמעותית את הכוח של חיזבאללה מאז המלחמה כדי להחזיר אותו למה שהיה, ומשערים שהוא כבר החזיר את המאגר שלו למה שהיה פחות או יותר.
    בתחום הנ"ט כנראה יש לו בכלל יותר ממה שהיה לו, כי התחום הזה לא ממש נפגע לו.
    ותשמע בלי הנהגה חלשה צה"ל בהחלט היה יכול לעשות יותר, אך לא הרבה יותר, הטעויות לא היו רק מדיניות במלחמה, היו גם צבאיות, לדוגמא ההנחה שחיל האוויר יכול לנצח לבד מלחמה, וזה שנתנו לו לצוד קטיושות קצרות טווח שזאת משימה לחי"ר ושריון, כמו כן בעיות לוגיסטיקה, פקודות סותרות לחיילים, חוסר אימון, חוסר ציוד, ולא רק ציוד לחימה, אלא ציוד מחיה בסיסי מזון ושתיה !
    בעיה חמודה בשת"פ בין חיל האוויר לחילות הקרקע, מודיעין לקוי ועוד עשרות בעיות ! בלי הנהגה חלשה צה"ל היה יכול לעשות הרבה, אבל עם מחיר כואב מאוד בגלל כל הבעיות הללו.
    ובכלל שהוויכוח לא רלוונטי מכיוון שהוא לא עשה, מה שהוא יכול זה לא משנה, גם סבתא יכולה לקנות גלגלים, אבל היא לא(נראה לי).
    העיקר שצה"ל מתקן, זה מה שחשוב.

שם פרטי
    חביב
    לייקים
    2
    נקודות
    1,840
    משפט מחץ

קודם כל אני בעצמי רשמתי שאין סכנה קיומית וכו' אם ראית את ההודעה שלי.
    ההערכות היו של כ1000 לוחמים סדירים בערך, ועוד אלפים(בסה"כ סיכמו ב8000) עם מילואים.
    מערך הטילים הארוך טווח הלכו קפיש בחצי שעה הראשונה של המלחמה, המערך הבינוני הלך חלקית, והשאר נפגע אנוש שחיל האוויר צד אותו תוך כדי מלחמה אחרי כל שיגור.
    אבל עוד יש להם כנראה יותר רקטות קצרות טווח(שמהם שיגרו הכי הרבה) מאשר מה שהיה להם שזה מאוד משמעותי, ולמעשה איראן וסוריה תיגברו משמעותית את הכוח של חיזבאללה מאז המלחמה כדי להחזיר אותו למה שהיה, ומשערים שהוא כבר החזיר את המאגר שלו למה שהיה פחות או יותר.
    בתחום הנ"ט כנראה יש לו בכלל יותר ממה שהיה לו, כי התחום הזה לא ממש נפגע לו.
    ותשמע בלי הנהגה חלשה צה"ל בהחלט היה יכול לעשות יותר, אך לא הרבה יותר, הטעויות לא היו רק מדיניות במלחמה, היו גם צבאיות, לדוגמא ההנחה שחיל האוויר יכול לנצח לבד מלחמה, וזה שנתנו לו לצוד קטיושות קצרות טווח שזאת משימה לחי"ר ושריון, כמו כן בעיות לוגיסטיקה, פקודות סותרות לחיילים, חוסר אימון, חוסר ציוד, ולא רק ציוד לחימה, אלא ציוד מחיה בסיסי מזון ושתיה !
    בעיה חמודה בשת"פ בין חיל האוויר לחילות הקרקע, מודיעין לקוי ועוד עשרות בעיות ! בלי הנהגה חלשה צה"ל היה יכול לעשות הרבה, אבל עם מחיר כואב מאוד בגלל כל הבעיות הללו.
    ובכלל שהוויכוח לא רלוונטי מכיוון שהוא לא עשה, מה שהוא יכול זה לא משנה, גם סבתא יכולה לקנות גלגלים, אבל היא לא(נראה לי).
    העיקר שצה"ל מתקן, זה מה שחשוב.
    מסתבר באנחנו באותה דעה פשוט לא קראתי את ההודעות הקודמות שלך (עכשיו כן)

משתמש מכור האוואטר של LonY
    שם פרטי
    Lony
    לייקים
    0
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    באש ובמים ביתר ירושלים!!

הצבא שלנו מצויין אבל פשוט אנחנו לא יודעים להשתמש בה....זה כל הבעיה כאן , אנחנו תקועים עם שר ביטחון שלא יודע ABC מה אתה מצפה?אני לא יודע אבל אנחנו בצרות..ואם לא הלך לנו נגד אירגון חמאס מסריח אז מצבנו קשה ונקווה שנלמד מהטעויות שעשינו ושנוכל לתקן את זה בהקדם האפשרי..

משתמש ותיק האוואטר של MuLtI-FoCaL
    שם פרטי
    בוריס
    לייקים
    1
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    Can't we all get along?

לא דואג.
    אני דואג לעצב של המדינה, ממשלה חרא!!!
    אולמרט לא יודע כלום בגרוש?
    ומה שמו את פרץ לשר הביטחון? ההומו הזה לא יודע כלום! נאדא!!!!!!!!!!!!!!!
    זאת הממשלה הכי גרועה שהייתה בכול השנים האלו בישראל...
    צריך לעשות ממשלה חדשה דחוף!!!
    בן 18 ינהל את המדינה הזאת בצורה יותר טובה

משתמש כבוד האוואטר של OmeR
    שם פרטי
    פטרוז
    לייקים
    2
    נקודות
    2,599
    משפט מחץ
    What has 4 legs and an arm? A happy Pit Bull

הבעיה היא לא הצבא... היא ההנהגה והפחדנות מהפאקינג עולם
    שארה"ב נכנסה לעיראק.. כל העולם גינא אותה אבל לא היה לה אכפת
    "יש לישראל הנהגה" לא הייתי אומר את זה... על צבא שיצא למלחמה בשביל 3 חטופים?
    זה הבעיה של ישראל... היא יותר מידי חושבת "מה יאמרו עליהם" ומפחדת להיכנס בכל הכח
    סתכל.. כל המלחמות הגדולות וזה.. מי שלמד קצת היסטוריה
    ישראל נכנסה לתוך עיר הבירה של אותה המדינה וניטרלה אותה... וככה המדינה נכנעה.. ובמלחמה האחרונה מה? רק מטוסים מטוסים מטוסים.. שיכניסו איזה 10 פלוגות לתוך לבנון... חיל שריון.. חיפוי של חייל אויר.. שיעשו רעש קצת...
    ויצאו משם.. אולי יהיה הרוגים.. אבל זה הרבה יותר טוב מלספוג מיליון אבדות על קרבות שת'לא משיג מהם כלום...
    It's getting kind of hard to believe
    things are going to get better
    I've been drowning too long to believe
    that the tide's going to turn

And I've been living too hard to believe
    that things are going to get easier now
    I'm still trying to shake off the pain
    from the lessons I've learned

And if I see van Helsing, I swear
    to the Lord I will slay him!
    A-ha-ha-haa! Take it from me
    I swear I will let it be so! A-ha-ha-haa!!

Blood will run down his face
    when he is decapitated...aah!
    his head on my mantle is how
    I will let this world know:

.

משתמש באטרף האוואטר של Bar
    לייקים
    0
    נקודות
    100

אין לנו איך להכניס כוחות קרקע לאיראן, מכיוון שחיל הים שלנו לא מפעיל יותר נחתות, וגם אלה שהיו, מעטות ביותר ומספיקות רק למבצעים מצומצמים(יש שמועה שהן עוד פועלות, אבל כמו שאמרתי זה לא יעזור).

אלא אם כן אתם בונים על לחצות את ירדן\סוריה, להגיע לעיראק לחצות אותה ומשם להיכנס לאיראן.

זה שיש להן אלפי טילים- נכון, ונכון זה סכנה מאוד גדולה, אבל לא קיומית, בהחלט משהו שכן יזרע הרס.
    הם ימחקו אותנו? בכלל לא, הפצצה שלהם זה להרתעה, זה כדי לרכוש מעמד של מעצמה אזורית ומובילה של העולם האיסלאמי, מדינה בעלת כוח כלכלי וצבאי כאחד.
    כמו כן, בחסות המטריה הגרעינית שלהם(במקרה ותהיה) ארגונים כמו חיזבאללה וארגוני הטרור הפלסטיניים למיניהם, אמורים לפעול ללא פחד, כי ישראל כאילו תפחד להגיב.
    לגבי מה שאמרתם שבמלחמה גרעינית הם ינצחו, זה טעות חמורה !
    לדוגמא להם יש פצצת אטום אחת, (יקח להם אגב שנים כדי שהם ייצטרו טכנולוגיה שתאפשר להם להכין כמה בודדות), לישראל בשנות השמונים משערים שהיו כבר 400, תתארו לכם מה שיש עכשיו, כמו כן, משערים שיש לישראל פצצות מימן, פצצת המימן הראשונה שנוסתה הייתה חזקה פי 700(!!) מהפצצה האטומית שהופלה על הירושימה\נגאסקי, ואם יש לנו כמה, זה מספיק, זה מספיק גם להרוס את העולם כולו, ויש אגב פצצות שמסוגלות לכך כבר היום.
    למרות האיומים והרצון למחוק את ישראל מהמפה, כלב נובח לא נושך, אפילו אם הוא איסלאמי קיצוני, זה בעיקר בשביל עוצמה צבאית ודיפלומטית, וחוסן.
    חחח למה חשבתה שאנחנו הולכים להכניס כוחות של חיל רגלי ?
    עם תיהיה מלחמה עם איראן לפי דעתי זה יהיה רק עם טילים בליסטים .

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Bar007 צפיה בהודעה
    חחח למה חשבתה שאנחנו הולכים להכניס כוחות של חיל רגלי ?
    עם תיהיה מלחמה עם איראן לפי דעתי זה יהיה רק עם טילים בליסטים .
    *חשבת.
    ואיפה מההודעה שלי הבנת שחשבתי ככה? להפך, אני רק סותר את זה, שזה לא אפשרי ולא יהיה, אם תראה את ההודעה הראשונה או השניה שלי תראה בדיוק על זה דיברתי..

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    521
    משפט מחץ
    I Wish You Were Here

אלווי יתקיפו אותנו רציני שנוכל לתת להם גרעין בראש בלי לקבל מכות משאר העולם

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    יובל
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אם תיתן למישהו דג יהיה לו דג...

כשנגיע לזה ( אני ממש מקווה שלא ) נעבור את זה
    אל תמהרו לחשוב על זה, ומה נעשה אם...
    אנחנו לא מחליטים בכל מקרה מה יהיה ואנחנו לא משפיעים
    פה זה רק הצבא והפוליטיקאים
    כל מקרה- אל תדאגו... =]]
    נערך לאחרונה על ידי YuvaLoL; 29-04-2007 בשעה 21:17.

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    521
    משפט מחץ
    I Wish You Were Here

עוד מילה בנוגע למלחמה האחרונה, נמאס לי כבר מכולם שבוכים ואומרים שהפסדנו.
    כן אני מודה לא היינו במצבנו הכי טוב, אבל זאת לא מלחמה כמו בסרטים זה מלחמת גורילה, כלומר לוחמים של החזבאללה שהוכשרו לכסות את התחת שלהם ולגרום כמה שיותר נזק, מדובר בצורת לוחמה שאף פעם לא נעשתה על המדינה הזאת והמדינה לא התכוננה לכזאת מלחמה.
    לאחר זה אני מניח שעכשו הכשרנו את החיילים, אנחנו הצבא הכי חזק בעולם, לא בגלל שיש לנו כוח פיזי אלא בגלל המנטליות, אמריקאים לא יכולים להבין למה הם מגנים על הארץ שלהם בגלל שהם חושבים שהארץ שלהם לא הולכת לשום מקום, אנחנו יודעים שאנחנו בסכנה, כשיורים לזאב בראש הוא עדיין ינסה לנשוך, אנחנו והקיצוניים האיסלאמים הכי חזקים בעולם מכיוון שרק הישראלים יודעים איך זה לחוות פחד מאי-קיום, והאיסלמים בגלל שהם העם היחידי כרגע בעולם עם מטרה אמיתית, כמו שאנחנו נלחמנו נגד הבריטים הם נלחמים בנו, אני לא מצדד באף אחד, וברור שאני מעדיף את העם שלי ושונא את השיטות הברבריות של הערבים בשטחים, אבל אם יהיה עימות ביננו לבינהם, אנחנו ננצח, דברים כאלה אי אפשר להבין רק אחרי שאתה באמת מבין את המהות האמיתית של הארץ הזאת, יש אנשים שסתם חיים פה חושבים לעצמם אני אעוף מפה וכל זה מהסיבות הלא נכונות, לרוב אפשר לראות אותם בת"א מכיוון שהם תכלס בבועה, כיום בצפון יש את השיעור הכי גבוה לגיוס קרבי, לדעתי הרוב בגלל המלחמה האחרונה מכיוון שכל הצפון טעם את המרות של אבק שריפה

+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 7 << ראשון ... 23456 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,502,519 | הודעות: 8,203,112 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect