נכתב במקור על ידי
An§em
עוד מילה בנוגע למלחמה האחרונה, נמאס לי כבר מכולם שבוכים ואומרים שהפסדנו.
כן אני מודה לא היינו במצבנו הכי טוב, אבל זאת לא מלחמה כמו בסרטים זה מלחמת גורילה, כלומר לוחמים של החזבאללה שהוכשרו לכסות את התחת שלהם ולגרום כמה שיותר נזק, מדובר בצורת לוחמה שאף פעם לא נעשתה על המדינה הזאת והמדינה לא התכוננה לכזאת מלחמה.
לאחר זה אני מניח שעכשו הכשרנו את החיילים, אנחנו הצבא הכי חזק בעולם, לא בגלל שיש לנו כוח פיזי אלא בגלל המנטליות, אמריקאים לא יכולים להבין למה הם מגנים על הארץ שלהם בגלל שהם חושבים שהארץ שלהם לא הולכת לשום מקום, אנחנו יודעים שאנחנו בסכנה, כשיורים לזאב בראש הוא עדיין ינסה לנשוך, אנחנו והקיצוניים האיסלאמים הכי חזקים בעולם מכיוון שרק הישראלים יודעים איך זה לחוות פחד מאי-קיום, והאיסלמים בגלל שהם העם היחידי כרגע בעולם עם מטרה אמיתית, כמו שאנחנו נלחמנו נגד הבריטים הם נלחמים בנו, אני לא מצדד באף אחד, וברור שאני מעדיף את העם שלי ושונא את השיטות הברבריות של הערבים בשטחים, אבל אם יהיה עימות ביננו לבינהם, אנחנו ננצח, דברים כאלה אי אפשר להבין רק אחרי שאתה באמת מבין את המהות האמיתית של הארץ הזאת, יש אנשים שסתם חיים פה חושבים לעצמם אני אעוף מפה וכל זה מהסיבות הלא נכונות, לרוב אפשר לראות אותם בת"א מכיוון שהם תכלס בבועה, כיום בצפון יש את השיעור הכי גבוה לגיוס קרבי, לדעתי הרוב בגלל המלחמה האחרונה מכיוון שכל הצפון טעם את המרות של אבק שריפה